BESTIL I DAG OG UNDGÅ

Få et bedre indeklima med ventilation fra Hotpaper

SPAR 10%, hvis du bestiller et uforpligtende tilbud i november

Med en vores ventilation fra Duka One Pro 50 får du forbedret indeklima væsentligt, uden at tænke på at åbne og lukke vinduer.

Ventilation giver flere fordele

  •   Et fantastisk indeklima
  •   Undgå kondens og fugt
  •   Reducerer Radon og CO2
  •   Effektiv og energibevidst udluftning
  •   Nem montage, da der ikke skal installeres rør i boligen
  •   Giver en energibesparelse
  •   Slip for at åbne/lukke vinduer
  •   Dæmper lyden udefra med 43db(A)

Ventilationen monteres direkte i væggen og kræver ikke rør. Derfor skal du ikke have håndværkere gående i flere dage, da arbejdet udføres præcist og hurtigt uden stor gene for beboeren.

Vi giver en vejledning i systemet, som er automatiseret. Efterfølgende kan nyde dit nye forbedrede indeklima.

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper hulmursisolering byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

VI KLARER MONTERINGEN

Af Duka One Pro 50

Med vores ventilationsanlæg fra Duka One Pro 50 opnår du et bedre indeklima og skal ikke bekymre dig om installering og montering – det klarer vi til en fast pris uanset, hvor i landet du befinder dig. Med vores ekspertise i montering og installering af Duka ventilatorer, behøver du ikke at være nervøs for at have håndværkere gående i flere dage. Vi sørger for et pæn installation og giver desuden dig en anvisning i systemet efterfølgende.
Løsningen er sammensat af en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig stormskærm, indvendig lav-energi tovejs-ventilator og fjernbetjening.

fjern skimmelsvamp
Duka One Pro 50
ventilation hjem

ventilation hus

Ventilation i hus, lejlighed eller på kontoret

Ventilationen fra Duka One Pro 50 kan benyttes som ventilation i hus, lejlighed, kontor eller i hvilken som helst tænkelig ejendom. Et godt indeklima i hjemmet eller på kontoret gør, at man ikke bliver dvask og træt af tung luft. Det smarte rørløse system gør, at man ikke skal forstyrre ejendommens arkitektur med lange rør, som skal føres frem og tilbage. Det er med til at holde omkostningerne nede, da man sparer rørføringen og giver et pænt look.

Ventilation i andelsboligforeninger og boligforeninger

Ældre boligforeninger og andelsboligforeninger har typiske massive kolde ydervægge, som gør indervæggen kold. Dette kan medføre mug og skimmelsvamp i ejendommen, da de kolde indervægge møder varmen og fugten indefra boligen, som dermed danner grundlag for dannelsen af mug og skimmelsvamp. Det er ikke altid muligt at hulmursisolere i ældre andelsboligforeninger og boligforeninger, men fugten og dermed dannelsen af mug og skimmelsvamp kan ventileres væk med Duka One Pro 50. Desuden kan det være en god idé at få efterisoleret ejendommen. Hos Hotpaper finder vi den rigtige løsning for din boligforening, hvad enten det kræver ventilation, hulmursisolering, loftsisolering, isolering af etageadskillelse eller anden form for isolering. Vi giver et uforpligtende tilbud, lad Hotpaper klare alt – også kommunikation og planlægning.

ventilation i andelsboligforeninger og boligforeninger
intelligent ventilation

Intelligent ventilation i flere rum

Duka One Pro 50 har et intelligent system, som gør den praktisk anvendelig i flere rum uden at skabe overtryk i andre lokaler. Ventilatorerne kører modsat hinanden skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Derved undgås overtryk, så fugten ikke skubbes ud i de andre lokaler.

Ingen ventilationsrør

Med en Duka One Pro 50 ventilation fra Hotpaper undgår du ventilationsrør i boligen. Ventilationen monteres direkte i væggen, så du slipper for, at der skal trækkes rør. Dermed udføres arbejdet præcist og hurtigt med mindst gene for beboeren.

ventilation rør
Radon ventilation system

Radon ventilation system – mindsk risikoen for udvikling af lungekræft

Det er en god idé at sikre sig mod radon, der er en naturligt forekommende radioaktiv luftart, der siver ind i boliger fra undergrunden. Duka One Pro 50 suger radon ud af boligen og sænker radon niveauet drastisk.

Radon kan ikke lugtes, smages eller ses og fremkalder ikke bivirkninger, man kan føle med det samme. En høj koncentration af radon i indeluften øger risikoen for udvikling af lungekræft. Risikoen for udvikling af lungekræft er 25 gange højere for rygere end ikke-rygere, der udsættes for de samme mængder radon.  

Ventilation med varmegenvinding

Duka One Pro 50’s funktion genanvender energien fra inde-temperaturen til forvarmning af den tilførte friske luft udefra. Dette opnås ved at ventilere i cyklusser, som skiftevis veksler mellem i indblæsnings- og udsugningsfunktion via den indbygget keramiske veksler, som sikrer en høj genanvendelsesgrad på op til 97%.

I praktisk tale overføres varmen fra boligen via udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilationen skifter og begynder at blæse luft ind i boligen, passerer udeluften den forvarmede keramiske veksler og genbruger dermed varmen. Ventilationen fra Duka One kan justeres efter dine behov.

Ventilation med varmegenvinding

Ventilation bad – fjerner fugt, mug og skimmelsvamp

Duka One Pro 50 fungerer i meget fugtige rum, som fx i badet. Hvis du har problemer med fugtigheden i badet, så kræver det en ventilation. Fugt kan danne mug- og skimmelsvamp, og det er ikke godt for helbredet med tung luft. Duka One Pro 50 har to indbyggede motorer, som sørger for, at der ikke skabes overtryk i rummet, da der konstant suges den samme mængde luft ud som der blæses ind. Dette er vigtigt, så dampen fra bruseren ikke overføres til andre rum, og dermed bliver fjernet helt fra boligen. 

ventilation bad
Ventilation kælder

Ventilation i kælder – undgå fugt i kælderen

Duka One Pro 50 er en god løsning, hvis du har problemer med fugt i kælderen. Dette kan være fra vasketøj i vaskerummet eller fugt, som trækker ind udefra. Det er ikke altid nok med et vindue på klem, og hvis du ikke dagligt kan lufte ud regelmæssigt, så er en ventilation i kælderen den rigtige løsning.

Vi anbefaler afhængigt af størrelsen på din kælder en løsning, hvor du har en enkelt ventilator som suger for hele kælderen, hvis der ellers er luft-gennemgang. Det kan kræve flere ventilatorer i kælderen, hvis den er stor og/eller er “kringlet” indrettet med lukkede døre o.lign.

Undgå mug og skimmelsvamp

Bliver boligen ikke luftet ud regelmæssigt, slipper fugten ikke ud af boligen. Når fugt og varme mødes, så dannes der gode forhold for dannelse af mug- og skimmelsvamp. Mug og skimmelsvamp kan gemme sig bag skabe, møbler og i vinduer, hvilket spreder sygdomsfremkaldende mug- og skimmelsporer til indeklimaet. Dette medvirker til udvikling af allergier og mere alvorlige følgesygdomme. Duka One Pro 50 er derfor en optimal løsning for at sikre en konstant og korrekt udluftning i boligen.

Undgå mug og skimmelsvamp

Download data- og produktblad for Duka One Pro 50 her

Få en uforpligtende snak om den rette ventilationsløsning for dig

Har du et spørgsmål til vores ventilationsløsning, Duka One Pro 50, forbedring af dit indeklima eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

Skriv En Kommentar