Erhverv

Hotpaper støtter erhverv og kan gøre din virksomhed eller boligforenings energirenovering overskuelig og bidrage til lavere varmeregningninger og et bedre indeklima.

Hotpaper er lokaliseret i Odense på Fyn, der levere isolering- og ventilationsløsninger til erhvervet i hele Danmark. Vores ekspertise og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner inden for ventilation- og isoleringsopgaver.

Vi gør det nemt for erhvervet

Hotpaper støtter erhverv og vi tager ansvaret for energirenoveringen og gør processen fra start til slut enkel og overskuelig.

 1. Tag kontakt til Hotpaper
 2. Vi måler op til et uforpligtende tilbud
 3. Hotpaper tilbyder at informere om isoleringsopgaven, tilskudsordning og finansieringsmuligheder ved bestyrelsesmøde
 4.  Når tilbuddet er accepteret, udfører vi opgaven

Hotpaper arbejder professionelt og effektivt med kvalitet og kundetilfredshed i højsædet. Vi kan vejlede jer om forskellige isoleringsmaterialer og om behovet for isolering af:

 • Hulmmure/vægge
 • Lofter og skunke
 • Etageadskillelser/gulve
 • Varmerør

Hotpaper isolerer for diverse erhverv

Offentlige institutioner

 • Odense Kommune
 • Horsens Kommune
 • Slots- og Ejendomsstyrelsen

Boligforeninger

  • Andelsboligforeningen Stovesberg, Odense
  • Andelsboligforeningen Middelfart vej 57-63, Odense
  • Ejerforeningenen Holmehusvej 87-89 i Odense
  • Ejerforeningen Munkerisvej 20 i Odense

Få et indeklima-tjek med Hotpaper

Vi rådgiver jer til den bedste indeklimaløsning

Hotpaper tilbyder efterisolering og strategisk udluftning

Hos Hotpaper er vi specialister i efterisolering og indeklima. Vi tilbyder at komme ud til jeres boligforening eller virksomhed for at undersøge indeklimaet i udvalgte boliger for både skimmelsvamp, støjgener, træk, kuldebroer, fugt, radon og andre problemer.

Ud fra dette indeklima-tjek kommer vi med en vurdering på, hvilke løsninger boligforeningen kan få bedst gavn af, så der opnås et forbedret indeklima.

Derudover kan vi give jer et tilbud på, hvad det vil koste at implementere tiltagene. Vælger I efterfølgende at få udført arbejdet hos os, er forundersøgelserne helt gratis.

Vi kan levere alt inden for efterisolering af vægge, etageadskillelser, lofter, tage og kældre. Vi kan også installere strategisk udluftning i form af ventilationssystemer i de enkelte boliger eller som en samlet løsning dit erhverv

Endelig kan vi også undersøge for skimmelsvamp og udbedre angreb med skimmelsvamp hvis dette er nødvendigt, samt forhindre at skimmelsvampen kommer igen. Uanset hvilke problemer I står overfor i forbindelse med indeklimaet i jeres boligforening, kan vi hjælpe jer.

Samarbejdspartnere

Erhvervs cases

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?