oktober 14 2018 0Kommentar
hotpaper hulmursisolering støtter kirkens korshær og har artikel i fyens stiftidende

Kirkens Korshær i Odense

Artikel i Fyens Stifttidende 12-6-2012
Privat firma betaler efterisolering af Kirkens Korshærs varmestue i Nørregade Odense: Selv om det er en varmestue for socialt udsatte, er det store fælleslokale på førstesalen ofte så kold, at brugerne fryser i vintermånederne.

Men nu er det slut med at fryse. Takket været en gave fra virksomheden Hotpaper i Åsum.

Loftisolering odense Kirkens korshær

Her arbejder man med miljøvenlig papir-isolering, så mandag pumpede medarbejdere fra virksomheden papirgranulat fra Tyskland ind på loftet ovenover varmestuen. På måde isolerer man stedet, så varmen ikke bare suser ud.

– Vi har ikke rigtigt kunne varme den ene ende af varmestuen op, når det blev koldt udenfor, så vi er selvfølgelig rigtig glade for at få hjælp på den måde, siger korshærsleder Kaj Skjølstrup, mens han viser rundt og op på loftet, hvor store røde slanger står og pulser og spytter isoleringsmateriale ud.

CSR – socialt ansvar – Hotpaper – Hotpaper

Velgørende arbejde

Indehaveren af Hotpaper hedder Claus Mikkelsen. Han har det princip, at han to dage om året støtter sine medarbejdere i et velgørende-projekt, som skal hjælpe andre. Han betaler for de materialer, de bruger – og deres løn.

– Jeg synes, man har et ansvar for dem, der har det svært. Vi vil gerne hjælpe, når vi har muligheden for det – og det har vi her. Det er ikke godt, når folk fryser i varmestuen, smiler Claus Mikkelsen, der siden han begyndte sit firma for fem år siden har haft travlt trods krisen og sidste år ansatte seks medarbejdere.

httpss://kirkenskorshaer.dk/ og httpss://fyens.dk/article/2099171:Odense–Slut-med-at-fryse-i-varmestuen

henriklm

Skriv En Kommentar