Hulmursisolering

Hulmursisolering sænker dit energiforbrug, virker lydisolerende, nedsætter risikoen for angreb af mug og skimmelsvamp, og gavner både indeklimaet og miljøet omkring dig.

Hulmursisolering er noget af det bedste, du kan gøre, hvis du vil sænke udgifterne til opvarmning af din bolig. Det giver dig en øjeblikkelig, kontant besparelse på dit varmebudget, som du kan få glæde af mange år fremefter – blot ved en forholdsvis lille investering i hulmursisolering.

Hulmursisolering efterlader næsten ingen spor

Hulmursisolering er let at foretage og efterlader ikke nær så store spor på huset som tidligere. I hvert fald ikke hvis du anvender papirisolering. Her kan vi nøjes med at bore hul i mørtellaget mellem stenene, frem for at skulle udtage mursten i muren. Se her, hvor nemt det foregår:

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, når vi hulmursisolerer din bolig, så læs her.

Hulmursisolering er tjent hjem på få år

Den væsentligste årsag til et højt energiforbrug er dårlig isolering af boligen. Her er hulmursisolering den billigste isoleringsform, der findes. Faktisk er det ikke dyrere, end du kan tjene udgiften til hulmursisoleringen hjem i løbet af blot 1-3 år i form af den kontante besparelse på varmeudgifterne.

Tilmed kan du udnytte håndværkerfradraget, der netop fokuserer på energirenovering i disse år.

Hulmursisoleringen kan dog ikke stå alene. Skal du isolere huset effektivt, er du nødt til også at isolere lofter, krybekældre og andre etageadskillelser. Det kan vi også hjælpe dig med. Med papiruld er det muligt at foretage en lige så effektiv og hurtig loftisolering og isolering af etageadskillelser, uden det store besvær og svineri, som andre isoleringsformer er kendt for.

Hulmursisolering øger værdien af dit hus

Går du og tænker på at sælge huset, kan en hulmursisolering øge udbyttet af hussalget, fordi et hus med en god energirapport og et godt energimærke er væsentlig nemmere at sælge, end huse med et stort varmeforbrug, hvor isoleringen ikke er opdateret for nylig.

Energimærkningen er en af de vigtigste faktorer ved valg af ny bolig, fordi det giver en forholdsvis stor besparelse på den årlige drift, når huset er velisoleret.

Hulmursisolering giver mere end kontante fordele

Udover de kontante fordele ved det lavere energiforbrug og den højere ejendomsværdi, giver hulmursisolering dig også

 • et meget bedre indeklima,
 • færre eller mere dæmpede støjgener fra omgivelserne
 • et lunere og mere tørt indemiljø,
 • mulighed for at slippe af med kuldebroer
 • reduceret risiko for fugt og
 • mindre risiko for angreb af mug og skimmelsvamp.

Det er fordele, der giver store forbedringer i hverdagen for alle beboerne i husstanden og som I vil kunne glæde jer over langt ud i fremtiden. Mange af vores kunder beretter således om, hvordan de bliver nødt til at skrue ned for varmen i de enkelte rum, efterhånden som vi kommer rundt om huset med hulmursisoleringen.

Om sommeren oplever kunderne det modsatte. Nemlig at huset ikke længere bliver så varmt at opholde sig i, selv om sommersolen bager ned udendørs. Derved slipper du for at skulle gå i seng i et kvælende varmt soveværelse efter en varm sommerdag, ligesom du oftest kan spare installation af et dyrt air condition anlæg eller slipper for at bruge strøm til ventilatorer, der kan køle luften ned indendørs om sommeren.

Så alt i alt er der mange flere fordele ved hulmursisolering end bare besparelsen på varmeregningen.

Så nemt og hurtigt få du hulmursisolering i dit hus

Kunne du tænke dig at få et godt tilbud på hulmursisolering med papiruld fra Hotpaper, kan du se frem til en behagelig overraskelse – både på prisen og hele oplevelsen, lige fra vi kommer forbi og måler op og til vi er færdig med at hulmursisolere hele huset.

Faktisk er du nemlig kun 5 trin fra at kunne inkassere alle de mange fordele ved en hulmursisolering. Det kræver blot, at du:

 1. Ringer, mailer eller bruger kontaktformularen her på siden for at kontakte Hotpaper.
 2. Får os på besøg inden for 5 arbejdsdage, hvor vi kommer forbi, måler op og tager en snak om hulmursisolering med papiruld.
 3. Modtager et tilbud fra os pr. mail.
 4. Accepterer tilbuddet. Så snart vi har din accept, sender vi dig en ordrebekræftelse med angivelse af, hvornår vi kommer hos dig og hulmursisolerer din bolig.
 5. Glæder dig over den hurtige udførelse af hulmursisoleringen og de ganske få spor, isoleringsarbejdet efterlader.

Før vi går i gang med hulmursisoleringen, kontrollerer vi hulmuren for eventuel gammel isolering. Vi tømmer også muren for eventuel gammel lega-isolering, der tidligere har været populært at anvende til hulmursisolering.

Samme dag som vi er færdige med at hulmursisolere huset, modtager du en faktura på arbejdet i din indbakke.

Kan I hulmursisolere med andet end papiruld?

Vi anvender helst papiruld til at isolere din hulmur med, fordi det er væsentligt nemmere at håndtere og giver de færreste gener og spor efter isoleringen.

Skulle du dog ønske at anvende en anden isoleringstype, kan vi sagtens imødekomme dette. Vi har udstyr til alle former for isolering. Så tag en snak med os, hvis du ønsker en anden form for isoleringsmateriale i hulmuren eller læs mere om ulemper og fordele ved hulmursisolering med de forskellige isoleringstyper på denne side.

VI giver dig et uforpligtende tilbud og vejledning vedr. isolering af din bolig

Vi klarer hulmursisolering, facadeisolering, efterisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse og meget mere.

bossministrator