SCROLL NED OG
Claus Mikkelsen- Hotpaper Odense

Claus Mikkelsen, Direktør

Velgørenhed: Vi støtter den gode sags tjeneste – og du kan hjælpe os med dit forslag til, hvem vi skal støtte

Hos Hotpaper går vi op i velgørenhed og mener, at det er vigtigt at støtte de gode initiativer og organisationer, som findes i det danske land. Vi har især øje for dem, der hjælper de udsatte, som befinder sig i sårbare situationer, hvad end om det er børn, unge, voksne eller ældre. Organisationens størrelse er underodnet. Det er vigtigt, at vi støtter dem, som møder vanskelige udfordringer i livet, der er svære at takle og håndtere uden hjælp. Vi donerer derfor løbende penge til organisationer, frivillige eller foreninger med et velgørende formål.

Vi kører løbende velgørende kampagner, hvor vi fokuserer på en bestemt målgruppe, som har brug for velgørenhed – det kan være børn i en periode, ældre i en anden periode osv. Målgruppen står altid her på siden, hvor du kan indstille et velgørende projekt, se tidligere støttede projekter og nederst på siden foreslå en målgruppe til næste periode eller komme med andre relevante forslag.

Hvem er Hotpaper?

Hotpaper er ikke bare endnu et isolerings- og ventilationsfirma. Vi brænder for det, vi laver og mener, at vi er med til at gøre en forskel for både miljøet, og de generationer der kommer efter os. Og når det ikke engang er dyrere at tage det rigtige valg, mener vi ikke, at der bør være nogen tvivl.

Hotpaper Isolering og Ventilation er centralt placeret på Fyn i Odense og arbejder i hele landet. Vi udfører opgaver for private, boligforeninger, offentlige bygherrer og større erhvervsprojekter inden for isolering og ventilation.

Foreslå en forening, organisation eller lignende, som vi skal støtte næste gang, der har fokus på at hjælpe børn

Støtte til udsatte børn – Støtten tildeles d. 15. december 2018

Den næste velgørenhed på 5.000,- går til et projekt, som skal støtte børn. Det kan være støtte til børn, der lider af en sygdom, er socialt udsatte fx i forhold til økonomi, mobning eller en klub/forening, som gør en ekstra indsats for at hjælpe de børn, som har brug for en ekstra hånd eller vejledning i livet. Tryk på knappen ved siden af for at indstille et projekt, som du mener gør en forskel.

Nedenfor ser du tidslinjen over velgørende projekter, som vi gennem tiden har støttet

2020 - Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Ved at støtte Danske Hospitalsklovnes arbejder, er vi med at støtte deres arbejde, som giver syge børn uforglemmelige øjeblikke, også når livet gør ondt. De Danske Hospitalsklovne forvandler hospitalsstuer til rum fulde af smil, glæde, leg og fantasi, hvor ting bliver muligt.
2018 - Børn, Unge & Sorg

Børn, Unge & Sorg

Vi fik vi overrakt 5.000 kr. til Børn, Unge & Sorg, som tilbyder gratis hjælp til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Vi takker alle for jeres opbakning og er imponeret over interessen samt de mange forslag, som vi har modtaget. Det er dejligt at opleve så mange ildsjæle, der dedikerer deres tid til det gode formål - af hjertet tak! Læs mere om Børn, Unge & Sorgs arbejde her.
2018 - Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Ved at støtte Danske Hospitalsklovnes arbejder, er vi med at støtte deres arbejde, som giver syge børn uforglemmelige øjeblikke, også når livet gør ondt. De Danske Hospitalsklovne forvandler hospitalsstuer til rum fulde af smil, glæde, leg og fantasi, hvor ting bliver muligt.
2015 - Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.
2014 - Faaborg Sejlklubs ungdomsafdeling

Faaborg Sejlklubs ungdomsafdeling

Faaborg Sejlklubs ungdoms afdeling blev støttet med 17.000 kr. til en ny optimist jolle. Faaborg Sejlklubs formand Jakob Frost fortæller, at den nye optimist jolle vil komme til at pryde Fjorden de næste mange år.
2014 - Team Rynkeby og Børnecancerfonden

Team Rynkeby og Børnecancerfonden

I samarbejde med Scandic, Alka og Arbejdernes Landsbank, afholdt Hotpaper et arrangement på Hotel Scandic i Odense til fordel for Team Rynkeby og Børnecancerfonden fredag d. 7. marts 2014. Skuespiller, forfatter og foredragsholder Flemming Jensen underholdt med foredraget “Risikoen ved at være humorist er, at folk tror, at man laver sjov”. Læs mere om Team Rynkeby og Børnecancerfonden her: httpss://boernecancerfonden.dk/nyhed/team-rynkeby-2016/
2013 - Åsum Idrætsforening

Åsum Idrætsforening

Hotpaper har støttet idrætsforeningen med at Sponsere kampbolde og bannere på Åsum stadion. Foreningen menes oprindelig startet omkring 1920. Ifølge FBU's 25-års jubilæumsskrift fra 1929 blev Aasum første gang optaget i FBU i 1920 under navnet Aasum Boldklub. Udmeldte sig i 1925, men blev atter indmeldt i 1929.
2012 - Kirkens Korshær i Odense

Kirkens Korshær i Odense

Privat firma betaler efterisolering af Kirkens Korshærs varmestue i Nørregade Odense: Selv om det er en varmestue for socialt udsatte, er det store fælleslokale på førstesalen ofte så kold, at brugerne fryser i vintermånederne. Men nu er det slut med at fryse. Takket været en gave fra virksomheden Hotpaper i Åsum.
2012 - Stenstrup Pedersen

Stenstrup Pedersen Motorcykel

Hotpaper sponserede Stenstrup Pedersen, som er en del af motorcykelsporten.
2011 - Næsby Boldklub

Næsby Boldklub

Hotpaper sponserer Næsby Boldklub, og det er vi rigtig stolte af. Næsby Boldklub har op gennem 00’erne været gennem en rivende udvikling, der gør, at vi nu står stærkere rustet end nogensinde før. Såvel sportsligt som økonomisk og strukturelt.

Hvis du har forslag til, hvilken målgruppe vi skal fokusere på næste gang, så er du meget velkommen til at kommentere nedenfor. Har du andet på hjertet, så kommenter endelig

Skriv En Kommentar