OM OS

Om Hotpaper

HOTPAPER ER MILJØVENLIG ISOLERING

Vi kalder det isolering med omtanke! Isolering af hulmur, loft, krybekælder, gulv, gammelt eller nyt – vi klarer det meste.

Vi hjælper boligejere og erhverv med efterisolering af gamle huse eller isolering af nybyggeri.

Hotpaper Isolering er et landsdækkende isoleringsfirma, som med afdelinger i Odense og Ballerup og snart i Århus løser isoleringsopgaver herunder primært hulmursisolering og loftisolering for private såvel som virksomheder og boligforeninger på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Siden 2007 har Hotpaper været dansk bannerfører for fremtidens isoleringsformer og udført hundredvis af opgaver inden for papirisolering og isolering med polystyren (flamingo) / EPS med graffit. Opgaverne spænder lige fra efterisolering af loft, hulmur og etageadskillelse i gamle huse til omfattende isolering af boligblokke og nybyggeri. I alle tilfælde er Hotpapers arbejdsmetode grundlæggende den samme. Isoleringen blæses ind ved brug af topmoderne maskiner og udstyr, som sørger for papirgranulatet eller flamingokuglerne eller knauf glasulden pakkes så tæt, at ingen kulde kan slippe igennem isoleringen, og isoleringen ikke kan synke sammen.

ISOLERING MED VÆGT PÅ MILJØ OG KVALITET

Siden den spæde start har miljø og kvalitet været nøgleord i virksomheden, og derfor benytter Hotpaper isolering miljørigtige isoleringsmaterialer med maksimal isoleringsværdi. Dette betyder, at kunderne ikke bare opnår markante besparelser på varmeregningen, de mindsker også deres Co2-udslip betragteligt.

Den papiruld, som Hotpaper benytter til papirisolering, er den bedste på det danske marked til vores hulmursisolering og loftisolerings opgaver. Den er miljømærket med det internationale CE- mærke og har oven i købet en af markedets bedste isoleringsevner med en lambdaværdi på 37. Selv om Hotpaper leverer miljøvenlig og bæredygtig isolering i topkvalitet, er vi stadig særdeles konkurrencedygtige på prisen. Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtigende tilbud på hulmurisolering eller loftisolering.

ISOLERING FRA FAGUDDANNEDE, DANSKE HÅNDVÆRKERE

Hotpaper vægter kundeservice og faglighed højt, og derfor er samtlige virksomhedens ansatte faguddannede, danske håndværkere, som løbende uddannes videre til energivejledere. Som kunde hos Hotpaper isolering er du altså garanteret den bedst mulige service fra vores kompetente folk, som udover at være punktlige, grundige og topprofessionelle også hellere end gerne tager sig tid til at rådgive og vejlede vores kunder inden for energi og mijø. Hotpaper overholder alle aftaler, og så rydder vi altid grundigt op efter os selv, når vi har været på besøg og isolere jeres hulmur eller isoleret loftet. Læs her, hvad tidligere kunder mener.

Håndværk, der luner og skaber velvære

Hulmursisolering

Hulmursisolering

Hulmursisolering skruer ned for dit energiforbrug og gavner dit indeklima og miljøet omkring dig.

Loftsisolering

Loftsisolering

Loftsisolering er løsningen, hvis du vil skære drastisk ned på varmeregningen på dit hus.

Isolerings Materialer

Isolering af etageadskillelse

Der er store fordele ved at få foretaget isolering af etageadskillelser.