Hulmursisolering og loftisolering i Århus og Skanderborg

Hotpaper isolering tilbyder Hulmursisolering og loftisolering i Århus Og Skanderborg hvor i forvejen har mange tilfredse kunder der har fået isoleret deres huse.

Hulmursisolering og loftisolering i Århus og Skanderborg

Hotpaper isolering tilbyder Hulmursisolering og loftisolering i Århus Og Skanderborg hvor i forvejen har mange tilfredse kunder der har fået isoleret deres huse, læs mere på vores profil på Trustpilot

Hos os er fokus på miljøvenlighed, kvalitet og tryghed og ærlighed i veludført arbejde.

Spar på varmeregningen og nedsæt din CO2-udledning!

Med effektiv efterisolering opnår du en varig besparelse på varmeregningen, dette gavner ikke kun din pengepung, men nedsætter også dit samlede CO2-aftryk.

Hos Hotpaper benytter vi forskellige materialer.

Der er forskellige udfordringer ved isolering af huse derfor mener vi at det er en stor fordel at vi kan tilbyde både mineraluld herunder glasuld fra knauf og Isover Samt papirisolering også kaldet papiruld samt 2 typer af Eps med grafit ( flamingo isolering )

  • Hulmursisolering med papirisolering / papiruld, Knauf Glasuld, Isover Glasuld, Samt Eps med grafit ( flamingoisolering)
  • Loftisolering med papirisolering / papiruld, Knauf Glasuld (Supafil) samt Isover Glasuld
  • Isolering af etageadskillelse Med papiruld / papirisolering, Knauf Glasuld Samt Isover Glasuld
  • Skunkisolering med Rockwool batts, knauf Isolering batts, samt Isover isolerings batts, samt papiruld / glasuld i skunk bund
  • Facadeisolering med Rockwool hårdbatts, Isover isolerings batts ( Weber system ) og facadesystem fra Alfix med Eps, flamingo batts Batts

Investeringen er hurtigt tjent hjem

Hulmursisolering er typisk tjent hjem allerede efter 1-3 år på varmeregningen, og ved en loftisolering er man på omkring 3-5 år på varmeregningen alt efter lagtykkelse og opvarmingsform . Derefter er besparelsen ren fortjeneste.  Ved denne besparelse bliver din bolig både mere værd og nemmere at sælge, hvis der er ordentligt isoleret. Efterisolering og energirenovering er altså ikke kun en kortsigtet investering, men også noget du vil få glæde af når du engang skal sælge din bolig.

Indeklima forbedres med isolering af huset

Det er ikke kun pengepungen og miljøet der har gavn af bedre hulmursisolering. Når der efterisoleres effektivt vil der være langt færre kuldebroer, så svamp og råd får langt dårligere vækstbetingelser. Indeklimaet forbedres mærkbart, til gavn for dig og din familie s sundhed.

Ring og få en snak om jeres isoleringsopgave få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at ringe til os, og få besvaret de spørgsmål du har omkring hulmusisolering eller loftisolering eller isolering af etageadskillelser/ skunke af netop dit hus. Vi kommer gerne forbi og udarbejder et uforpligtende tilbud.