Hvem er vi?

Hotpaper løser indeklimamæssige problemer med omtanke og medtænker hele boligens indeklima, inden vi starter en opgave. Vi tænker kunden først, og laver en løsning der holder lang tid fremover.

Vores team

Rune Lundahl Hansen
Marketing og IT Medarbejder
Peter Glasdam Larsen
Isoleringstekniker
Jimmy Krag Madsen
Isoleringstekniker
Morten Jansen
Ventilationstekniker

Hotpaper er faguddannede, danske håndværkere

Hos Hotpaper vægter vi kundeservice og faglighed særdeles højt. Samtlige af virksomhedens ansatte er faguddannede, danske håndværkere, som løbende videreuddannes til energivejledere. Som kunde hos Hotpaper er du derfor garanteret service i høj kvalitet fra vores kompetente medarbejdere, som udover at være punktlige, grundige og professionelle, også tager sig tid til at rådgive og vejlede vores kunder inden for energi og miljø.

Vi overholder alle aftaler og sørger for grundig oprydning, når vores arbejde er fuldført. Dette gælder uanset om vi har været forbi for at installere ventilation, isolere jeres hulmur eller for at isolere loftet.

Vi værner om vores kunder og brænder for det vi laver. Vi udfører ventilations- og isoleringsarbejde i høj kvalitet og tager vores kunder med gennem hele processen. Hvis du vil læse feedback fra vores tidligere kunder, finder du vores TrustPilot her.

Hotpaper klima og miljøredegørelse

Når vores kunder ringer for at få et tilbud på en hulmursisolering, loftsisolering eller isolering af etageadskillelse, spørger de ofte til egenskaberne for vores papirisolering. De vil gerne vide noget om papirisoleringens holdbarhed og sætning samt modstand mod brand, fugt og skimmel og skadedyr.

Hos Hotpaper er vi ikke i tvivl om kvaliteten på vores produkt, men for de kunder, der måtte have bekymringer eller tvivl, kan vi heldigvis berolige dem med, at der findes fyldestgørende dokumentation for papirisoleringens holdbarhed, sætning i procent og modstandsdygtighed overfor brand, fugt og skimmel og skadedyr.

Dokumentationen er foretaget af uafhængige og uvildige instanser og kan ses på siderne herunder.

Hotpapers virksomhedshistorie

Hotpaper blev etableret i sommeren 2007 i Odense af Claus Mikkelsen og Peter Hansen. Deres plan var at udvikle en isoleringsvirksomhed og samtidig drive en forretning med et grønt image med fokus på bæredygtige løsninger.

I 2010 kørte Claus Mikkelsen virksomheden videre som eneejer, der har tidoblet omsætningen i forhold til første regnskabsår i 2007.

I 2012 modtager Hotpaper et miljødiplom for udarbejdelse af en miljø- og klimaredegørelse.

I 2013 og 2014 bliver Hotpaper kåret som “Årets Energihåndværker” i Danmark.

Kontakt os her, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Samarbejdspartnere