Vi Tilbyder

Ventilation med Duka

God ventilation er vigtigt for et godt indeklima. Derfor tilbyder vi både undersøgelser, professionel rådgivning, produkter og installation, så du får den rette ventilation i hjemmet.

Vores ekspertise og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner inden for indeklima.

Levering og montering af Duka ventilations enheder

Hotpaper er lokaliseret i Odense på Fyn, der leverer og monterer ventilationsløsninger til både privat og erhverv i hele Danmark og vi ønsker at give kunderne den bedste løsning til ventilation. Derfor anbefaler vi en støjfri Duka One ventilation, som forbedrer indeklimaet og reducerer radon i hjemmet. Hotpaper monterer ventilationen, og vi rådgiver om, hvordan du yderligere kan forbedre hjemmets indeklima. Ventilation giver flere fordele:

 • Et fantastisk indeklima
 • Undgå kondens og fugt
 • Reducerer radon og CO2
 • Effektiv og energibevidst udluftning
 • Giver en energibesparelse

Ventilationen monteres direkte i væggen og kræver ikke rør. Derfor skal du ikke have håndværkere gående i flere dage, da arbejdet udføres præcist og hurtigt uden stor gene for beboeren.

Ventilation til alle bygninger

Ventilation til privat og erhverv

Ventilationen fra Duka One kan benyttes som ventilation i hus, lejlighed, kontor og alle andre ejendomme. Et godt indeklima i hjemmet eller på kontoret gør, at man ikke bliver træt af tung luft, og med det smarte, rørløse system forstyrrer I ikke ejendommens arkitektur, når I vælger en Duka ventilation. Det er desuden med til at holde omkostningerne nede, da man sparer rørføringen, og det giver et pænt look.

Ventilation i andelsboligforeninger og boligforeninger

Ældre boligforeninger og andelsboligforeninger har typisk massive, kolde ydervægge, som gør indervæggen kold. Dette kan medføre mug og skimmelsvamp i ejendommen, da de kolde indervægge møder varmen og fugten inde fra boligen, hvilket skaber grundlag for dannelsen af mug og skimmelsvamp.

Det er ikke altid muligt at hulmursisolere i ældre andelsboligforeninger og boligforeninger, men fugten og dannelsen af mug og skimmelsvamp kan ventileres væk. Desuden kan det være en god idé at få efterisoleret ejendommen.

Hos Hotpaper finder vi den rigtige løsning for din boligforening, hvad enten det kræver ventilation, hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse eller anden form for isolering. Vi giver et uforpligtende tilbud, hvor I blot kan lade Hotpaper klare alt – også kommunikation og planlægning.

Fordele ved Duka One ventilation

Duka One har et intelligent system, som gør den anvendelig i flere rum på samme tid uden at skabe overtryk i andre lokaler. Ventilatorerne kører modsat hinanden skiftevis i indblæsnings- og udsugningsfunktion. Derved undgås overtryk, så fugten ikke skubbes ud i de andre lokaler. 

Hotpaper installerer Duka One ventilation direkte i væggen, så der ikke skal trækkes ventilationsrør i boligen. Dermed udføres arbejdet præcist og hurtigt med mindst gene for beboeren. Vi sørger for hele monteringen inkl. boring af Ø170 mm huller.

Styr din ventilation med app

Duka One kan fås med og uden Wifi. Duka One S6W-modellen er med indbygget Wifi, hvilket gør det muligt at styre ventilationen via app. Her kan du oprette individuel styring og ugeprogram, så ventilationen nemt tilpasses boligens behov. Flere enheder kan desuden sammenkobles, hvis man ønsker at køre med en master/slave løsning.

Ventilation med varmegenvinding

Duka One genanvender energien fra indetemperaturen til forvarmning af den tilførte friske luft udefra. Dette opnås ved at ventilere i cyklusser, som skiftevis veksler mellem indblæsnings- og udsugningsfunktion via den indbyggede keramiske veksler, som sikrer en genanvendelsesgrad på op til 97%.

