Services

Isolering

Hotpaper leverer bæredygtig isolering af høj kvalitet til huse og ejendomme, så I får et sundt indeklima, bedre energiudnyttelse og kan spare på varmeregningen.

Hulmursisolering er en billig og effektiv investering, hvis I skal forbedre indeklimaet og mindske varmeforbruget. Hotpaper benytter oftest papirisolering til hulmursisolering, da det er en bæredygtig og effektiv løsning.

Mindsk varmeforbruget med loftisolering til din bolig. Hotpaper udfører loftisolering med papiruld, træfiber og glasuld, så I får et godt resultat med effektiv isolering, der forbedrer indeklimaet og mindsker varmeregningen.

Kæmper I med kolde gulve over en uisoleret kælder eller varmetab i stuen? Så kan isolering af boligens etageadskillelser give jer en stor gevinst både på indeklimaet og varmeregningen, ligesom det giver bedre lyddæmpning.

Indeklimaet i ældre boliger kan forbedres markant med efterisolering. Hotpaper håndterer både opgaver med sammenfaldet isolering og efterfyldning, så I får et bedre indeklima, sparer på varmeregningen og øger værdien af jeres bolig.

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Claus Mikkelsen

Direktør