Priser

Priser - Tilskud

Så hurtigt er en isolering tjent hjem

Det kan altid betale sig at få isoleret sit hus ordentligt. Der er masser af penge at spare på sin varmeregning alene ved at få foretaget en hulmursisolering, loftisolering eller isolering af etageadskillelse, hvor du kan opnå håndværkerfradrag. Som regel vil en hulmursisolering være tjent hjem på omkring 2 år, imens en loftisolering vil have tjent sig hjem på omkring 3 år. Med håndværkerfradragsordningen bliver tilbagebetalingstiden yderligere afkortet.

Vi udfører opgaverne over hele landet lige fra Odense, Ringe, Middelfart, Århus, Faaborg, Nyborg og på Sjælland.

Se nogle priseksempler i tabellen

Priser og tilskud

Prisen for en hulmursisolering  med Eps med grafit eller  flamingoisolering af et klassisk murmester villa fra 1920’erne med et grundplan på 80 M2 ligger på ca. 14500 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.

Loftisolering

Prisen for en loftisolering af et typisk hus fra 1960′ på 100 M2 i grundplan, med nuværende 100 mm. hvor der isoleres op til minium kravet for isolerings tykkelse på 300 mm. er på ca. 10,000 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.

Etageadskillelse

Prisen på en isolering af etageadskillelse på et typisk muremester villa fra 1920′ med et grundplan på 80 M2. mellem uopvarmet kælder og stue ligger på ca. 9500 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.

Læs mere om håndværkerfradraget her.

 

 

Få et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud. Hotpaper isolerer i hele Danmark.

KONTAKT OS UFORLIGTENDE

Udfyld formularen og tryk “Send besked”