I praksis overføres varmen fra boligen via udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilationen skifter og begynder at blæse luft ind i boligen, passerer udeluften den forvarmede keramiske veksler og genbruger dermed varmen.

Undgå fugt og radon med ventilation

Radon ventilationssystem – mindsk risikoen for udvikling af lungekræft

Med den rette ventilation kan du sikre dig mod radon, som er en naturligt forekommende radioaktiv luftart, der siver ind i boligen fra undergrunden og kan give helbredsmæssige konsekvenser.

Radon kan ikke lugtes, smages eller ses og fremkalder ikke bivirkninger, som kan føles med det samme. Men en høj koncentration af radon i indeluften øger risikoen for udvikling af lungekræft. Med Duka One får I en ventilation, som suger radon ud af boligen og sænker radonniveauet drastisk.

Ventilation i kælder og badeværelse – fjern fugt, mug og skimmelsvamp

Har I problemer med fugt i kælderen eller badeværelset? Så har I behov for bedre ventilation. Fugt kan danne mug og skimmelsvamp, hvilket er skidt for helbredet. Problemer med fugt i kælderen og badeværelset stammer ofte fra vasketøj, udefrakommende fugt og manglende udluftning.

Med Duka One bekæmper I effektivt fugt i huset, så der ikke dannes mug og skimmelsvamp. Duka One sørger for, at der ikke skabes overtryk i rummet, da der konstant suges den samme mængde luft ud, som der blæses ind. Dette er vigtigt, så damp fra bruseren ikke overføres til andre rum, men fjernes helt fra boligen.

Datablade til ventilation

På undersiden finder du datablade, manualer og dokumentation til vores Duka ventilationer, så du kan finde ventilationen, der passer til netop dine behov. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail.

Ventilation sikrer mod mug og skimmelsvamp

Undgå mug og skimmelsvamp

Bliver boligen ikke luftet ud regelmæssigt, slipper fugten ikke ud. Når fugt og varme mødes, skabes forholdene for dannelse af mug og skimmelsvamp, som kan gemme sig bag skabe, møbler og i vinduer. Mug og skimmelsvamp spreder sygdomsfremkaldende mugsporer og skimmelsporer til indeklimaet, som kan medvirke til udvikling af allergier og følgesygdomme. God ventilation er derfor den optimale løsning for at sikre korrekt udluftning i boligen.

Vidste du at ét rottepar kan formere sig til 50 rotter på under et år?

Rotter søger indendørs for at formere sig om vinteren, og der kan ét rottepar på under et år formere sig til 50 rotter. Rotterne kommer typisk ind gennem åbne vinduer, og lader du vinduet stå åbent til din vaskekælder, giver du rotterne direkte adgang til et optimalt ynglested.

Med et Duka One ventilationsanlæg kan du trygt lukke vinduerne og samtidig sikre et sundt indeklima uden risiko for ubudne gæster, skimmelsvamp, fugt og tung luft.

Få testet for skjult skimmelsvamp

Mistænker du, at der gemmer sig skimmelsvamp bag vægge, paneler eller lignende? Så er det en rigtig god idé at få tjekket indeluften for mængden af skimmelsporer.

Hos Hotpaper tilbyder vi skimmelsvamptest med DNA-analyse til boliger og ejendomme. Vores tests behandles på laboratorie og giver dig et præcist svar på arter og mængde af skimmelsvamp i boligen eller bygningen. Herefter identificerer vi oprindelsen for svampen, og rådgiver dig til, om problemet kan løses med bedre ventilation eller bedre isolering af f.eks. hulmur, loft eller etageadskillelse.

Kontakt os i dag for en test for skimmelsvamp.

Oftest stillede spørgsmål til ventilation

Hvordan virker Duka ventilation?

Samtlige Duka One-enheder, med undtagelse af badeværelsesmodellen, opererer i en skiftevis indblæsnings- og udsugningsfunktion. Varmen fra boligen overføres under udsugningsfasen til den keramiske varmeveksler. Når ventilatorerne skifter retning og begynder at blæse luft ind i boligen, genanvendes varmen ved at forvarme udeluften, når den passerer gennem varmeveksleren.

