Facadeisolering

Vi giver et gratis tilbud på facadeisolering

Hotpaper tilbyder facadeisolering, da det ligesom vores andre produkter er en god investering økonomisk og miljømæssigt. Det sænker varmeudgifter og energiforbruget drastisk.

 Der er flere fordele ved at isolere facaden

 •   Risikoen for fugtproblemer minimeres
 •   Holder varmen inde om vinteren og huset køligt om sommeren
 •   Dit varmeforbrug falder drastisk
 •   Isoleringsarbejdet er udendørs, så du er fri for støv og snavs.
 •   Boligen stiger i værdi
 •   Godt for miljøet

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  Facadeisolering af ydervægge

  Hotpaper tilbyder nu også facadeisolering, da det, ligesom vores andre produkter, både er en god mening både som økonomisk investering og miljømæssigt.  Den økonomiske fordel ligger i lavere varmeudgifter og en højere huspris, da facaden renoveres samtidig med at der isoleres. Miljømæssigt er det energiforbrug, der spares ved brugen af denne isoleringstype, mange gange større end det energiforbrug, der er ved fremstille produktet. Det er isolering med omtanke!

  Facadeisolering er en større investering end eksempelvis hulmursisolering, og har derfor en længere tilbagebetalingstid. Jo tykkere isolering du vælger, desto mere vil du spare på varmeudgifterne. Dog vil husets konstruktion og overvejelser over arkitektonisk udtryk normalt sætte en grænse for hvor tykt facadeisoleringslagets skal være.

  Er facadeisolering en fordel for dit hus?

  Denne måde at isolere på, er en oplagt løsning ved renovering af ældre ejendomme med massive ydermure, meget lille hulmur eller huse der både skal efterisoleres og samtidig trænger til ny facade, som eksempelvis typehuse fra 60’erne og 70’erne, da de ofte ikke lever op til nutidens krav til energiforbrug. På den måde ”slår man to fluer med et smæk”, når huset isoleres og facaderenoveres på en gang. Da den udvendige facadeisolering ændrer markant på husets udseende, er det ikke en optimal løsning for f.eks. en fin palævilla detaljerede facader eller en gammel landejendom med bindingsværk. Hotpaper rådgiver om, hvad den bedste isoleringsløsnig er for netop dit hus.

  Facadeisolering med Hotpaper

  Hotpaper isolerer facader med hårde og trykfaste plader (ekspanderet polystyren, EPS), som er vandtætte og åndbare for husets facade, armeringsnet og flere lag facadepuds. Denne isoleringsform er anvendelig på letbeton, beton eller murværk.

  1. Bagmur af fx beton
  2. Polystyrenplade
  3. Grundpuds
  4. Armeringsnet
  5. Grundpuds
  6. Slutpuds

  Facadeisolering - isolering af ydervægge

  For hvert kilo olie, som forædles til produktion af EPS pladerne, giver i gennemsnit en besparelse på 200 kilo olie i reduceret energibehov, regnet over en periode på 50 år (kilde: Jackon Isolering). Det er et krav til Hotpapers isoleringsmaterialer, at de ikke belaster miljøet, og derfor er det denne type facadeisolering vi har valgt at bruge.

  Facadeisolering

  Ud over at lave en professionelt udført facadeisolering, kan Hotpapers energirådgiver beregne, hvor meget du kan spare på varmeudgifterne, og hvor hurtigt din investeringen kan være tjent hjem.

  Fordelene ved facadeisolering

  • Risikoen for fugtproblemer minimeres, da den eksisterende ydervæg holdes varm og tør.
  • De oprindelige kolde ydermure kommer til at fungere som varmedepot i årets kolde måneder og hjælper til gengæld med at holde huset køligt om sommeren.
  • Isoleringsarbejdet foregår selvsagt udenfor, så du er fri for støv og snavs, og for at rydde de rum, hvor der skal isoleres.

  Overvejelser før facadeisolering

  Hotpaper spar Energi, facadeisolering, hulmursisolering, loftisolering, finasering, besparelse

  • For at undgå at de oprindelige vinduer og døre kommer til at sidde for langt inde i murhullerne efter facadeisolering, bør det overvejes om de skal flyttes længere ud.
  • De tykkere ydervægge kan betyde at tagudhænget kommer til at ”stumpe” og det skal beskytte facade og vinduer mod regn og sol.
  • Kontakt kommunens tekniske forvaltning og undersøg om er er regler i lokalplanen for dit område, som vedrører husets udseende, inden du går i gang med projektet.
  • Kontakt dit forsikringsselskab, hvor du har din husforsikring, og informer dem om dine planer. Hvis facaderenoveringen udføres forkert, kan det øge risikoen for råd og svamp og dermed ændre dine forsikringsvilkår.
  • En facadeisolering af dit hus skal ikke meldes til BBR-registeret, da det ikke betragtes som en udvidelse af etagearealet og skal derfor registreres. Det betyder ikke noget for ejendomsværdiskatten.

  Få et uforpligtende tilbud på isolering din facade

  Har du et spørgsmål til pris på facadeisolering, fremgangsmåde, isoleringsmaterialer eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  Skriv En Kommentar