Vi Tilbyder

Isolering

Hotpaper leverer bæredygtig isolering af høj kvalitet til huse og ejendomme, så I får et sundt indeklima, bedre energiudnyttelse og kan spare på varmeregningen. Et godt indeklima er alfa og omega, hvis du og din familie skal føle sig godt tilpas derhjemme. 

Hotpaper er lokaliseret i Odense på Fyn, der levere isoleringsopgaver og tilbyder mange forskellige typer af isolering, i hele Danmark, hvor du kan vælge den der passer bedst til dig. Vores ekspertise og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner inden for isoleringsløsninger.

Hulmursisolering er en billig og effektiv investering, hvis I skal forbedre indeklimaet og mindske varmeforbruget. Hotpaper benytter oftest papirisolering til hulmursisolering, da det er en bæredygtig og effektiv løsning.

Mindsk varmeforbruget med loftisolering til din bolig. Hotpaper udfører loftisolering med papiruld, træfiber og glasuld, så I får et godt resultat med effektiv isolering, der forbedrer indeklimaet og mindsker varmeregningen.

Kæmper I med kolde gulve over en uisoleret kælder eller varmetab i stuen? Så kan isolering af boligens etageadskillelser give jer en stor gevinst både på indeklimaet og varmeregningen, ligesom det giver bedre lyddæmpning.

Indeklimaet i ældre boliger kan forbedres markant med efterisolering. Hotpaper håndterer både opgaver med sammenfaldet isolering og efterfyldning, så I får et bedre indeklima, sparer på varmeregningen og øger værdien af jeres bolig.

Glasuld er et meget udbredt isoleringsmateriale i Danmark og er nok bedst kendt under navnet ISOVER. Herhjemme har der været produceret glasuld herhjemme siden 1930’erne. Glasulden blev dog for alvor først populær i slutningen af 1950’erne, hvor en ny produktionsmetode gav et meget bedre produkt. 

Træfiberisolering fås både som træfiberuld til indblæsning i tagkonstruktion, skunk og etageadskillelse, samt som træfibermåtter og træfiberplader med hver deres gode, bygningsmæssige egenskaber. Alle tre typer er godkendt til brug som isoleringsmateriale herhjemme og har en isoleringsevne på højde med mineraluld. 

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?