Hvor meget skal dit vådrum ventileres?

I boligers bade- og wc-rum skal der være en udsugningskapacitet på mindst 15 liter pr. sekund. I wc-rum uden bad og i bryggers skal der være en udsugningskapacitet på mindst 10 liter pr. sekund. I køkkener skal der være en udsugningskapacitet på mindst 20 liter pr. sekund. Ventilationen i enfamiliehuse kan opnås gennem enten naturlig ventilation eller en kombination af naturlig og mekanisk ventilation.

Hvor meget strøm bruger en Duka?

Driften af én DUKA One Ø100/Ø160 indebærer et årligt strømforbrug på omkring ca. 45-150 kr."

Hvor mange ventilationer har jeg brug for i kælderen?

Afhængigt af størrelsen på din kælder vil vi enten anbefale en enkelt ventilation, som suger for hele kælderen, hvis der er luftgennemgang, eller flere ventilationer hvis kælderen er større eller kringlet indrettet.

Kan jeg forebygge skimmelsvamp med ventilation?

Ja, ved bedre ventilation nedsætter man luftfugtigheden i boligen og dermed mindskes risikoen for skimmelsvamp, samtidig med at luften vil være mere frisk.

Hvordan får jeg god ventilation på badeværelset?

God ventilation på badeværelset afhænger af at vælge en ventilator, der passer til vådrum. Hotpaper monterer som oftest en fugtstyret ventilator på badeværelser. Ventilatoren stopper selv ved det ønskede fugtniveu, så der ikke bruges unødig energi, hvis man skulle glemme at slukke ventilationen.

Er der alternativer til udluftning?

Med en ventilation får du et godt alternativ til udluftning med et åbent vindue. Vådrum er ofte blandt de steder, hvor der lettest kommer fugtskader, skimmelsvamp og skadedyr pga. fugtige forhold der skabes ved manglende udluftning. Med en ventilation behøver du ikke længere huske at åbne og lukke badeværelsesvinduet.

Hvordan virker Duka Ventilation?

Alle Duka One, undtagen Bad, kører skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Varmen fra boligen overføres under udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilatorer vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren.

Hvor arbejder Hotpaper?

Hotpaper arbejder inden for ventilation og isolering i hele Danmark. Vores tjenester dækker et bredt geografisk område, Fyn, Sjælland, Jylland og Øerne, herunder byer som Odense, Faaborg, Årslev, Svendborg, Nyborg, København, Århus, Vejle, Glostrup, Slagelse og mange andre områder. Uanset hvor du befinder dig i Danmark, er vi parate til at hjælpe dig med dine isolerings- og ventilationsbehov. 

 

Vores erfarne team er klar til at løse opgaver i hele landet for at sikre, at dine bolig- eller erhvervsejendomme herunder boligforening  forbliver energieffektive og komfortable. 

 

Kontakt os for at få mere information om vores tjenester i dit specifikke område.

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?

Eksempler på ventilations enheder med varmegenvinding

Duka ventilations enheder

Hotpaper ønsker at give kunderne den bedste løsning til ventilation. Derfor anbefaler vi en støjfri Duka One ventilation, som forbedrer indeklimaet og reducerer radon i hjemmet. Hotpaper monterer ventilationen, og vi rådgiver om, hvordan du yderligere kan forbedre hjemmets indeklima. Ventilation giver flere fordele:

Duka One har et intelligent system, som gør den anvendelig i flere rum på samme tid uden at skabe overtryk i andre lokaler. Ventilatorerne kører modsat hinanden skiftevis i indblæsnings- og udsugningsfunktion. Derved undgås overtryk, så fugten ikke skubbes ud i de andre lokaler. 

Hotpaper installerer Duka One ventilation direkte i væggen, så der ikke skal trækkes ventilationsrør i boligen. Dermed udføres arbejdet præcist og hurtigt med mindst gene for beboeren. Vi sørger for hele monteringen inkl. boring af Ø170 mm huller.

Duka One genanvender energien fra indetemperaturen til forvarmning af den tilførte friske luft udefra. Dette opnås ved at ventilere i cyklusser, som skiftevis veksler mellem indblæsnings- og udsugningsfunktion via den indbyggede keramiske veksler, som sikrer en genanvendelsesgrad på op til 97%.

I praksis overføres varmen fra boligen via udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilationen skifter og begynder at blæse luft ind i boligen, passerer udeluften den forvarmede keramiske veksler og genbruger dermed varmen.

Læs mere om vores duka ventilation her.

Duka Modeller

Hotpaper Duka One Pro 50

Duka One Pro 50+

 • Ventilation til soverum, kælder og opholdsrum
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Varmegenvinding
 • Ned til 1.7 W strømforbrug (Ca. 45-150kr årligt)
 • Minimum mur tykkelse på 27cm
 • 3 hastigheder som styres med fjernbetjening eller på enheden
 • Helt ned til 25 dB(A) i lydniveau
Hotpaper Duka One Pro 50

Duka One Pro 50+ Wi-Fi

 • Ventilation til soverum, kælder og opholdsrum
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Varmegenvinding
 • Ned til 2,8 W strømforbrug (Ca. 45-150kr årligt)
 • Minimum mur tykkelse på 27cm
 • 3 hastigheder som styres med fjernbetjening eller på enheden
 • Helt ned til 25 dB(A) i lydniveau
Hotpaper Duka One S6 plus WiFi

Duka One S6 PLUS

 • Ventilation til kælder, soverum og opholdsrum
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Varmegenvinding
 • Ned til 1.3 W strømforbrug (Ca. 45-150kr årligt)
 • Minimum mur tykkelse på 27cm
 •  3 hastigheder som styres med fjernbetjening eller på enheden
 • Helt ned til 23 dB(A) i lydniveau
Duka One S6 plus WiFi

Duka One S6 PLUS Wi-Fi

 • Ventilation til kælder, soverum og opholdsrum
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Varmegenvinding
 • Ned til 2.4 W strømforbrug (Ca. 45-150kr årligt)
 • Minimum mur tykkelse på 27cm
 •  3 hastigheder som styres med fjernbetjening eller på enheden
 • Helt ned til 23 dB(A) i lydniveau
Duka one S6B PLUS med varmegenvinding. Hotpaper leverer og monterer Danmark rundt, bl.a. i Odense, Fredericia, København, Slagelse, Horsens, Århus.

Duka One S6B PLUS

 • Ventilation til badeværelse, toilet og bryggers
 • Når der opdages en overskridelse af luftfugtighedsniveauet, udføres kun udsugning af luft, indtil luftfugtigheden er genoprettet til det forudbestemte niveau
 • Størrelse på rum anbefales op til 32 m2
 • Ned til 1.2 W strømforbrug (Ca. 45-150kr årligt)
 • Helt ned til 29 dB(A) i lydniveau
 • Minimum mur tykkelse på 33 cm
 • 3 hastigheder som styres med fjernbetjening eller på enheden

Duka One S4 PLUS

 • Ventilation til sommerhus, kældre, opholds- og soverum
 • Når der opdages en overskridelse af luftfugtighedsniveauet, udføres kun udsugning af luft, indtil luftfugtigheden er genoprettet til det forudbestemte niveau
 • Størrelse på rum anbefales op til 14 m2
 • Varmegenvinding
 • Ned til 1.2 W strømforbrug (Ca. 45-150kr årligt)
 • Minimum mur tykkelse på 16,5 cm
 • Helt ned til 27 dB(A) i lydniveau
 • 3 hastigheder som styres med fjernbetjening eller på enheden

Duka One S4 PLUS Wi-Fi

 • Ventilation til sommerhus, kældre, opholds- og soverum
 • Når der opdages en overskridelse af luftfugtighedsniveauet, udføres kun udsugning af luft, indtil luftfugtigheden er genoprettet til det forudbestemte niveau
 • Størrelse på rum anbefales op til 14 m2
 • Varmegenvinding
 • Ned til 1.9 W strømforbrug (Ca. 45-150kr årligt)
 • Minimum mur tykkelse på 16,5 cm
 • Helt ned til 27 dB(A) i lydniveau
 • 3 hastigheder som styres med fjernbetjening eller på enheden

Zephyr Et-rums ventilation

Ventilation til privat og erhverv

Zephyr anvendes i eksisterende bygninger og er såre enkel. Der laves et hul i væggen, aggregatet installeres og tilsluttes strømmen, og så er den faktisk køreklar.

90 % genvinding af varme

Zephyr præsenterer en fremtrædende egenskab: hele 90 % varmegenvinding. Dette resulterer i markante besparelser på varmeregningen i forhold til tidligere løsninger med én enkelt ventilation, der trak varmen ud og indslusede kold luft.

Zephyr tilbyder også tre forskellige indstillinger til udsugning og indblæsning. Den kan konfigureres til ren indblæsning, ren udsugning eller “puls”, hvor den skifter mellem indblæsning og udsugning. Dette gør det muligt at regulere temperatur og indeklima let og effektivt, både om sommeren og om vinteren.

Den standard version leveres med frontdæksler i den klassiske hvide plast, men det er muligt at tilkøbe indfarvede aluminiumsfrontdæksler i forskellige designs til indendørs montering samt lakerede frontdæksler i stål eller rustfrit stål til udendørs montering.

Zephyr Modeller

Zephyr et-rums ventilation. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark.

Zephyr Et-Rums Ventilation

 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Op til 90% Varmegenvinding
 • Ca. kWh pris på 3,80kr
 • Virker korrekt ned til -20 grader
 • Betjening via fjernbetning eller app
 • Kan bruges i kælder

Siku Ventilations-enheder

Siku varmegenvindingsventiler er kendt for deres lave strømforbrug, brugervenlighed, lave støjniveau, overkommelige priser, effektive varmegenvinding, stilfuldt design og rørfri anvendelse, da hele systemet er integreret i væggen. Ved at huske at anskaffe filtre til regelmæssig vedligeholdelse, korrekt montering på optimale steder, kan du nyde frisk luft med lav luftfugtighed i hele dit hjem. I mere end 90% af tilfældene løser korrekt monterede Duka varmegenvindingsventiler også problemer med skimmelsvamp, radon og CO2 i huset. Vi er Danmarks største forhandler og installatør af Duka varmegenvindingsventiler, og du er altid velkommen til at kontakte os før, under og efter dit køb for ekspertvejledning vedrørende valg af model, placering, dimensionering, tilbehør og løsninger til indeklimaproblemer.

Hotpaper tilbyder et bredt udvalg af Siku ventilationsenheder til vores kunder. Vores sortiment omfatter populære modeller som Siku Sphere Comfort 100, Siku Sphere Comfort 160 Basic, Siku Sphere 160, Siku RV 30 C Pro Duo Comfo V2 og mange flere.

Siku enheder er designet med fokus på effektiv ventilation og komfort. Den kombinerer avanceret teknologi med en stilfuld og diskret æstetik, der passer perfekt ind i enhver indretning. Med en imponerende ydeevne sikrer den, at luftkvaliteten i dit hjem forbliver optimal.

Siku Modeller

Siku Sphere Wifi 100. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark. Vi går op i service og arbejder bl.a. Odense, København, Århus, Vejle, Frederica, Ringe, Svendborg og mange flere steder.

Siku Sphere wifi 100

 • Opholds/beboelsesrum, mødelokaler, kontor, m.m.
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Op til 81% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning eller app
 • Kan bruges i kælder
Siku Sphere Wifi 100. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark. Vi går op i service og arbejder bl.a. Odense, København, Århus, Vejle, Frederica, Ringe, Svendborg og mange flere steder.

Siku Sphere Wifi 160

 • Opholds/beboelsesrum, mødelokaler, kontor, m.m.
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Op til 90% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning eller app
 • Kan bruges i kælder
 • Lydsvag drift
Siku Sphere Wifi 100. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark. Vi går op i service og arbejder bl.a. Odense, København, Århus, Vejle, Frederica, Ringe, Svendborg og mange flere steder.

Siku Sphere Comfort 100

 • Opholds/beboelsesrum, mødelokaler, kontor, m.m.
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Op til 81% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning eller app
 • Kan bruges i kælder
 • Lydsvag drift
Siku Sphere Wifi 100. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark. Vi går op i service og arbejder bl.a. Odense, København, Århus, Vejle, Frederica, Ringe, Svendborg og mange flere steder.

Siku Sphere Comfort 160 Basic

 • Opholds/beboelsesrum, mødelokaler, kontor, m.m.
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Op til 90% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning eller app
 • Kan bruges i kælder
 • Lydsvag drift
Siku Sphere Wifi 100. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark. Vi går op i service og arbejder bl.a. Odense, København, Århus, Vejle, Frederica, Ringe, Svendborg og mange flere steder.

Siku Sphere Comfort 160

 • Opholds/beboelsesrum, mødelokaler, kontor, m.m.
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Op til 90% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning eller app
 • Kan bruges i kælder
 • Lydsvag drift
SIKU RV 30 C PRO DUO COMFO V2 med varmegenvinding. Hotpaper leverer og monterer ventilations enheder i hele landet. Odense, København, Århus, middelfart, Koldning, slagelse, Roskilde. Vi har et stort udvalg af SIKU ventilatorer.

SIKU RV 30 C Pro Duo Comfo V2

 • Egnet til vådrum, badeværelser,  omklædningsrum og lign.
 • Op til 85% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning
 • Lydsvag drift
SIKU RV 30 C PRO DUO COMFO V2 med varmegenvinding. Hotpaper leverer og monterer ventilations enheder i hele landet. Odense, København, Århus, middelfart, Koldning, slagelse, Roskilde. Vi har et stort udvalg af SIKU ventilatorer.

SIKU RV 30 DW Pro Duo WIFI V2

 • Egnet til vådrum, badeværelser,  omklædningsrum og lign.
 • Op til 85% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning eller app
 • Lydsvag drift

SIKU RV 30 DW Pro Duo WIFI V2

 • Opholds/beboelsesrum, mødelokaler, kontor, m.m.
 • Størrelse på rum anbefales op til 27 m2
 • Op til 92% Varmegenvinding
 • Med fugtstyring
 • Betjening via fjernbetning og vægpanel
 • Kan bruges i kælder

Klimair UNO-Klima Ventilation

Uno Klima med varmegenvinding

Klimair UNO KLIMA Remote 100 ventilation med varmegenvinding sikrer et sundt indeklima i dit hjem, selv når vinduerne er lukkede. Ventilationsanlægget er udstyret med varmegenvinding, hvilket indebærer, at det effektivt overfører varmen fra udsugningsluften til indsugningsluften med en imponerende varmegenvindingsgrad på op til 93% under optimale forhold. Denne version af Klimair UNO KLIMA Remote 100 leveres også med en praktisk fjernbetjening.

Sådan virker den

Ventilationssystemet er udstyret med en tovejsventilator, der effektivt fjerner brugt, varm luft fra rummet i 70 sekunder. Denne varme absorberes af den indbyggede keramiske varmeveksler. Efter de 70 sekunder indblæses frisk luft i samme periode, hvor den tidligere absorberede varme overføres til den nye luftstrøm. Den 70 sekunders cyklus gentages konstant for at sikre kontinuerlig luftudskiftning og dermed minimere fugt i både sove- og opholdsrum. Da hver person tilfører omkring 2 liter fugt dagligt til boligen, bidrager denne effektive luftudskiftning til at opretholde en frisk og tør atmosfære, samtidig med at niveauer af CO2 og radon reduceres.

Klimair Modeller

Klimair UNOKLIMA Base

 • Minimal fugt i hjemmet
 • Lav strømforbrugs ventilering
 • Bedre indeklima
 • Lavt støjniveau
 • Styring med fjernbetjening
 • Flere indstillinger/programmer
 • God funktionalitet til en billig pris
Klimair unoklima remote ventilation med varmegenvinding. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark. Århus, Odense, København, Ringe, Svendborg, Horsens, Randers, Roskilde, Køge.

Klimair UNOKLIMA Remote ventilator

 • Minimal fugt i hjemmet
 • Lav strømforbrugs ventilering
 • Bedre indeklima
 • Lavt støjniveau
 • Styring med fjernbetjening
 • Flere indstillinger/programmer
 • God funktionalitet til en billig pris
klimair 160RE med varmegenvinding.

Klimair UNOKLIMA Remote ventilator

 • Minimal fugt i hjemmet
 • Lav strømforbrugs ventilering
 • Bedre indeklima
 • Lavere støjniveau ned unoklima modellerne
 • Styring med fjernbetjening
 • God til soveværelse/soverum
 • Varmegenvinding

VEGA FLOW Ventilations Enheder

Vega flow ventilationsenheden med varmegenvinding. Denne enhed er designet med fokus på energieffektivitet og bevidst udluftning, hvilket gør den til det ideelle valg for moderne boliger og erhvervsbygninger.

Vega flow-ventilationsenheden er udstyret med varmegenvindingsteknologi, der gør det muligt at genbruge og bevare varmen fra den luft, der udskiftes. Dette ikke kun reducerer energiforbruget, men det skaber også et sundt og behageligt indeklima. Enheden sikrer en konstant strøm af frisk luft, samtidig med at den effektivt fjerner uønskede partikler og allergener.

Den brugervenlige og smarte teknologi bag Vega flow-ventilationsenheden gør det muligt for brugerne at tilpasse indstillingerne efter deres behov. Dette giver en individuel og behagelig oplevelse, samtidig med at man opretholder optimal luftkvalitet. Med fokus på bæredygtighed og miljøbevidsthed understreger Hotpaper deres engagement i at levere avancerede løsninger, der ikke kun opfylder, men overgår forventningerne inden for ventilationsteknologi.

Vega Flow Modeller

Vega Flow Basic med varmegenvinding. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark.

Vega Flow Basic

 • Effektiv og energibevidst ventilation
 • Op til 92% varmegenvinding
 • Bedre indeklima
 • Reducerer støv partikler
 • 20-30 dB(A) lydniveau
 • Hurtig og nem installation
 • indbygges i vægtykkelser fra 27 cm – 53 cm.

Vega Flow WiFi

 • Effektiv og energibevidst ventilation
 • Egnet til vådrum ved styring af app
 • Reducerer fugt
 • Op til 95% varmegenvinding
 • Bedre indeklima
 • Reducerer støv partikler
 • 20-30 dB(A) lydniveau
 • Hurtig og nem installation
 • Styres gennem WiFi
 • indbygges i vægtykkelser fra 27 cm – 53 cm.

Respiro Ventilation med varmegenvinding

Thermex Respiro er ideel til enhver rum i hjemmet, med det formål at sikre et optimalt og sundt indeklima. Desuden kan installation af flere ventilatorer i forskellige rum nemt forbindes, hvilket muliggør oprettelsen af et fuldt decentralt ventilationssystem. Dette betyder, at behovet for komplekse rør og kanaler, som er karakteristisk for konventionelle ventilationsanlæg, undgås.

Thermex Respiro, med sin keramiske varmeveksler og elegant design styret elektronisk, tilbyder komfortabel ventilation. Den decentraliserede ventilator med varmegenvinding sikrer effektiv luftcirkulation i boligen døgnet rundt. Thermex Respiro skifter mellem at udblæse og indblæse luft gennem en keramisk varmeveksler, der optager varme ved udblæsning og frigiver varme ved indblæsning. Dette resulterer i afbalanceret ventilation, som bidrager til et sundere indeklima samtidig med, at omkostningerne til opvarmning af den indkommende luft reduceres. En integreret støvfilter fanger partikler fra omgivelserne, og en indbygget fugtføler regulerer automatisk sugestyrken baseret på behovet.

