Indeklima
andelsboligforeningen

Skal I have gjort noget ved jeres indeklima i andelsboligforeningen?

Klager beboerne over træk, kolde gulve eller generende lydgener fra omgivelser og overboer. Eller er der flere og flere, der får allergier eller går og er forkølede altid? Så er det på tide at få gjort noget ved indeklimaet i jeres andelsboligforening. Hos HotPaper kan vi køre hele projektet for jer – fra forundersøgelser og projektering over kommunikation med medlemmerne af andelsboligforeningen og til selve udførelsen af arbejdet.

Som medlem af bestyrelsen i jeres andelsboligforening hører du sikkert lidt af hvert fra medlemmerne. Men begynder du at få flere og flere henvendelser om træk, kolde gulve eller vægge eller et højt lydniveau for omgivelser eller naboer? Eller er der flere og flere, der mistænker boligernes tilstand for at være årsag til allergier, forkølelser eller andre problemer med åndedrættet?

Så er det grund til at tage det alvorligt, tage det op i bestyrelsen og få besluttet jer for, om der skal gøres noget ved problemet. For tit kan en efterisolering eller installation af bedre ventilation i de enkelte boliger gøre underværker for indeklimaet. Det kan også være, at mug- eller skimmelangreb spreder sporer og derved forårsager allergiske eller åndedrætsmæssige reaktioner hos beboerne.

Få råd og vejledning af Hotpaper

Oplever I den slags problemer, kan Hotpaper hjælpe jer med at få undersøgt, hvad der er galt og komme med et bud på, hvordan I får løst indeklimaproblemerne og hvor meget det vil koste. Vælger I efterfølgende vores tilbud, er forarbejdet helt gratis.

Vi kan levere forskellige løsninger inden for isolering og ventilation, ligesom vi kan foretage skimmeltests, fjerne skimmelangrebet og forhindre, at det kommer igen.

Få et bedre indeklima med efterisolering

En vigtig sidegevinst ved enhver efterisolering er et bedre indeklima. Efterisoleringen får nemlig tætnet utætheder, så I undgår træk og kolde gulve, ligesom eventuelle kuldebroer som kan give kolde og fugtige vægge, helt bliver elimineret.

Derved får I en mere ensartet temperatur i de enkelte andelsboliger, ligesom risikoen bliver mindre for, at der opstår mug- og skimmelangreb på de fugtige vægge. Samtidig nedbringes støjniveauet fra omgivelserne, ligesom støjniveauet mellem de enkelte etager og boliger nedbringes kraftigt. Vi foretrækker at arbejde med papirisolering, der er det mest lydisolerende isoleringsmateriale på markedet.

Læs mere om efterisolering i andelsboligforeninger her.

Tjen efterisoleringen hjem på en lavere varmeregning

Det efterisolering er mest kendt for, er dog at nedbringe varmeudgifterne for medlemmerne. Det er også en vigtig gevinst ved enhver efterisolering og det, der er med til at tjene den hjem. Faktisk har det aldrig været mere gunstigt at få efterisoleret end nu, for priserne er lave på grund af en voldsom konkurrence på markedet, hvilket gør det muligt at tjene en efterisolering hjem i løbet af en enkelt eller et par fyringssæsoner.

Læs mere om efterisolering i andelsboligforeninger her.

Få et bedre indeklima med strategisk udluftning

Udover at udføre efterisolering, har Hotpaper også specialiseret sig i det, vi kalder strategisk udluftning. For netop på grund af, at danskerne er blevet bedre til at isolere deres boliger, bliver boligerne oftest også alt for tætte – i hvert fald hvis vi ikke får luftet ordentligt ud.

Det kan være svært at få husket i en stresset hverdag. Samtidig er regelmæssig åbning af et par vinduer eller et par trækkanaler sjældent nok til at fjerne f.eks. de faktorer, der fremkalder allergier. Her skal en mere struktureret og regelmæssig udluftning til.

Det er det, vi kalder for strategisk udluftning. Den foregår ved, at vi installerer et-rums ventilationsanlæg i nøje udvalgte rum i boligen, oftest i sove- eller børneværelserne samt på toilettet, hvis der ikke allerede er etableret udluftning der. Det giver jer et bedre indeklima og fjerner mange af de faktorer, der er med til at give indeklimarelaterede allergiske reaktioner.

Udluftningsanlægget genindvinder samtidig varmen fra udluftningsluften, hvilket betyder, at I kan beholde temperaturen i værelset.

Lad Hotpaper står for forbedringen af jeres indeklima

Vælger bestyrelsen i andelsboligforeningen, at få forbedret indeklimaet, kan vi som allerede nævnt stå for alt, lige fra de indledende undersøgelser af jeres indeklima og udarbejdelse af en kravsspecifikation til arbejdet over projektering af udførelsen og kommunikation med andelsboligforeningens medlemmer og til udførelsen af selve arbejdet.

Derved bliver jeres eneste opgave i bestyrelsen, at vedtage om arbejdet skal udføres, finde en finansiering af projektet, samt vælge et firma til at udføre det. Vælger I Hotpaper, afrapporterer vi løbende til formanden eller bestyrelsen, ligesom vi kan være med til at præsentere projektet overfor andelsboligforeningens medlemmer på et fællesmøde.

Så med Hotpaper til at forbedre jeres indeklima, slipper bestyrelsen for en masse arbejde og skal kun kommunikere med et enkelt firma om opgaven.

Få en uforpligtende snak, en gratis forundersøgelse og gratis fremlæggelse for bestyrelsen!

Udfyld vores kontaktformular her eller ring til os og få en snak, hvor vi kan hjælpe og høre nærmere om Jeres andelsboligforening.

Der er flere fordele ved at efterisolere og forbedre indeklimaet

  •   Når det er koldt udenfor, holder boligen på varmen.
  •   Isolering er typisk tjent ind på 2-3 år
  •   Jeres varmeforbrug falder drastisk
  •   Bedre indeklima og bedre helbred
  •   Andelsboligforeningen stiger i værdi
  •   Bedre for miljøet, da I sænker co2-udslippet

 

AA-DK kreditværdighed Isolering med Byg Garanti Hotpaper 

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen