ISOLERING TIL PRIVATE

Forhør os uforpligtende omkring isolering og tilskud

Hos Hotpaper tilbyder vi diverse isoleringsløsninger, som forbedrer giver dig en række fordele.. Det er en god investering både økonomisk og sundhedsmæssigt.

 Der er flere fordele ved at isolere boligen

 •   Godt for helbredet
 •   Giver bedre trivsel
 •   Kan sænke dit varmeforbrug
 •   Bedre indeklima
 •   Boligen stiger i værdi
 •   Godt for miljøet

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  Så hurtigt er en isolering tjent hjem, Tilskud til energirenoveringer- Hotpaper hjælper med ansøgning

  Privat isolering

  Det kan altid betale sig at få isoleret sit hus ordentligt. Der er masser af penge at spare på sin varmeregning alene ved at få foretaget en hulmursisolering, loftisolering eller isolering af etageadskillelse. Som regel vil en hulmursisolering være tjent hjem på omkring 2 år, imens en loftisolering vil have tjent sig hjem på omkring 3 år. Med tilskuds- og fradragsordninger bliver tilbagebetalingstiden yderligere afkortet.

  Priser og Tilskud

  Prisen for en hulmursisolering  med Eps med grafit eller  flamingoisolering af et klassisk murmester villa fra 1920’erne med et grundplan på 80 M2 ligger på ca. 14500 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.
  Hør nærmere her

  Loftsisolering

  Prisen for en loftisolering af et typisk hus fra 1960′ på 100 M2 i grundplan, med nuværende 100 mm. hvor der isoleres op til minium kravet for isolerings tykkelse på 300 mm. er på ca. 10,000 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.
  Gå til loftsisolering

  Etageadskillelse

  Prisen på en isolering af etageadskillelse på et typisk muremester villa fra 1920′ med et grundplan på 80 M2. mellem uopvarmet kælder og stue ligger på ca. 9500 kr. incl. moms og fratrukket tilskud fra Energiselskaberne.
  Gå til Isolering af Etageadskillelse

   

  Tilskud

  Der er flere tilskud, du kan søge, når du skal have foretaget en isolering af din hulmur, dit loft eller din etageadskillelse.

  Tilskud til energirenoveringer

  For det første kan du søge om tilskud til energiforbedringer af dit hus.
  Alle energiselskaber i Danmark har pligt til at deltage i nedbringelsen af CO2-udslippet. Energiselskaberne giver derfor typisk et beløb svarende til ca. 0,37,5 kr. pr. sparet kWh.
  Hos Hotpaper har vi indgået et samarbejde med et stort energiselskab, og vi kan derfor tilbyde tilskud til din isolering på meget fordelagtige vilkår. Således påtager Hotpaper sig at udregne tilskuddet og indsende ansøgningen; vi modregner tilskuddet i vores tilbud og står derfor også for udlægget.

  Det betyder :

  * Du både slipper for bøvlet med udregning og indsending af tilskudsansøgning

  * Hotpaper laver udlæg for dit energitilskud ved at fratrække det på fakturaen, når vi har f.eks udført en isolering af hulmuren.

  * Du får glæde af dit tilskud med det samme i form af et større rådighedsbeløb.
  De isoleringsopgaver, der udløser tilskud for energiforbedring af boligen, er

  Læs Mere om tilskud og gode råd og finasering af din isolering.

  Har du et spørgsmål vedr. isolering til private, isoleringsmaterialer, muligheder eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  Skriv En Kommentar