Kontakt os

Har du brug for et indeklimatjek, ny isolering eller installation af ventilation, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vender tilbage på forespørgsler og er klar til at udføre din opgave.

Vi er i hele landet

Vi udarbejder løsning i hele landet

Hotpaper er ikke bare endnu et isolerings- og ventilationsfirma. Vi brænder for det vi laver og mener, at vi er med til at gøre en forskel for både miljøet, og de generationer der kommer efter os. Og når det ikke engang er dyrere at tage det rigtige valg, mener vi ikke, at der bør være nogen tvivl.

Hotpaper Isolering og Ventilation er centralt placeret på Fyn i Odense, og arbejder i hele landet. Vi udfører opgaver for private, boligforeninger, offentlige bygherrer og større erhvervsprojekter inden for isolering og ventilation. Vi udfører miljøvenlig kvalitetsisolering. Vi har fokus på kundeservice og isolering af høj kvalitet.

Vi udfører energirenovering i form af hulmursisolering og loftsisolering, samt isolering af etageadskillelser og isolering af facader med pudsløsninger herunder EPS Flamingo iso og Rockwool batts. Vi arbejder både for privatkunder, erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Hotpaper udfører isolering og ventilation i hele landet