Isolering

Efterisolering

Hos Hotpaper tilbyder vi efterisolering til både boligforeninger og villaer. Vi udfører vi ikke blot isoleringsarbejdet, men vi står også for planlægning, præsentation og kommunikation af projektet.

Hotpaper er lokaliseret i Odense på Fyn, der levere efterisolering og isoleringløsninger til både privat og erhverv i hele Danmark. Vores ekspertise og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner inden for isoleringsopgaver.

Få et gratis tilbud på efterisolering

Står I og skal have efterisoleret jeres andelsforening eller jeres villa? Hos Hotpaper udfører vi arbejdet, men vi kan også stå for præsentation af projektet, så medlemmerne i jeres forening bliver præsenteret for fordelene og kan få svar på deres spørgsmål.

Efterisolering er en stor fordel i ældre bygninger, der hjælper ved at sørge for at:

  • Når det er koldt udenfor, holder huset bedre på varmen
  • Dit varmeforbrug falder drastisk
  • I får et bedre indeklima
  • Boligen stiger i værdi
  • Det er miljøvenligt

Med en efterisolering sikres et godt og sundt indeklima, samt en stabil og behagelig temperatur i boligen. Derudover vil boligen typisk stige i værdi, da velisolerede boliger er attraktive på markedet.

Lad Hotpaper stå for efterisoleringen

Både til private, erhverv og foreninger

Har I planer om at efterisolere jeres villa eller ønsker I at efterisolere andelsforeningen, kan Hotpaper både udføre isoleringsarbejdet samt stå for præsentation af projektet og kommunikation med foreningens beboere. Herved slipper bestyrelsen, og især formanden, for en masse arbejde og I behøver ikke at holde styr på hverken håndværkere eller papirgange. 

Hotpaper er klar til at varetage jeres opgave med efterisolering, uanset om det handler om ældre boliger eller ikke-isolerede boliger. Det gælder også ved ejendomme, hvor der er sammenfalden isolering eller der kræves efterfyldning af isolering. 

Efterisolering giver et markant sundere indeklima

Efterisolering giver et forbedret indeklima, hvilket særligt er tilfældet, når man efterisolerer ældre ejendomme. Temperaturen i boligen bliver mere ensartet og stabil, og I undgår træk og kuldebroer. Samtidig får I også forhøjet livsglæden, da støj fra omgivelserne sænkes markant, når ejendommen er blevet efterisoleret.

Ved etageejendomme kan alle beboere i andelsboligforeningen desuden få sænket lydniveauet fra ejendommens andre beboere, hvis I samtidig vælger at få efterisoleret etageadskillelserne. Dette gælder især, hvis I vælger papirisolering, som er vores foretrukne isoleringsmateriale. Papirisolering har en høj isoleringsevne og er det mest lyddæmpende isoleringsmateriale, der findes på markedet. 

Lad Hotpaper klare det hele – også planlægning og kommunikation

Vi præsenterer for bestyrelsen og beboerne

Hos Hotpaper kan vi udføre alle former for efterisolering i din andelsboligforening. Som allerede nævnt anbefaler vi papirisolering, men vi kan også anvende andre isoleringsmaterialer, såfremt I ønsker det. 

Vi foretager ikke blot selve efterisoleringen. Vi kan også varetage det arbejde, som bestyrelsen i andelsboligforeningen normalvis står for. Vi kan tage os af alt lige fra planlægning og præsentation af projektet over for andelsboligforeningens medlemmer til kommunikationen med de enkelte beboere i bygningen.

Hvad skal I stå for?

Det eneste I skal blive enige om i bestyrelsen, er at vælge Hotpaper til at forestå efterisoleringsarbejdet i jeres andelsboligforening. 

Vi rapporterer løbende til formanden eller til bestyrelsen, så I kun behøver at kommunikere med ét enkelt firma, mens arbejdet står på. Det skaber en lettere proces for jer, og det sikrer, at I får efterisolering af høj kvalitet. 

Hvornår er det rentabelt at få efterisoleret?

Områder der kan efterisoleres

Alt efter hvordan ejendommene i andelsboligforeningen er udført og hvor mange boliger der er, kan det være relevant at få efterisoleret følgende områder i foreningen:

  • Hulmure
  • Etageadskillelser
  • Lofter
  • Kældre

Besparelser ved efterisolering

Hvornår det er rentabelt og hvor rentabelt det er, afhænger af, hvornår der sidst er blevet gjort noget ved isoleringen og hvor stort et lag isolering der bliver tilført ved efterisoleringen.

Det kan som regel betale sig at eftertjekke isoleringen, hvis det er mere end 10 år siden, I sidst har fået foretaget isoleringsarbejde. Henover de seneste 10 år er bygningsreglementets minimumskrav til isolering nemlig forøget flere gange med tilhørende energibesparelser til følge. Besparelsen er størst, jo tykkere et lag isolering der tilføres.

