Erhverv

Isolering og indeklima af boligforeninger

Hotpaper tilbyder efterisolering af vægge, lofter, etageadskillelser, tage og kældre samt strategisk udluftning, som sikrer et forbedret indeklima i jeres boligforening.

Hotpaper er lokaliseret i Odense på Fyn, der levere isolering- og ventilationsløsninger til boligforeninger i hele Danmark. Vores ekspertise og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner inden for isolering- og ventilationsopgaver.

Opnå et bedre indeklima i jeres boligforening

Klager beboerne i boligforeningen over indeklimaet, larm, træk og kolde gulve? Så kan efterisolering og installering af et ventilationssystem være løsningen for jer. Hotpaper tilbyder begge dele, og vi kan stå for hele projektet, lige fra de indledende undersøgelser og kommunikation med medlemmerne i boligforeningen til udførelsen af selve isoleringsarbejdet.

Som bestyrelse af jeres boligforening kommer beboerne til jer med eventuelle klager og problemer i foreningens boliger. Det kan bl.a. være, at beboerne klager over:

  • Uforklarligt træk fra gulve, lofter eller vægge
  • Kolde gulve og vægge
  • Problemer med at holde på varmen i boligen
  • Støj fra omgivelser samt overbo og underbo
  • Problemer med fugt og skimmelsvamp
  • Vedvarende forkølelse
  • Allergier hos børn eller voksne

Ovenstående kan være indikatorer på, at der er problemer med indeklimaet i boligerne. Indeklimaet kan hurtigt forbedres ved en efterisolering af boligens vægge eller etageadskillelser. 

Indeklimaet kan yderligere forbedres, ved at installere det vi hos Hotpaper kalder for strategisk udluftning i nøje udvalgte værelser og rum i boligerne.

Hotpaper kan stå for hele projektet

Bedre isolering og mindre arbejdspres

Når der skal udføres større renoveringsarbejde som efterisolering eller installering af et ventilationssystem i boligforeningen, betyder det ofte, at der bliver lagt et stort arbejdspres på bestyrelsen mht. kommunikation og planlægning af projektet.

Hvis I vælger Hotpaper til at udføre arbejdet, slipper I for dette arbejdspres. Vi kan stå for det indledende præsentationsmøde for beboerne, hvor vi fremlægger selve planlægningen af arbejdet. Vi aftaler derudover med de enkelte beboere, hvornår vi kan udføre arbejdet hos dem. Vi rapporterer løbende til boligforeningens bestyrelse.

Hvad skal vi som bestyrelse gøre?

Boligforeningens bestyrelse skal ikke gøre andet end at vælge Hotpaper som leverandør af opgaven. Det bliver altså ikke meget nemmere for jer som bestyrelse at udbedre eventuelle problemer med indeklimaet i jeres boligforening.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

Få et indeklima-tjek med Hotpaper

Vi rådgiver jer til den bedste indeklimaløsning

Hotpaper tilbyder efterisolering og strategisk udluftning

Hos Hotpaper er vi specialister i efterisolering og indeklima. Vi tilbyder at komme ud til jeres boligforening for at undersøge indeklimaet i udvalgte boliger for både skimmelsvamp, støjgener, træk, kuldebroer, fugt, radon og andre problemer.

Ud fra dette indeklima-tjek kommer vi med en vurdering på, hvilke løsninger boligforeningen kan få bedst gavn af, så der opnås et forbedret indeklima.

Derudover kan vi give jer et tilbud på, hvad det vil koste at implementere tiltagene i boligforeningen – enten som et samlet tilbud eller pr. lejlighed. Vælger I efterfølgende at få udført arbejdet hos os, er forundersøgelserne helt gratis.

Vi kan levere alt inden for efterisolering af vægge, etageadskillelser, lofter, tage og kældre. Vi kan også installere strategisk udluftning i form af ventilationssystemer i de enkelte boliger eller som en samlet løsning for hele boligforeningen.

Endelig kan vi også undersøge for skimmelsvamp og udbedre angreb med skimmelsvamp hvis dette er nødvendigt, samt forhindre at skimmelsvampen kommer igen. Uanset hvilke problemer I står overfor i forbindelse med indeklimaet i jeres boligforening, kan vi hjælpe jer.

Efterisolering gavner ikke kun varmeregningen

Styrk indeklimaet i boligforeningens boliger

En af de forbedringer som vi oftest udfører i forbindelse med indeklimaet er en efterisolering, som både kan bestå af efterisolering af ydervæggene, men også af etageadskillelserne i ejendommen. Ved efterisolering nedsættes støjniveauet markant i ejendommen – ikke kun den støj som kommer udefra, men også den støj der eventuelt kommer fra overbo eller underbo.

Papirisolering mindsker støjgener markant

Lydisoleringen bliver mest effektiv, hvis I vælger at bruge papirisolering. Papirisolering er vores foretrukne isoleringsmateriale, da det ikke belaster miljøet så meget under etableringen og samtidig har en lige så høj isoleringsevne som mineraluld. Derudover giver papirisolering en bedre lydisolerende effekt i forhold til andre isoleringsmaterialer.

Efterisoleringen fjerner gener som træk, kolde gulve og vægge, samt sikrer stabil varme i boligens forskellige rum – også de rum, som før ikke kunne holde tilstrækkeligt på varmen.

Tjen efterisoleringen hjem ved besparelser på varmeregningen

Efterisolering af boligforeningen giver en stor besparelse på varmeregningen, der kan mærkes lige så snart vi går i gang med arbejdet. Det er denne store besparelse der gør, at det i sidste ende kan svare sig at efterisolere, tilmed at der opnås et forbedret indeklima med sundere luftkvalitet.

Skal vi stå for isoleringen i jeres boligforening?

Hos Hotpaper har vi stor erfaring med efterisolering i boligforeninger. Derfor har vi både dygtige medarbejdere til selve isoleringsarbejdet samt erfarne projektledere, der kan styre projektet. Vi tilbyder en let og økonomisk måde for jer at få en markant energiforbedring i boligforeningen.

Strategisk udluftning forbedrer indeklimaet

Bedre indeklima med regelmæssig udluftning

Udover at isolere tilbyder vi hos Hotpaper også at installere strategisk udluftning, som vi skaber i form af et ventilationssystem. Strategisk udluftning er især en fordel i nyere boliger, samt efter at I har fået efterisoleret.

Efter en efterisolering bliver boligerne oftest så godt isoleret, at det er nødvendigt med regelmæssig udluftning for at undgå gener som fugt, mug, og allergiproblemer samt skimmelsvamp. Strategisk udluftning kan derudover fjerne bl.a. radon, hvilket er væsentligt for boligerne i stueetagen eller kælderen i ejendommen.

Fjern fugt og skimmelsvamp med ventilation

Strategisk udluftning foregår ved, at vi installerer et lille et-rums ventilationsanlæg i de rum i boligen, hvor beboerne opholder sig mest. Det vil oftest være i soveværelset eller børneværelset. I visse tilfælde giver det også mening at installere et sådan anlæg på toilettet eller i køkkenet, hvis der er særlige behov eller forhold, som taler for det.

Udluftningsanlægget genindvinder varmen fra luften, som suges ud af boligen til opvarmning af den tilførte friske luft udefra. Ved denne løsning får I altså et lille tilskud til opvarmning af boligen, alt imens indeklimaet forbedres.

Hotpaper kan også installere større ventilationsløsninger i de enkelte boliger eller i hele boligforeningen, hvis det er en bedre løsning for jer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og ekstra information

Hvor meget besparelse giver efterisolering på varmeregningen?

Med en efterisolering kan du i gennemsnit spare 10 % på varmeregningen. Det afhænger dog af husets nuværende opvarmningskilde samt boligens størrelse.

Hvordan efterisolerer vi med papiruld/papirisolering?

En typisk loftisolering giver en besparelse mellem 3.000-6.000 kr. på varmeregning årligt. Det afhænger af husets opvarmningkilder, størrelsen på huset, og hvis der ligger gammel isolering i forvejen, som stadig har lidt effekt.

Hvilken rolle spiller boligforeningens bestyrelse i projektet?

Bestyrelsen fungerer som bindeled mellem boligforeningen og Hotpaper. Hotpaper er ansvarlig for at etablere og opretholde en effektiv kommunikationskanal med bestyrelsen til bestyrelsesmøde/generalforsamling og stiller en repræsentant til rådighed for at sikre, at alle relevante oplysninger og tilbud om ventilation og isolering formidles korrekt. Derefter vurderer bestyrelsen om de ønsker at gennemføre isolering, energirenovering, energimærkeløft.

Hvor arbejder Hotpaper?

Hotpaper arbejder med indeklima i hele Danmark. Vores tjenester dækker et bredt område, Fyn, Sjælland, Jylland og Øerne, herunder byer som Odense, Ringe, Faaborg, Assens, Slagelse, Svendborg, Nyborg, København, Århus, Vejle, Roskilde, Fredericia og mange andre områder. Uanset hvor du befinder dig i Danmark, er vi parate til at hjælpe dig med dine isolerings- og ventilationsbehov. 

 

Vores erfarne team er klar til at løse opgaver i hele landet for at sikre, at dine bolig- eller erhvervsejendomme herunder boligforening  forbliver energieffektive og komfortable. 

Kontakt os for at få mere information om vores tjenester i dit specifikke område.

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?