oktober 15 2009 0Kommentar
hulmursisolering Fyn

Isolering af hulmur Fyn

Da efteråret kom og temperaturen udenfor skiftede, kunne Nadia Andersen for alvor mærke, at der ikke var blevet efter isoleret i det hus, som hun og kæresten flyttede ind i et halvt år tidligere. Der var ingen tvivl om, at det var nødvendigt at få huset isoleret hurtigst muligt, hvis vinteren ikke skulle blive både kold og dyr for det unge par.

Isolering af hulmur Fyn

Hvorfor besluttede i jer for at få huset isoleret?

  • Da vi flyttede ind var huset egentlig sat i stand, men man havde kun renoveret og isoleret oppe under taget, og vi kunne mærke, at huset var meget koldt og letpåvirkeligt over for vejret udenfor. Hvis det blæste, var der træk i flere rum, og det var hele tiden fodkoldt, selv om radiatorerne buldrede løs. Det var især slemt i køkkenet, hvor vi direkte kunne mærke vinden trænge ind.

Hjalp det så på kulden at få hulmursisoleret?

  • Det gjorde en kæmpe forskel. Vi kunne mærke effekten af isoleringen dagen efter. Kuldebroerne rundt omkring i huset var helt væk, og indersiden af ydervæggene var slet ikke kolde på samme måde. Vi ved ikke rigtig endnu, hvad det kommer til at spare os af udgifter til varme, men vores forbrug er ikke steget særligt meget hen over vinteren, selv om det for alvor blev frostgrader umiddelbart efter, vi havde fået isoleret. Og normalt skulle der virkelig skrues op, hvis vi ikke skulle fryse, når der var frost uden for. Og så bliver varmen også i rummet, så radiatorerne ikke bare bliver ved med at stå og varme for fuld knald. Så der er ingen tvivl om, at det også kommer til at kunne ses på olieforbruget.

Havde du nogen særlige forventninger til resultatet af isoleringen ?

  • Vi havde snakket lidt om, at det måtte gøre en forskel i længden, men vi havde ikke forventet, at vi direkte ville kunne mærke det med det samme. Vi turde ikke rigtig tro på, at trækket i køkkenet kunne fjernes ved bare at hulmursisolere, men det kunne det, så det var over al forventning.

Kunden

Nadia Andersen
Blommenslyst v/ Odense, Fyn
Veterinærsygeplejersker.

Boligen

Murstensvilla fra 1950’erne.
120 m2 fordelt på to plan + 60 m2 kælder.
Opvarmning: Oliefyr.

Forbedring

Hulmursisolering med Papirisolering

Hvorfor valgte du lige Hotpaper?

  • Vi havde hørt om isolering med papir før, og så tror jeg bare, at vi så Hotpapers navn rundt omkring i byen og i Fyens Stiftstidende, hvor der også var en artikel på et tidspunkt. Så vi undersøgte den isoleringsform nærmere på internettet og endte så med at vælge Hotpaper.

Hvordan har du oplevet samarbejdet med Hotpaper?

  • Vi er meget tilfredse med forløbet. Alt har været topprofessionelt hele vejen, og på selve dagen, hvor huset blev isoleret, gik det helt perfekt. De kom til tiden og var meget høflige. Og da de var færdige kom de ind og sagde pænt farvel, og der var ryddet rigtig fint op udenfor. Vi havde ellers regnet med, at vi nok selv skulle ud og rydde op, som man ofte oplever det med andre håndværkere, men de klarede det hele.

Vi er medlem af Biggrey Trust

Her kan du nemt anmelde vores service.

anmeldelser hulmursisolering

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud?

Du er velkommen til at kontakte os uforpligtende

bossministrator