BESTIL I DAG OG UNDGÅ

Få et bedre indeklima med ventilation fra Hotpaper

Vi skræddersyer et tilbud til dig efter det antal ventilationer, som du skal bruge

Med vores ventilation fra Duka One får du forbedret indeklima væsentligt, uden at tænke på at åbne og lukke vinduer.

Ventilation giver flere fordele

 •   Et fantastisk indeklima
 •   Undgå kondens og fugt
 •   Reducerer Radon og CO2
 •   Effektiv og energibevidst udluftning
 •   Nem montage, da der ikke skal installeres rør i boligen
 •   Giver en energibesparelse
 •   Slip for at åbne/lukke vinduer
 •   Dæmper lyden udefra med 43db(A)

Ventilationen monteres direkte i væggen og kræver ikke rør. Derfor skal du ikke have håndværkere gående i flere dage, da arbejdet udføres præcist og hurtigt uden stor gene for beboeren.

Vi klarer monteringen og giver en vejledning i systemet, som er automatiseret. Efterfølgende kan nyde dit nye forbedrede indeklima.

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper hulmursisolering byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  VI KLARER MONTERINGEN

  Af Duka One

  Med vores ventilationsanlæg fra Duka One opnår du et bedre indeklima og skal ikke bekymre dig om installering og montering – det klarer vi til en fast pris uanset, hvor i landet du befinder dig. Med vores ekspertise i montering og installering af Duka ventilatorer, behøver du ikke at være nervøs for at have håndværkere gående i flere dage. Vi sørger for et pæn installation og giver desuden dig en anvisning i systemet efterfølgende.
  Løsningen er sammensat af en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig stormskærm, indvendig lav-energi tovejs-ventilator og fjernbetjening.

  Har du brug for hjælp til at indstille din Duka Ventilation, kan du følge vejledningen her.

  Duka One Pro 50 Plus: et-rums varmegenvindings aggregat med en varmegenvindingsgrad op til 95%.

  fjern skimmelsvamp
  Duka One Pro 50

  Sådan ser en monteret Duka ventilation ud

  Motoren er gemt i væggen, så du undgår rør og en udvendig motor.

  Monteret på indervæg

  duka ventilation monteret

  Monteret på ydervæg

  intelligent duka ventilation

  Monteret på ydervæg

  intelligent duka ventilation
  ventilation hus

  Ventilation i hus, lejlighed eller på kontoret

  Ventilationen fra Duka One kan benyttes som ventilation i hus, lejlighed, kontor eller i hvilken som helst tænkelig ejendom. Et godt indeklima i hjemmet eller på kontoret gør, at man ikke bliver dvask og træt af tung luft. Det smarte rørløse system gør, at man ikke skal forstyrre ejendommens arkitektur med lange rør, som skal føres frem og tilbage. Det er med til at holde omkostningerne nede, da man sparer rørføringen og giver et pænt look.

  Ventilation i andelsboligforeninger og boligforeninger

  Ældre boligforeninger og andelsboligforeninger har typiske massive kolde ydervægge, som gør indervæggen kold. Dette kan medføre mug og skimmelsvamp i ejendommen, da de kolde indervægge møder varmen og fugten indefra boligen, som dermed danner grundlag for dannelsen af mug og skimmelsvamp. Det er ikke altid muligt at hulmursisolere i ældre andelsboligforeninger og boligforeninger, men fugten og dermed dannelsen af mug og skimmelsvamp kan ventileres væk med Duka One. Desuden kan det være en god idé at få efterisoleret ejendommen. Hos Hotpaper finder vi den rigtige løsning for din boligforening, hvad enten det kræver ventilation, hulmursisolering, loftsisolering, isolering af etageadskillelse eller anden form for isolering. Vi giver et uforpligtende tilbud, lad Hotpaper klare alt – også kommunikation og planlægning.

  ventilation i andelsboligforeninger og boligforeninger
  intelligent ventilation

  Intelligent ventilation i flere rum

  Duka One har et intelligent system, som gør den praktisk anvendelig i flere rum uden at skabe overtryk i andre lokaler. Ventilatorerne kører modsat hinanden skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Derved undgås overtryk, så fugten ikke skubbes ud i de andre lokaler. Duka One kan fås med og uden Wifi – Duka One’ S6W-model er med indbygget Wi-Fi, hvilket gør det muligt at styre ventilationen via App. Her kan du oprette individuel styring og ugeprogram, så ventilationen nemt tilpasses boligens behov og flere enheder nemt kan sammenkobles, hvis man ønsker at køre med en master/slave løsning.

