Om Hotpaper

Superinvestor

Om foreningen for kræftramte børn

  • Familier med kræftramte børn er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.
    Organisationen blev etableret i 1983 og har i dag over 1.850 familiemedlemmer, der alle repræsenterer en familie, der har eller har haft et kræftramt barn. Hertil kommer et større antal støttemedlemmer.
    Størstedelen af arbejdet med gennemførelse af medlemsaktiviteter og arrangementer er frivilligt og ulønnet.
    Se mere på: www.fmkb.dk

Om Superinvestor

Så er årets “Superinvestor” officielt skudt igang. Hotpaper skal sammen med 5 andre fynske virksomheder være drivkræften i dette års Superinvestor. Virksomhedernes opgave er, at få 10.000 kroner til at blive til endnu flere penge.
Hele det indsamlede beløb går ubeskåret til “Familier med kræftramte børn” – og det er den 1. juni, at vi kan kåre årets Superinvestor.

Om Hotpapers initiativer

Hotpaper ønsker at bruge netværk og forretningsforbindelser til at vækste de 10.000 kr til de maksimale inden 1. juni 2015.
Alle virksomheder vil blive vist med logo på vores site, og dertil vil vi promoverer vores støttende virksomheder på bedste vis via facebook, radioindslag og andre muligheder for pressedækning.
Hotpaper vil jævnligt informerer om hvor mange penge der er indsamlet via facebook, ligesom spontane tiltag vil blive kommunikeret ud via facebook. Like evt. vores side og følge med i vores kamp for at gøre kraftramte børns hverdag sjovere.

Følg med på www.facebook.com/hotpaper

Sådan støtter du

Doner min. 100 kr og vær med i lodtrækningen om en billet til Skanderborg Festivalen

Tak for tilliden og støtten