Services

Skimmelsvamp test

Mistænker I, at I har skimmelsvamp derhjemme, eller vil I være sikre på, at der ikke er skimmelsvamp i jeres nye hus? Hotpaper er klar til at køre ud til jer og lave en skimmelsvamp test med DNA-analyse.

 

Hotpaper har base i Odense på Fyn, der levere skimmelsvamp test i hele Danmark. Vores ekspertise og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner inden for forbedre dit indeklima.

Bestil skimmelsvamp test

Har I allerede fået konstateret skimmelsvamp i jeres bolig, eller mistænker I, at der er skimmelsvamp, så bør I få foretaget et skimmelsvamp test.

Skimmelsvamp kan frigive stoffer, som kan have negativ påvirkning på dit helbred. Det er derfor vigtigt at få klarlagt hvad det er for en type af skimmelsvamp, hvor meget den har bredt sig og hvad der er kilden til dens vækst.

Med en skimmelsvamp test fra Hotpaper får I:

  • Vished for om I har skimmelsvamp i boligen
  • Klarlagt hvad det er for en skimmelsvamp
  • Rådgivning om hvad I kan gøre, hvis I har skimmelsvamp i boligen


Skimmelsvamp test fra Hotpaper koster fra 1250,-, hvor vi kommer ud og gennemgår boligen samt swiper og giver jer resultaterne.

Hvordan bekæmpes skimmelsvamp?

Skimmelsvamp kan bidrage til dårligt helbred, og det kan medføre en række ubehagelige symptomer. Derfor er det vigtigt at få bekæmpet skimmelsvamp, hvis først vores skimmelsvamp test har påvist skimmelsvamp i jeres bolig.

Skimmelsvamp kræver professionel behandling. Hos Hotpaper tilbyder vi en behandling, som er effektiv mod skimmelsvamp, og som samtidig sikrer jer mod andre plager som borebiller og skadelige insekter. Ved at få behandlet for skimmelsvamp kan I igen se frem til at have et sundt indeklima.

Læs mere her omkring vores behandling mod skimmelsvamp, borebiller og skadelige insekter.

Hvordan forebygges skimmelsvamp?

En skimmelsvamp test er effektiv til at finde frem til mulig skimmelsvamp i jeres hjem eller til at finde ud af, om der er skimmelsvamp i jeres nye bolig inden I flytter ind. Men ligeså vigtigt som det er at finde frem til, om ens hjem har skimmelsvamp og hvordan man bekæmper det, er det at vide, hvordan man bedst forebygger skimmelsvamp.

Regelmæssig udluftning med ventilation

Den primære årsag til at der opstår skimmelsvamp er, at man har et fugtigt indeklima, hvor luften ikke udskiftes tilstrækkeligt. For mange handler udluftning om, at man åbner vinduet, når man har været i bad. Men det kan gøres langt nemmere og mere stabilt med en ventilation.

Ventilation på badeværelset, i kælderen eller i andre vådrum hjælper jer af med fugten i de mest udsatte rum, uden at I skal tænke på at åbne og lukke vinduerne. Det hele sker automatisk, og hos Hotpaper kan du få ventilatorer, som stopper af sig selv, når rummet når et specifikt fugtniveau.

Læs mere om ventilation her.

Ventilation sikrer mod mug og skimmelsvamp

Hvorfor har vi skimmelsvamp?

En typisk loftisolering giver en besparelse mellem 3.000-6.000 kr. på varmeregning årligt. Det afhænger af husets opvarmningkilder, størrelsen på huset, og hvis der ligger gammel isolering i forvejen, som stadig har lidt effekt.

Er det farligt at bo med skimmelsvamp?

Irritation er den mest almindelige helbredspåvirkning ved eksponering for fugt og vækst af skimmelsvampe. Symptomerne kan omfatte irritation i øjnene, næsen og de øvre luftveje, hovedpine, træthed, hoste og hududslæt. Individder med høfeber og astma viser særlig følsomhed over for disse påvirkninger.

Hvordan kommer jeg af med skimmelsvamp?

En typisk loftisolering giver en besparelse mellem 3.000-6.000 kr. på varmeregning årligt. Det afhænger af husets opvarmningkilder, størrelsen på huset, og hvis der ligger gammel isolering i forvejen, som stadig har lidt effekt.

Kan jeg forebygge mod skimmelsvamp?

Det bedste værn mod skimmelsvamp er grundig, daglig udluftning. Ved hyppig udluftning udskifter du den varme og ofte vandmættede luft, som kan sætte sig på overflader som dug og give gode betingelser for vækst af skimmelsvamp.

Hvorfor har vi borebiller?

Den primære grund for borebiller er høj luftfugtighed. Det er ofte forkert placeret isolering ved tagudhænget, der er årsag til borebiller i danske hjem.

Hvordan kommer jeg af med borebiller?

En typisk loftisolering giver en besparelse mellem 3.000-6.000 kr. på varmeregning årligt. Det afhænger af husets opvarmningkilder, størrelsen på huset, og hvis der ligger gammel isolering i forvejen, som stadig har lidt effekt.

Kan jeg forebygge mod borebiller?

Det er kun fugtigt, eller på anden måde, et svækket træ som larven er i stand til at gnave i. Det er derfor typisk udhuse, stalde, fadebure, kælder- og loftsrum der er udsat for angreb, eller steder der ikke er, eller kan opvarmes tilstrækkeligt. Sørg for vel-opvarmede og tørre områder.

Er borebiller dækket af forsikring?

Forsikringsselskaber er velvidende om dette, og derfor inkluderer en almindelig forsikringspolice ikke dækning for skader forårsaget af særligt træædende skadedyr som borebiller.

Hvor arbejder Hotpaper?

Hotpaper arbejder med indeklima i hele Danmark. Vores tjenester dækker et bredt område, Fyn, Sjælland, Jylland og Øerne, herunder byer som Odense, Ringe, Faaborg, Assens, Slagelse Svendborg, Nyborg, København, Århus, Vejle, Roskilde, Fredericia og mange andre områder. Uanset hvor du befinder dig i Danmark, er vi parate til at hjælpe dig med dine isolerings- og ventilationsbehov. 

 

Vores erfarne team er klar til at løse opgaver i hele landet for at sikre, at dine bolig- eller erhvervsejendomme herunder boligforening  forbliver energieffektive og komfortable. 

Kontakt os for at få mere information om vores tjenester i dit specifikke område.

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?