Erhverv

Isolering af andelsboligforeninger

Efterisolering af andelsboligforeningen sikrer stabile temperaturer og færre støjgener, samtidig med at det forebygger mod mug og skimmelangreb. Hotpaper leverer bæredygtige løsninger til din bolig.

Hotpaper er lokaliseret i Odense på Fyn, der levere isolering- og ventilationsløsninger til andelsboligforeninger i hele Danmark. Vores ekspertise og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner inden for ventilation- og isoleringsopgaver.

Trænger jeres andelsboligforening til forbedret indeklima?

Klager beboerne over træk, kolde gulve, støj fra naboer og omgivelser eller allergier og længerevarende forkølelser? Så er det på tide at undersøge indeklimaet i andelsboligforeningen.

Vi kan hos Hotpaper køre hele projektet for jer lige fra forundersøgelser og projektering til kommunikation med beboerne i andelsboligforeningen samt selve udførelsen af isoleringsarbejdet.

Ved at få efterisoleret jeres andelsboligforening kan I se frem til en række fordele, bl.a.:

  • Når det er koldt udenfor, holder boligerne på varmen
  • Isolering er typisk tjent ind på 2-3 år
  • Jeres varmeforbrug falder drastisk
  • Bedre indeklima og bedre helbred
  • Bedre for miljøet, da I sænker CO2-udslippet

Efterisolering af jeres andelsboligforening er en oplagt måde at forbedre indeklimaet, bygningernes sundhed og ikke mindst beboernes livskvalitet.

Et godt indeklima er nemlig sammenhængende med et godt helbred, og ved at efterisolere jeres andelsforening får I det bedste værn mod mug og skimmelangreb.

Hvornår skal andelsboligforeningen efterisoleres?

Klager beboerne over træk og kolde gulve?

Som medlem af bestyrelsen i jeres andelsboligforening kommer beboerne til dig med eventuelle problemer og bekymringer. I skal som bestyrelse være opmærksom, hvis I begynder at få flere henvendelser vedrørende træk, kolde gulve og vægge eller generende støj fra naboer og omgivelser.

Det skal ligeledes tages alvorligt, hvis der er flere beboere, som mistænker boligernes tilstand for at være direkte årsag til allergi, forkølelse eller andre åndedrætsrelaterede problemer. I sådanne tilfælde bør bestyrelsen tage en beslutning om, hvorvidt problemet er noget, man vil have udbedret.

Sundere indeklima med efterisolering og ventilation

Ofte kan efterisolering eller installation af et ventilationssystem i de enkelte boliger gøre underværker for indeklimaet. Disse løsninger vil tilmed afhjælpe eventuelle problemer med mug eller skimmelangreb, som spreder usynlige sporer i luften, der kan forårsage åndedrætsrelaterede reaktioner hos beboerne.

Hotpaper rådgiver andelsboligforeninger om isolering

Få bedre isolering og ventilation

Oplever jeres beboere de nævnte problemer med støj, kolde vægge og gulve eller sygdom, står vi klar til at hjælpe og rådgive om isolering og ventilation til jeres andelsboligforening. Vi kommer ud og foretager grundige undersøgelser af boligerne, samt giver et bud på, hvordan I bedst får løst indeklimaproblemerne.

Vi giver naturligvis også et overslag på, hvor meget det vil koste at udbedre, og vælger I efterfølgende at acceptere vores tilbud, vil forarbejdet være helt gratis.

Vi leverer bæredygtige løsninger

Med Hotpaper som rådgiver til jeres andelsboligforening får I en erfaren virksomhed, der leverer bæredygtige løsninger inden for isolering og ventilation. Vi kan tilmed udføre skimmeltests, fjerne skimmelangreb og forhindre, at det kommer igen, så jeres andelsboligforening er sikret mange år frem.

Lad Hotpaper stå for hele projektet

Hvis I som bestyrelse bliver enige om at udbedre indeklimaproblemerne i jeres andelsboligforening, kan Hotpaper stå for hele projektet. Vi udfører de indledende undersøgelser af de enkelte boligers indeklima og udarbejder en kravspecifikation til arbejdet.

Vi kan desuden stå for kommunikationen med andelsboligforeningens medlemmer, så I som bestyrelse ikke skal håndtere koordination med den enkelte beboer i forbindelse med arbejdet – og selvfølgelig håndterer vi udførelsen af selve isoleringsarbejdet.

Hvis I vælger Hotpaper til at udføre arbejdet, opnår I et markant forbedret indeklima, og bestyrelsen slipper for en masse trivielt arbejde. Derudover skal I kun kommunikere med ét enkelt firma om opgaven, nemlig Hotpaper.

Sådan forbedrer I indeklimaet med efterisolering

Hvad er fordelen ved efterisolering?

Efterisolering forbedrer indeklimaet ved at sikre boligen imod kolde vægge, gulve og kuldebroer, hvilket mindsker risikoen for mug og skimmelangreb. Med efterisolering i jeres andelsboligforening sikres tætning af utætheder i boligerne, så I slipper for træk og kolde gulve, ligesom eventuelle kuldebroer elimineres, så I kan vinke farvel til kolde og fugtige vægge.

