Hulmursisolering på hele Fyn – spar penge med det samme

Det er veldokumenteret at både loft -og hulmursisolering kan gøre en stor forskel og spare dig mange penge på varmeregningen.

Hulmursisolering på hele Fyn – spar penge med det samme

Hotpaper tilbyder miljøvenlig og professionel hulmursisolering på hele Fyn helt fra Middelfart til Svendborg, Nyborg og til Faaborg :-). Materialet som vi benytter i de fleste opgaver er det miljørigtige papiruld, og kvaliteten er altid i top, men vi kan også tilbyde andre isoleringstyper se nedenfor :

  • Mineraluld herunder Glasuld og stenuld.
  • Flamingo isolering ( Eps med Grafit )
  • Samt en version med Lim For at fastholde Flamingo isolering i væggen ved evt. vindue udskiftning.
  • Hotpaper Papirisolering

Ring meget gerne og hør nærmere om hvilken isoleringstype der passer bedst til netop jeres hus.

Tlf.  70 277 699. eller send mail til info@hotpaper.dk

Med hulmursisolering kan du både være bedre ved miljøet og spare penge på varmeregningen.

Spar penge med bedre isolering hver måned

Bedre isolering betyder mindre varmeregning, og lige så vigtigt, betyder det mindre CO2 udslip. Investeringen til hulmursisolering er ofte allerede tjent hjem inden 1-3 år, og så er der bolig job ordningen som gør det muligt at trække udgiften til timeløn fra regningen på isoleringsopgaven. (alt efter hvor godt dit hus er isoleret i forvejen), derefter er besparelsen ren fortjeneste, hver måned, samt man får fordelene ved en bedre isoleret hus.

  • Mere behagelig og jævn varme i huset
  • Mindre trækgener fra utætte ydervægge
  • Mindre chance for dannelsen af skimmelsvamp på vægge ikraft af varmere indervægge
  • Bedre salgspris på huset da, et hus med et bedre energimærke er en bedre vare

Udover den månedlige besparelse er der endnu en fordel. Med stadig stigende energipriser bliver et godt isoleret hus mere værd, og nemmere at sælge.

Indeklimaet bliver bedre med god isolering

Udover de åbenlyse økonomiske fordele og miljøfordelene, bliver din bolig også rarere at være i, når isoleringen er i top. I boliger der er godt isoleret er mindre træk og langt mindre risiko får eksempelvis skimmelsvamp.

Vi udfører hulmursisolering på hele Fyn

Vi har allerede mange tilfredse kunder over hele Fyn, især i de større byer som  Faaborg/Svendborg, Otterup/Bogense, Nyborg, Ringe/Broby, Middelfart og Assens/Glamsbjerg, men vi kommer ud overalt på Fyn, så tøv ikke med at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på isolering af din bolig er du altid meget velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email. Vi kommer ud og ser på opgaven, og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud.