Få udført loft -eller hulmursisolering i Rødovre, Vanløse og Brønshøj

Hotpaper tilbyder Hulmursisolering og loftisolering i Kolding og Vejle , hvor vi allerede har mange tilfredse kunder i Jylland som vi har hjulpet med isolering af hulmure og lofter med både Papiruld / Papirisolering og Glasuld og Eps med grafit ( Flamingo isolering )

Få udført loft -eller hulmursisolering i Rødovre, Vanløse og Brønshøj

Hotpaper er et godt og erfarent isoleringsfirma med mange år på bagen. Vi har en bred kundegruppe i Storkøbenhavn og kan hjælpe alle i Rødovre, Vanløse og Brønshøj, med at få udført loft -eller hulmursisolering.

Vi har fået en central beliggenhed i Ballerup, hvilket giver os muligheden for hurtigt at rykke ud til de nærliggende byer.

Så har du et hus i Rødovre, Brønshøj eller Vanløse, er Hotpaper klar til at udfører loftisolering eller hulmursisolering, alt efter dine behov. Er du i tvivl om huset har behov for isolering, kan du læse hvordan du tjekker det nedenfor.

Har jeg behov for isolering?

Det er langt fra alle husejere der er bevidste om deres behov for isolering. Det kan derfor være nødvendigt selv at gøre en indsats for at undersøge det.

Tjek for loftisolering

Du kan nemt tjekke loftet for isolering. Tykkelsen af din loftisolering må ikke være mindre end 200 mm og skal helst ligge på et niveau omkring 300 – 400 mm.

Er din loftisolering på mindre end 200 mm, bør du kraftigt overveje at få Hotpaper til at hjælpe dig med isoleringen. Vi kan ligeledes efterisolere din skunk og skråvægge, hvis der er et behov for dette.

Tjek for hulmursisolering

Hulmursisolering

 

 

 

 

 

 

Hulmurene kan være lidt sværere at tjekke. Du tjekker det ved at undersøge facaden og finde mursten, der har været taget ud. Det er nemlig et tegn på hulmursisolering.

Alternativt kan du bore et hul og stikke en aflang genstand ind. Kan du få den over 15 cm ind uden at mærke modstand, mangler du helt klart hulmurisolering.

Ovenstående er metoder til at tjekke huset for loft -eller hulmursisolering. Hotpaper hjælper dig gerne med at vurdere huset og klarlægge dine behov.

 

Vi giver altid et uforpligtende tilbud

Har du lyst til at indhente et tilbud på din isoleringsopgave, eller kontakte os med spørgsmål, er Hotpaper altid klar til at hjælpe dig. Vi er altid åbne for at komme forbi dit huse, besigtige det og give et uforpligtende tilbud på din opgave.