Efterisolering sikrer tilmed en mere ensartet og stabil temperatur i de enkelte andelsboliger og beboerne vil opleve, at støjniveauet fra omgivelserne og mellem de enkelte etager samt boliger mindskes markant.

Hvilket materiale bruger vi til isolering?

Hos Hotpaper foretrækker vi at arbejde med papirisolering, som både er et bæredygtigt isoleringsmateriale og samtidig er det mest lydisolerende isoleringsmateriale på markedet.

Skal vi stå for isoleringen i andelsboligforeningen?

Hos Hotpaper har vi stor erfaring med efterisolering i andelsboligforeninger. Vi har dygtige medarbejdere til selve isoleringsarbejdet samt erfarne projektledere, der kan styre projektet. Vi tilbyder en let og økonomisk måde, hvorved I kan få en markant energiforbedring i foreningen.

Endnu bedre indeklima i andelsboligerne med ventilation

Styrk indeklimaet med ventilation

Hos Hotpaper tilbyder vi mere end efterisolering. Vi er også specialister i strategisk udluftning, hvilket vil sige ventilation der er tilpasset boligen, beboerne og årstiden. Vi er i Danmark generelt blevet gode til at isolere vores boliger, hvilket dog har den effekt, at boligerne ofte bliver alt for tætte og holder på både varme og fugt.

Dette kan skabe problemer, hvis der ikke bliver luftet tilstrækkeligt ud i boligen.

Strategisk udluftning fjerner skadelige partikler fra luften

En grundig udluftning af boligen kan være svær at huske i en stresset hverdag. Det er som regel ikke nok blot at åbne et par vinduer eller et par trækkanaler få gange i døgnet, hvis I ønsker at fjerne de partikler i luften, som bl.a. fremkalder allergier. Derfor anbefaler vi en mere struktureret og regelmæssig udluftning – det vi hos Hotpaper kalder for strategisk udluftning.

Strategisk udluftning foregår ved, at vi installerer et-rums ventilationsanlæg i nøje udvalgte rum i boligen, oftest soveværelset eller børneværelserne samt på badeværelset, hvis der ikke allerede er installeret udluftning der. Dette vil give et forbedret indeklima og fjerner tilmed støv og partikler i luften, som kan fremkalde indeklimarelaterede allergiske reaktioner.

Udluftningsanlægget genindvinder desuden varmen fra udluftningsluften, hvilket medvirker til at holde en stabil og behagelig temperatur i rummet.

Hotpaper hjælper med isolering og ventilation

Hos Hotpaper kan vi både hjælpe jer med isolering og ventilation til jeres andelsboligforening, så beboerne får et bedre indeklima, samtidig med at andelsboligforeningens boliger stiger i værdi grundet energiforbedringer.

Vi kan stå for hele projektet, fra præsentation til udførsel, og alt I skal gøre, er at tage kontakt til os på telefon, email eller kontaktformularen nedenfor. Så vender vi tilbage til jer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og ekstra information

Hvor meget besparelse giver efterisolering på varmeregningen?

Med en efterisolering kan du i gennemsnit spare 10 % på varmeregningen. Det afhænger dog af husets nuværende opvarmningskilde samt boligens størrelse.

Hvordan efterisolerer vi med papiruld/papirisolering?

Når der efterisoleres, blæser vi isoleringsmateriale i løs form. Hvis der i forvejen sidder gammel isolering som bl.a. Rockwool batts, blæses papiruld ovenpå den gamle isolering uden problemer. Hermed fyldes eventuelle sprækker og revner op med et lag isoleringsmateriale i papir, så den bedste isolering sikres. Dette er en god og effektiv metode til at fjerne kuldebroer, der kan være årsag til varmetab i huset.

Hvilken rolle spiller andelsboligforeningens bestyrelse i projektet?

Bestyrelsen fungerer som bindeled mellem andelsboligforeningen og Hotpaper. Hotpaper er ansvarlig for at etablere og opretholde en effektiv kommunikationskanal med bestyrelsen til bestyrelsesmøde/generalforsamling og stiller en repræsentant til rådighed for at sikre, at alle relevante oplysninger og tilbud om ventilation og isolering formidles korrekt. Derefter vurderer bestyrelsen om de ønsker at gennemføre isolering, energirenovering, energimærkeløft.

Hvor arbejder Hotpaper?

Hotpaper arbejder med indeklima i hele Danmark. Vores tjenester dækker et bredt område, Fyn, Sjælland, Jylland og Øerne, herunder byer som Odense, Ringe, Faaborg, Assens, Slagelse, Svendborg, Nyborg, København, Århus, Vejle, Roskilde, Fredericia og mange andre områder. Uanset hvor du befinder dig i Danmark, er vi parate til at hjælpe dig med dine isolerings- og ventilationsbehov. 

 

Vores erfarne team er klar til at løse opgaver i hele landet for at sikre, at dine bolig- eller erhvervsejendomme herunder boligforening  forbliver energieffektive og komfortable. 

Kontakt os for at få mere information om vores tjenester i dit specifikke område.

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Hvad drejer henvendelsen sig om?