Vi kan nemt kontrollere jeres nuværende isoleringsstandard og tilstand. Baseret på dette kan vi give jer et tilbud på, hvor meget det vil koste at få efterisoleret.

Skal vi stå for jeres efterisolering?

Hos Hotpaper har vi stor erfaring med efterisolering af alt fra private villaer til større andelsboligforeninger. Derfor har vi også både dygtige medarbejdere til selve isoleringsarbejdet samt erfarne projektledere, der sørger for, at I kan læne jer tilbage, mens vi udfører arbejdet. Det er en let og økonomisk måde for jer at få en markant energiforbedring i boligen eller boligforeningen.

Hotpaper tilbyder efterisolering til erhverv

Efterisolering i andelsboligforening

Hvis beboerne klager over træk, kolde gulve og støj fra naboer og omgivelser, giver det god mening at efterisolere boligerne. Derudover kan installation af et ventilationssystem gøre underværker for indeklimaet. Hotpaper kommer gerne og foretager grundige undersøgelser, samt giver et bud på, hvordan I kan få løst eventuelle indeklimaproblemer. Læs mere her om efterisolering af andelsboligforeninger

Efterisolering i ejerboligforening

Ønsker I at efterisolere i jeres ejerboligforening, kan Hotpaper stå for hele projektet, lige fra de indledende undersøgelser til selve udførelsen af arbejdet. Vi løser oftest indeklimaproblemer ved efterisolering af etageadskillelser og tagetager, hvor utætheder der forårsager træk og kolde gulve tætnes. Læs meget mere her om efterisolering af ejerboligforeninger.

Efterisolering i boligforening

Opnå et forbedret indeklima ved efterisolering af jeres boligforening. Vi tilbyder både efterisolering af vægge, lofter, tage, kældre og etageadskillelser. Hos Hotpaper kan vi stå for hele projektet med løbende rapportering til bestyrelsen. Vi tilbyder derudover at komme ud til jeres boligforening for at undersøge boligerne for blandt andet skimmelsvamp, radon og eventuelle fugtproblemer. Du kan læse mere her om efterisolering i boligforeninger

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og ekstra information

Hvad er en efterisolering?

Efterisolering indebærer, at man udfører isoleringsforanstaltninger efter, at boligen er blevet opført. Dette kan omfatte tilføjelse af et ekstra lag isolering til et allerede eksisterende loftsisoleringslag eller indblæsning af isoleringsmateriale i en uisoleret hulmur.

Hvor meget besparelse giver efterisolering på varmeregningen?

Med en efterisolering kan du i gennemsnit spare 10 % på varmeregningen. Det afhænger dog af husets nuværende opvarmningskilde samt boligens størrelse.

Hvilke isoleringsmaterialer bruges til efterisolering?

Hos Hotpaper benytter vi papirisolering (papiruld) og mineraluld (glasuld) til isolering af lofter, skråvægge og tagkonstruktioner.

Hvordan efterisolerer vi med papiruld/papirisolering?

Når loftet efterisoleres, blæser vi isoleringsmateriale i papiruld ud på loftet i løs form. Hvis der i forvejen sidder gammel isolering som bl.a. Rockwool batts, blæses papiruld ovenpå den gamle isolering uden problemer. Hermed fyldes eventuelle sprækker og revner op med et lag isoleringsmateriale i papir, så den bedste isolering sikres. Dette er en god og effektiv metode til at fjerne kuldebroer, der kan være årsag til varmetab i huset.

Kan mit loft efterisoleres?

Næsten alle lofter kan efterisoleres. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på dine muligheder, så vi kan give et uforpligtende tilbud på loftisolering.

Bliver min loftlem også forhøjet?

Din loftlem bliver forhøjet, så isoleringen ikke drysser ned i boligen. Dette gøres ved, at vi bygger en kasse rundt om din loftlem, så højden tilsvarer den isolering, der blæses ind.

Kan vi være hjemme, mens I efterisolerer?

Du kan sagtens være hjemme, mens vi efterisolerer.

Hvor arbejder Hotpaper

Hotpaper arbejder inden for isolering og ventilation i hele Danmark. Vores tjenester dækker et bredt geografisk område, Fyn, Sjælland, Jylland og Øerne, herunder byer som Odense, Ringe, Faaborg, Middelfart, Svendborg, Nyborg, København, Århus, Vejle, Roskilde, Randers og mange andre områder. Uanset hvor du befinder dig i Danmark, er vi parate til at hjælpe dig med dine isolerings- og ventilationsbehov. 

 

Vores erfarne team er klar til at løse opgaver i hele landet for at sikre, at dine bolig- eller erhvervsejendomme herunder boligforening  forbliver energieffektive og komfortable. 

Kontakt os for at få mere information om vores tjenester i dit specifikke område.

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?