  Ingen ventilationsrør

  Med en Duka One ventilation fra Hotpaper undgår du ventilationsrør i boligen. Ventilationen monteres direkte i væggen, så du slipper for, at der skal trækkes rør. Dermed udføres arbejdet præcist og hurtigt med mindst gene for beboeren. Vi sørger for hele monteringen inkl. boring af Ø170 mm. huller.

  ventilation rør
  Radon ventilation system

  Radon ventilation system – mindsk risikoen for udvikling af lungekræft

  Det er en god idé at sikre sig mod radon, der er en naturligt forekommende radioaktiv luftart, der siver ind i boliger fra undergrunden. Duka One suger radon ud af boligen og sænker radon niveauet drastisk.

  Radon kan ikke lugtes, smages eller ses og fremkalder ikke bivirkninger, man kan føle med det samme. En høj koncentration af radon i indeluften øger risikoen for udvikling af lungekræft. Risikoen for udvikling af lungekræft er 25 gange højere for rygere end ikke-rygere, der udsættes for de samme mængder radon.  

  Ventilation med varmegenvinding

  Duka One funktion genanvender energien fra inde-temperaturen til forvarmning af den tilførte friske luft udefra. Dette opnås ved at ventilere i cyklusser, som skiftevis veksler mellem i indblæsnings- og udsugningsfunktion via den indbygget keramiske veksler, som sikrer en høj genanvendelsesgrad på op til 97%.

  I praktisk tale overføres varmen fra boligen via udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilationen skifter og begynder at blæse luft ind i boligen, passerer udeluften den forvarmede keramiske veksler og genbruger dermed varmen. Ventilationen fra Duka One kan justeres efter dine behov.

  Ventilation med varmegenvinding
  ventilation bad

  Ventilation bad – fjerner fugt, mug og skimmelsvamp

  Duka One fungerer i meget fugtige rum, som fx i badet. Hvis du har problemer med fugtigheden i badet, så kræver det en ventilation. Fugt kan danne mug- og skimmelsvamp, og det er ikke godt for helbredet med tung luft. Duka One har to indbyggede motorer, som sørger for, at der ikke skabes overtryk i rummet, da der konstant suges den samme mængde luft ud som der blæses ind. Dette er vigtigt, så dampen fra bruseren ikke overføres til andre rum, og dermed bliver fjernet helt fra boligen. Duka’s model Duka One S6B er især velegnet i fugtige rum som et badeværelse.

  Ventilation i kælder – undgå fugt i kælderen

  Duka One er en god løsning, hvis du har problemer med fugt i kælderen. Dette kan være fra vasketøj i vaskerummet eller fugt, som trækker ind udefra. Det er ikke altid nok med et vindue på klem, og hvis du ikke dagligt kan lufte ud regelmæssigt, så er en ventilation i kælderen den rigtige løsning.

  Vi anbefaler afhængigt af størrelsen på din kælder en løsning, hvor du har en enkelt ventilator som suger for hele kælderen, hvis der ellers er luft-gennemgang. Det kan kræve flere ventilatorer i kælderen, hvis den er stor og/eller er “kringlet” indrettet med lukkede døre o.lign.

  Ventilation kælder
  Undgå mug og skimmelsvamp

  Undgå mug og skimmelsvamp

  Bliver boligen ikke luftet ud regelmæssigt, slipper fugten ikke ud af boligen. Når fugt og varme mødes, så dannes der gode forhold for dannelse af mug- og skimmelsvamp. Mug og skimmelsvamp kan gemme sig bag skabe, møbler og i vinduer, hvilket spreder sygdomsfremkaldende mug- og skimmelsporer til indeklimaet. Dette medvirker til udvikling af allergier og mere alvorlige følgesygdomme. Duka One er derfor en optimal løsning for at sikre en konstant og korrekt udluftning i boligen.

