Priser & Tilskud

Priser - Tilskud

Så hurtigt er en isolering tjent hjem, Tilskud til energirenoveringer- Hotpaper Odense hjælper med ansøgning

Det kan altid betale sig at få isoleret sit hus ordentligt. Der er masser af penge at spare på sin varmeregning alene ved at få foretaget en hulmursisolering, loftisolering eller isolering af etageadskillelse.Som regel vil en hulmursisolering være tjent hjem på omkring 2 år, imens en loftisolering vil have tjent sig hjem på omkring 3 år. Med tilskuds- og fradragsordninger bliver tilbagebetalingstiden yderligere afkortet.

Vi udfører opgaverne over hele landet odense, ringe, Middelfart, Århus, Faaborg, Nyborg

Se nogle priseksempler i tabellen

PRISER OG TILSKUD

Prisen for en hulmursisolering  med Eps med grafit eller  flamingoisolering af et klassisk murmester villa fra 1920’erne med et grundplan på 80 M2 ligger på ca. 14500 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.

LOFTSISOLERING

Prisen for en loftisolering af et typisk hus fra 1960′ på 100 M2 i grundplan, med nuværende 100 mm. hvor der isoleres op til minium kravet for isolerings tykkelse på 300 mm. er på ca. 10,000 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.

ETAGEADSKILLELSE

Prisen på en isolering af etageadskillelse på et typisk muremester villa fra 1920′ med et grundplan på 80 M2. mellem uopvarmet kælder og stue ligger på ca. 9500 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.

Tilskud

Der er flere tilskud, du kan søge, når du skal have foretaget en isolering af din hulmur, dit loft eller din etageadskillelse.

Tilskud til energirenoveringer

For det første kan du søge om tilskud til energiforbedringer af dit hus.
Alle energiselskaber i Danmark har pligt til at deltage i nedbringelsen af CO2-udslippet. Energiselskaberne giver derfor typisk et beløb svarende til ca. 0,37,5 kr. pr. sparet kWh.
Hos Hotpaper har vi indgået et samarbejde med et stort energiselskab, og vi kan derfor tilbyde tilskud til din isolering på meget fordelagtige vilkår. Således påtager Hotpaper sig at udregne tilskuddet og indsende ansøgningen; vi modregner tilskuddet i vores tilbud og står derfor også for udlægget.

Det betyder :

* Du både slipper for bøvlet med udregning og indsending af tilskudsansøgning

* Hotpaper laver udlæg for dit energitilskud ved at fratrække det på fakturaen, når vi har f.eks udført en isolering af hulmuren.

* Du får glæde af dit tilskud med det samme i form af et større rådighedsbeløb.
De isoleringsopgaver, der udløser tilskud for energiforbedring af boligen, e

  • loftisolering.
  • Isolering af etageadskillelse mellem uopvarmet kælder og stueplan.
  • Isolering af skunkrum ( inkl. lodret skunkvægge og skunkbunde )
  • Facadeisolering ( isolering af ydervægge med fastisolering, herunder Rockwoolbatts, Glasuldbatts samt Flamingo plader.
  • Rørisolering.

Læs Mere om tilskud og gode råd og finasering af din isolering.

KONTAKT OS UFORLIGTENDE

Udfyld formularen og tryk “Send besked”