Verdensmål

Hotpaper forpligter sig til bæredygtighed og støtter FN’s 17 verdensmål, hvilket afspejler vores engagement i at skabe positive forandringer og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Hotpaper tror på fremtiden

Hotpaper er dedikeret til en bæredygtig fremtid gennem vores ekspertise inden for ventilation og isolering. Vi tror på, at en grønnere verden begynder med bæredygtige bygninger. Vores skræddersyede løsninger ikke kun forbedrer indeklimaet og energieffektiviteten, men reducerer også miljøpåvirkningen. Vælg Hotpaper for at forme en mere bæredygtig og komfortabel fremtid.

FN's 17 verdensmsål

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. De fokuserer ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner og på at styrke internationale partnerskaber.

Verdensmålene anerkender således, at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundne. Det kræver en fælles, global integreret indsats at opnå holdbare udviklingsresultater.

Og alle lande skal bidrage. Uagtet landenes forskellige udgangspunkt. De store udfordringer, vi står overfor i dag, er globale. Og det samme er konsekvenserne. Derfor er vi nødt til at løse udfordringer i fællesskab.