Respiro Modeller

Thermex Respiro med varmegenvinding. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark.

Respiro Ventilation

 • Med Varmegenvinding
 • Fås i Ø100 og Ø150 størrelser
 • Op til 93% varmegenvinding
 • Styring med fjernbetjening
 • Fugtsensor
 • 3 hastigheder

Unite Ventilations Enhed

Unite ventilatoren med varmegenvinding. Denne ventilator er designet med energieffektivitet og komfortabel luftcirkulation til din bolig.

Unite ventilatoren skiller sig ud ved at integrere varmegenvindingsteknologi, hvilket betyder, at den ikke kun sikrer frisk luft, men også bevarer den varme, der ellers ville gå tabt. Dette gør ikke kun enheden miljøvenlig, men også økonomisk fordelagtig ved at reducere energiforbruget og opretholde et behageligt indeklima.

Denne ventilator er velegnet til både private hjem og kommercielle lokaler, hvor behovet for effektiv ventilation og varmegenvinding er afgørende. Hotpaper har prioriteret en brugervenlig og stilfuld designapproach, der sikrer, at Unite ventilatoren let kan integreres i ethvert rum.

Med Unite ventilatoren med varmegenvinding er Hotpaper dedikeret til at levere en løsning, der ikke kun opfylder moderne ventilationskrav, men også bidrager til bæredygtighed og energibesparelser. Invester i Unite ventilatoren for at opleve den perfekte kombination af luksus og ansvarlighed inden for indendørs luftkvalitet.

Unite Modeller

Unite ventilation med varmegenvinding. Hotpaper tilbyder opsætning og service af dine enheder.

Unite ventilator

 • Med Varmegenvinding
 • Fås i Ø100 og Ø125 størrelser
 • Op til 89% varmegenvinding
 • 2 hastigheder
 • 32 – 36 vB(A) i lydniveau
Unite ventilator med varmegenvinding og styring med fjernbetjening. Hotpaper leverer og monterer i hele Danmark.

Unite ventilator +fjernbetjening

 • Med Varmegenvinding
 • Fås i Ø100 og Ø125 størrelser
 • Op til 89% varmegenvinding
 • 2 hastigheder
 • 32 – 36 vB(A) i lydniveau
 • Styres med fjernbetning

Zenhder Comfospot 50 Ventilation

Zenhder Comfospot 50-ventilationssystemet med varmegenvinding. Dette system er designet til at skabe den ideelle balance mellem komfort og energieffektivitet i dit hjem eller kontor.

Zenhder Comfospot 50 er udstyret med varmegenvindingsteknologi, der effektivt udnytter og genanvender varmen fra den affyrede luft. Dette betyder, at du kan nyde frisk, filtreret luft uden at gå på kompromis med indendørs komfort. Systemet sikrer ikke kun en kontinuerlig luftcirkulation, men det reducerer også energiforbruget, hvilket gør det miljøvenligt og omkostningseffektivt.

Hotpapers engagement i at levere kvalitetsprodukter reflekteres i valget af Zenhder Comfospot 50. Dette ventilationssystem er ikke blot en investering i dit velvære, men det understreger også vores fokus på at levere avancerede løsninger, der opfylder nutidens behov for effektivitet og bæredygtighed.

Med Zenhder Comfospot 50 fra Hotpaper kan du se frem til en forfriskende og behagelig indendørs atmosfære, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk. Invester i din komfort og miljøet med Hotpapers innovative ventilationssystem.

Zenhder Modeller

Zehnder comfospot 50 med varmegenvinding. Hotpaper tilbyder gode ventilations og indeklima løsninger der passer bedst til dig. Vi leverer og monterer i hele Danmark.

Zenhder Comfospot 50

 • Med Varmegenvinding
 • EC ventilatorer indbygget
 • Entalpi veksler
 • Op til 79% varmegenvinding
 • Lydsvag enhed

Zehnder ComfoAir 70

 • Med Varmegenvinding
 • EC ventilatorer indbygget
 • Entalpi veksler
 • Op til 89% varmegenvinding
 • Lydsvag enhed

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?