  Vidste du at ét rottepar kan formere sig til 50 rotter på under et år?

  Rotter søger indendøre for at formere sig om vinteren. Vidste du at ét rottepar kan blive til 50 rotter på under et år? Og mange flere under de rette betingelser.
  Lader du vinduet stå åbent til din vaskekælder, giver du rotterne direkte adgang til et optimalt ynglested.

  Med et DUKA ventilationsanlæg kan du trygt lukke vinduerne og samtidig sikre et godt og behageligt indeklima uden risiko for ubudne gæster, skimmelsvamp, fugt og tung luft.

  undgå rotter i vaskekælderen
  skimmelsvamptest med dna analyse

  Få testet for skjult skimmelsvamp

  Mistænker du at vækst af skimmelsvamp gemmer sig bag vægge, paneler eller lignende? Så er det en rigtig god idé at få tjekket indeluften i boligen/virksomheden for mængden af skimmelsporer. Hos Hotpaper tilbyder vi skimmelsvamptest med DNA-analyse, som testes på laboratorie og dermed giver dig et præcist svar. Du får både svar på arter og mængde af skimmelsvamp i boligen/virksomheden, hvorefter vi identificerer oprindelsen for svampen, og problemet kan løses med fx en Duka Ventilation eller en korrekt isolering af fx hulmur, loft eller etageadskillelse.

  Dokumentationsmateriale fra Duka

  Nedenfor finder du datablade, manualer og billeder på diverse Duka One modeller. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

  Sådan benytter du mapperne

  • Åben en mappe for at se dokumenter til den givne model.
  • Du kan se dokumenterne direkte i din browser.
  • Du kan downloade materialet til fri afbenyttelse.

  Få en uforpligtende snak om den rette ventilationsløsning for dig

  Har du et spørgsmål til vores ventilationsløsning, Duka One Pro 50, forbedring af dit indeklima eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  10 kommentarer

  1. I skriver ingen priser?

   Svar
  2. Hej Simon,

   Prisen afhænger lidt af opgaven. Ved du hvor mange, du skal bruge?
   Ellers hjælper vi gerne med at finde den korrekte opsætning – herunder antal, og hvor de skal sætte. Derefter kan vi give en pris.

   Bedste hilsner
   Claus

   Svar
  3. Hvad koster to stk? Med og uden montering.
   Kan man selv montere dem?

   Svar
   1. Hej Dorte,

    Det vil koste 7500kr pr. stk + moms. Dette er inkl boring af huller samt komplet montage af enheden.

    Ellers koster de 3.500 kr. pr stk., hvis de hentes på vores lager.

    Bedste hilsner
    Claus

    Svar
  4. Hvor mange skal man bruge i et hus på 120 kvm.?

   Svar
   1. Hej Kevin
    der skal bruges ca. 4 stk. men giv meget gerne et kald på 70 277 699 så kan jeg hører mere om din behov for ventilation

    Venlig hilsen Claus

    Svar
    1. Vil gerne bede om et tilbud til 144 m2 hus

     Mvh
     Alexander

     Svar
     1. Hej Alexander

      Tak for din mail, kan du ikke sende en mail med dine oplysninger ( tlf. nr. adresse ) til claus@hotpaper.dk så vi kan finde den rigtige løsning på ventilation til dig.
      Vh. Claus Mikkelsen

      Svar
  5. Hejsa. Har I fået Duka one S6W? Hvad koster den inkl. montage, hvis man skal have installeret to i en kælder? Der er allerede eksisterende 100mm huller til ventilation, hvis det gør nogen forskel.

   Svar
   1. Hej Simon
    Ja vi har fået S6W Duka Ventilationer og det virker helt fantastisk, vi leverer og montere sådan 1 stk. for 10250 kr. inkl. moms ( der er for ca. 3500 kr. inkl. moms i timeløn i opgaven )
    I den pris er der indeholdt :

    * Boring af ø170 mm. hul
    * Montering af enhed.
    * tilslutning af strøm.
    * Indregulering efter kundens ønske.
    * oprydning af egne materialer.
    * rengøring.
    * Vejledning i brug af den købte enhed.

    Venlig hilsen

    Claus Mikkelsen

    Svar

  Skriv En Kommentar