Hulmursisolering

Vi giver et gratis tilbud på tømning af hulmur

Har du problemer med dårligt isoleret hulmur? Så er det en god investering at få den tømt og derefter hulmursisoleret korrekt.

 Der er flere fordele ved at tømme hulmuren og hulmursisolere korrekt

 •   Når det er koldt udenfor, holder huset på varmen.
 •   Hulmursisolering er typisk tjent ind på 2 år
 •   Dit varmeforbrug falder drastisk
 •   Bedre indeklima
 •   Boligen stiger i værdi
 •   Godt for miljøet, da du sænker co2-udslippet

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  Professionel tømning af hulmur for isolering i hele Danmark

  Har din hulmur kuldebroer selvom, du tidligere har fået udført hulmursisolering? så er det en god investering at få den tømt og efterfølgende fyldt korrekt op.

  En hulmur, som ikke er fyldt korrekt op og har mange mange kuldebroer koster mange penge på varmeregningen og kan resultere i fugtproblemer og skimmel.

  Hotpaper har kontor i Odense, men arbejder i hele landet. Vi udfører ofte hulmursisolering i alt fra Århus, Sønderborg, Kolding, Odense til København.​

  Vi tømmer hulmure for diverse isoleringsgranulater herunder stenuldsgranulat, glasuldsgranula, ​flamingo granulat /​ flamingoperler, lecakugler og papiruld.​

  Om tømning af hulmur for isolering

  Når din hulmur er tømt for isolering, så kan der udføres en ny og grundig hulmursisolering med kvalitets isolering fra Hotpaper. ​Afhængigt af boligens stand, type og muligheder fylder vi ny kvalitetsisolering i din bolig. Dermed holder du kulden ude og varmen inde, når vejret og opnår et bedre og mere behageligt indeklima.

  Sådan udføres tømning af hulmur

  Nedenfor kan du se en meget kort video, som viser, hvordan en hulmur tømmes for isolering.

  Tømning af hulmur i Odense, Svendborg, Assen, Fredericia, Kolding, Vejle, Århus, København, Slagelse, Roskilde og resten af landet.

  Få et uforpligtende tilbud på tømning af hulmur

  Har du et spørgsmål til tømning af hulmur, hulmursisolering, isoleringsmuligheder eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  Skriv En Kommentar