Efterisolering
andelsboligforening

Lad os stå for efterisoleringen i jeres andelsboligforening

Står I foran at skulle have efterisoleret i jeres andelsforening, kan vi ikke alene udføre arbejdet, men også stå for præsentation af projektet og kommunikation med beboerne og sørge for. Derved slipper bestyrelsen og især formanden for en masse arbejde og I skal ikke holde styr på hverken håndværkere eller papirgange.

Aldrig har det været mere optimalt at få efterisoleret boligerne i jeres andelsboligforening, da priserne på efterisoleringsarbejde er presset af den hårde konkurrence på markedet, hvorfor I hurtigt kan få indtjent jeres investering igen. Alt efter omfanget af efterisoleringsarbejdet, kan hele udgiften oftest være tjent hjem på bare en enkelt eller et par fyringssæsoner.

Efterisolering giver et meget bedre indeklima

Samtidig giver en efterisolering – især af ældre ejendomme – et meget bedre indeklima. Temperaturen i boligen bliver mere ensartet, I undgår træk og kuldebroer og så sænkes støjen fra omgivelserne.

Vælger I samtidig at få efterisoleret etageadskillelserne, sænker I lydniveauet effektivt i hele ejendommen. Især hvis I vælger papirisolering, der er vores foretrukne isoleringsmateriale. Det har en høj isoleringsevne og er det mest lyddæmpende isoleringsmateriale, der findes på markedet.

Hvornår er det rentabelt at få efterisoleret

Alt efter hvordan ejendommene i andelsboligforeningen er udført og hvor mange der er, kan det være relevant at få efterisoleret:

  • Hulmure
  • Etageadskillelser
  • Facade
  • Lofter
  • Kældre

Hvornår det er rentabelt og hvor rentabelt det er, afhænger helt af, hvornår der sidst er blevet gjort noget ved isoleringen og hvor stor et lag isolering der bliver tilført ved efterisoleringen.

Generelt kan det betale sig at få gået isoleringen efter, hvis det er mere end 10 år siden, I sidst har fået foretaget isoleringsarbejde. For henover de seneste 10 år er Bygningsreglementets minimumskrav til isolering forøget flere gange med tilhørende energibesparelser til følge. Besparelsen er størst, jo tykkere et lag isolering i tilfører.

Vi kan kontrollere jeres nuværende isoleringsstandard og tilstand og baseret på dette, give jer et tilbud på, hvor meget det vil kostet at få efterisoleret.

Lad Hotpaper klare alt – også planlægning og kommunikation

Hos Hotpaper kan vi foretage alle former for efterisolering. Vi anvender som allerede nævnt helst papirisolering, men kan også sagtens bruge andre isoleringsmaterialer, hvis I ønsker det.

Vi kan ikke kun foretage efterisoleringen. Vi kan også varetage det arbejde, som bestyrelsen i andelsboligforeningen normalt står for. Det vil sige, at vi kan tage os af alt lige fra planlægningen til præsentation af projektet over for andelsboligforeningens medlemmer samt kommunikationen med de enkelte husstande. 

Det betyder, at I ikke behøver at gøre andet i bestyrelsen, end at vælge os til af forestå efterisoleringsarbejdet. Undervejs rapporterer vi løbende til formanden eller bestyrelsen, så I kun behøver kommunikere med et enkelt firma, mens arbejdet står på.

Kan medlemmerne udnytte håndværkerfradraget

I en andelsboligforening hører facade, tag, murværk og etageadskillelser til selve ejendommen og er derfor en del af fællesarealet. Det vil sige, at det er andelsboligforeningens ansvar at vedligeholde disse. Derfor kan de enkelte medlemmer af andelsboligforeningen ikke trække arbejdslønnen for arbejdet fra i Skat efter reglerne for håndværkerfradrag.

Skal vi hjælpe jer med at få efterisoleret jeres andelsboligforening

Vil I slippe for alt besværet med at få gennemført en efterisolering i jeres andelsboligforening, så kontakt os allerede i dag. Brug kontaktformularen her på siden, send os en mail eller giv os et ring. Så finder vi ud af, hvornår I har tid til, at vi kommer forbi og kigger på efterisoleringen i jeres andelsboligforening.

BLIV RINGET OP