BEDRE INDEKLIMA

Forhør os uforpligtende omkring opsætning af Duka One ventilation

Udluftning er den sikre vej til et sundt indeklima. Vi hjælper det sunde indeklima på vej med Duka One ventilation.

God udluftning sikrer, at du:

 •  Undgår mug- og skimmelsvamp i indeklimaet
 •  Får friskere luft i boligens rum
 •  Undgår allergier, astma og andre sygdomme
 •  Får færre sygedage for børn og voksne
 •  Får mere for din bolig, når den skal sælges

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  Sundt indeklima med Duka One Ventilation

  Udluftning er den sikre vej til et sundt indeklima. Så undgår du både mug- og skimmelsvamp og får en meget friskere luft i boligens rum. Samtidig fjerner du en række skadelige stoffer fra indeklimaet, der kan give både allergier og alvorlige følgesygdomme som lungekræft. Hos HOTPAPER kan vi forbedre indeklimaet i udvalgte rum i boligen med øjeblikkelig virkning ved hjælp af den smarte Duka One ventilation.

  I takt med at vi bliver bedre til at isolere boligen, stiger kravene til ventilationen. Specielt i de rum i boligen, hvor du opholder dig mest. Ved at montere Duka One ventilation i f.eks. soveværelse, børneværelser og stue får du ledt fugten og skadelige stoffer effektivt ud af boligen, samtidig med at du får frisk luft ind.

  Det giver et friskere og meget sundere indeklima. Se priser på installation af Duka One Pro 50 her.

  Undgå mug og skimmelsvamp

  Får du ikke luftet ordentligt ud, kommer fugten ikke ud af boligen. Sammen med varmen giver det gode betingelser for dannelsen af mug- og skimmelsvamp. Det kan sidde uopdaget bag f.eks. et klædeskab, og sprede farlige og sygdomsfremkaldende mug- og skimmelsporer til indeklimaet. Det kan medføre udviklingen af allergier og mere alvorlige følgesygdomme.

  Med Duka One ventilation fjernes fugten, så du undgår mug og skimmelsvamp!

  Med Duka One ventilation får du et sundt indeklima

  Få friskere luft og færre sygedage

  Samtidig sikrer regelmæssig ventilation, at du får en friskere luft i boligen. Det giver ny energi og bedre velvære til alle – både mennesker og husdyr. Samtidig undgår du dårlig lugt og slipper af med en række skadelige stoffer i luften, der kan give alt lige fra hovedpine og til lungekræft. Så med en effektiv ventilation får du færre sygedage og kan se frem til en sundere alderdom.

  Med Duka One ventilation får du friskere luft og sundere indeklima!

  Slip af med radon og andre giftige stoffer

  Radon er en radioaktiv luftart, der stiger op fra undergrunden, og siver ind i boligen via revner og små utætheder i fundamentet. Indånder du eller din familie radon gennem længere tid, risikerer I at udvikle lungekræft. Her kan effektiv ventilation bortskaffe mindre koncentrationer af radon, ligesom ventilationen effektivt kan fjerne CO2 og andre skadelige stoffer fra indeklimaet.

  Med Duka One ventilation fjernes radon og andre skadelige stoffer effektivt!

  Mindsk risikoen for radon og andre usunde stoffer med Duka One ventilation
  Slip for unødig støj udefra, når du lufter ud Med Duka One ventilation gennem væggen slipper du for at skulle åbne vinduerne, når du vil lufte ud. Derved slipper du for unødig støj fra omgivelserne! Skønt, hvis du f.eks. bor nær en tætbefærdet vej, et industriområde eller en børneinstitution. Samtidig får du en mere energibesparende udluftning, da Duka One genindvinder varmen fra indeluften i forbindelse med udluftningen Med Duka One ventilation slipper du for unødig støj og sparer på varmen!

  Slip for unødig støj udefra, når du lufter ud

  Med Duka One ventilation gennem væggen slipper du for at skulle åbne vinduerne, når du vil lufte ud. Derved slipper du for unødig støj fra omgivelserne! Skønt, hvis du f.eks. bor nær en tætbefærdet vej, et industriområde eller en børneinstitution. Samtidig får du en mere energibesparende udluftning, da Duka One genindvinder varmen fra indeluften i forbindelse med udluftningen

  Med Duka One ventilation slipper du for unødig støj og sparer på varmen!

  Så nemt monterer vi Duka One ventilation i din bolig

  Duka One ventilation er et effektivt ventilationssystem, der kan monteres i de enkelte rum i boligen. Ventilationen monteres med en murgennemføring ud til det fri i væggen. På indersiden sidder en næsten lydløs lavenergiblæser. På ydersiden sørger en stormskærm foran indsugningen, at der ikke trækker kold luft ind i boligen. Samtidig isættes støvfiltre, der fjerner urenheder og insekter fra udeluften.

  Ventilation med varmegenvinding
  intelligent ventilation

  Energioptimeret udluftningssystem

  Når ventilatoren kører, blæser den skiftevis den gamle indeluft ud, og suger frisk luft ind udefra. Under udsugningen af indeluften opsamles varmen fra luften i en keramisk veksler. Efterfølgende afgives varmen til den friske luft udefra, så energien genindvindes. Derved kommer ventilationssystemet ikke til at koste dig ekstra på varmeregningen.

  Let at montere

  Selve montagen af Duka One ventilationssystemet foregår ved, at vi borer gennem ydervæggen, så vi kan få den friske luft ind og den gamle, brugte luft ud. På indersiden monteres styreenheden og selve ventilatoren, og på ydersiden opsættes den føromtalte stormskærm. Mellem de to enheder indsættes et trækrør, der fører luften gennem væggen.

  Oplev forskellen med det samme

  Så snart ventilatoren er sat op, kan den sættes i stikkontakten og sættes i gang. Betjeningen kan foretages på siden af enheden eller via den medfølgende fjernbetjening. Derefter går der ikke længe, før du kan mærke, hvor stor forskel der er mellem et indeklima med manuel ventilation, og et hvor ventilationen foregår helt automatisk.

  Lad os opsætte Duka One Ventilation i din bolig

  Vil du have et bedre indeklima og slippe for mug, skimmel og skadelige stoffer som radon og CO2 i indeklimaet? Så lad os opsætte Duka One ventilation i de rum i din bolig, hvor du opholder dig mest. F.eks. soveværelse, børneværelser og stue. Har du fugtproblemer i badeværelse, køkken og bryggers, kan en Duka One ventilation også afhjælpe dette.

  Det koster mindre end du tror!

  Selve montagen klares på en til to timer pr. ventilationsenhed alt efter ydervæggens beskaffenhed og fremføringen af eventuelle skjulte installationer i denne. Opsættes Duka One Ventilation, i forbindelse med at vi foretager hulmurs- eller anden efterisolering, sparer du yderligere på opsætningen.

  Så vil du give indeklimaet og din families sundhed et løft, skal du kontakte HOTPAPER allerede i dag. Brug kontaktformularen øverst på siden, ring til os på 70 277 699 eller send os en mail på: info@hotpaper.dk.

  Så sender vi dig et uforpligtende tilbud på opsætning af Duka One ventilation i alle de rum i boligen, som du har brug for.

  Med Duka One ventilation fra Hotpaper får du sundt indeklima til hele familien

  Kontakt os uforpligtende

  og hør nærmere omkring Duka One ventilation!

  Har du et spørgsmål til vores Duka One Pro 50 ventilationsløsning, forbedringer af dit indeklima, muligheder eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  Skriv En Kommentar