Loftsisolering

Vi giver et gratis tilbud på loftsisolering

Loftsisolering er løsningen, hvis du vil skære drastisk ned på varmeregningen på dit hus. For har du et loftsrum, der ikke er isoleret, koster det dig mange penge hver år i øget varmeforbrug.

Fordele ved at loftisolere

  •   Når det er koldt udenfor, holder huset på varmen.
  •   Loftsisolering er typisk tjent ind på 2 år
  •   Dit varmeforbrug falder drastisk
  •   Bedre indeklima
  •   Boligen stiger i værdi
  •   Sænker co2-udslip

Kontakt os og hør nærmere på 70 277 699 eller via kontaktformen.

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Loftisolering skærer ned på varmeregningen

Loftsisolering er løsningen, hvis du vil skære drastisk ned på varmeregningen på dit hus. For har du et loftsrum, der ikke er isoleret, koster det dig mange penge hver år i øget varmeforbrug. Derfor kan det betale sig at få isoleret loftet. Samtidig får du både et bedre indeklima og nedsætter CO2-udslippet, lige som huset får bedre energimærke og dermed en højere ejendomsvurdering.

Har I svært ved at holde varmen i huset, når først det bliver frost og kuldegrader udenfor? Så skyldes det højst sandsynlig dårlig isolering og oftest især dårlig eller slet ingen loftsisolering. For varmen søger opad og er der ikke isoleret ordentligt på loftet, samler alt den dyre varme sig under taget, hvorfra det afgives til omgivelserne.

Med Hotpaper er det forholdsvist nemt at få isoleret loftet. Hvordan det foregår i praksis, kan du se i videoen herunder. Efter videoen kan du læse mere om fordelene ved en loftsisolering, samt læse en mere detaljeret beskrivelse af fremgangsmåden.

Det er altid en god ide at tjekke loftsisoleringen

Bliver huset hurtigt koldt, så snart temperaturen falder udendørs, er der god grund til at tjekke isoleringen på loftet. For enten er der slet ingen isolering eller også er den eksisterende isolering for tynd eller blevet ødelagt af mus eller andre skadedyr, der har søgt tilflugt indendørs for kulden.

I dag er der ved isolering af lofter et krav om minimum 300 mm isoleringsmateriale. Men faktisk anbefaler vi, at du får lagt 400 mm isolering på loftet, da vi – på trods af et midlertidigt fald i oliepriserne – ikke kan forvente, at energiudgifterne bliver billigere i årene fremefter.

Så har du ikke fået isoleret loftet inden for de seneste 10 år, vil en efterisolering dels opdatere husets isolering til tidens lovkrav og dels give store besparelser på varmeregningen og mindske husets miljøpåvirkning. For et dårligt isoleret hus bruger næste tre gange så meget energi og udleder tre gange så meget CO2 til omgivelserne, som et energivenligt hus med en isolering, der lever op til det gældende bygningsreglement.

Så det er altid en god ide at få tjekket din loftsisolering. For der ligger måske en stor årlig besparelse på varmebudgettet og venter på dig.  Samtidig vil husets værdi stige alene på grund af, at huset efter loftsisoleringen vil få et bedre energimærke i tilstandsrapporten. Så en loftsisolering er altid en god investering, der tilmed ikke behøver at være særlig dyr.

Sådan isolerer vi dit loft med Hotpaper

Hos Hotpaper kan du få isoleret med alle former for isoleringsmaterialer. Men vi anbefaler helt klart papiruld til isoleringen, da det er væsentligt nemmere at håndtere og tager kortere tid etablere, fordi isoleringsmaterialet blæses ind. Derved giver papiruld også de færreste gener under og efter isoleringsarbejdet er udført. Samtidig har det en effektivt lyddæmpende effekt og er med til at give jer et bedre indeklima.

Før vi går i gang med isoleringsopgaven, anbefaler vi, at du eventuelt får en elektriker til at gennemgå og sikre eventuelle elinstallationer i loftsrummet, samt eventuelt lader en tømrer tjekke tagkonstruktionen for råd og fugtskader. Vi kan ligeledes udføre en test for skimmelsvampeangreb, så du er helt sikker på at loftsrummet er så sikkert og sundt som muligt.

Tagkonstruktionen afgør fremgangsmåden

Fremgangsmåden ved udførelsen af isoleringsopgaven afhænger helt og holdent af, hvordan husets tagkonstruktion er udført og hvorvidt loftsetagen er udnyttet eller ej. Har huset f.eks. en høj taghældning og er loftsrummet uudnyttet, er der masser af plads til, at vi kan komme til at lægge 300 mm loftsisolering eller mere ud over hele loftsarealet. Det kræver blot, at der er etableret en gangbro. Er der ikke det eller er den eksisterende gangbro for lav, etablerer vi en ny gangbro i forbindelse med arbejdet.

Er loftsetagen udnyttet, vil der oftest være plads over denne til at udføre loftsisolering på samme måde, som vi gør det på parcel- og andre huse, der har en lav taghældning. Her er pladsen mere trang og tilføjelsen af loftsisolering på 300 mm eller mere vil oftest betyde, at der ikke længere vil være plads til at bruge loftet som pulterrum. Eventuelt kan vi etablere nogle hylder i loftsrummet over loftslemmen, så det stadig vil være muligt at opbevare mindre ting som f.eks. julepynten på loftet.

Hvis loftetagen er udnyttet eller huset består af flere etager, kan det også være en ide at få isoleret etageadskillelsen. Du kan læse mere om isolering af etageadskillelser her.

Før vi begynder på indblæsningen af papirulden, monterer vi eventuelt vindstopplader, så papirulden ikke får lukket for ventilationen af tagkonstruktionen. Samtidig forhøjer vi kanten omkring loftslemmen, så der ikke falder isolering ned, når I åbner lemmen, lige som vi forhøjer eventuelle trækkanaler og andre gennemføringer, så der ikke falder isolering ned i stueetagen eller de enkelte kanaler stoppes til.

Derefter blæses papirisoleringen ud i et tætsluttende lag på minimum 300 mm, så loftsisoleringen lever op til byggereglementets krav. Det tager ikke særlig lang tid og du slipper for støvgener og de irriterende isoleringsrester, som tit opleves ved anvendelse af andre isoleringstyper. Indblæsningen foretages nemlig gennem en slange og selve maskinen står udendørs, så du hverken får støv eller isoleringsrester ind i huset.

Er der noget, du skal sørge for?

Umiddelbart klarer vi alt arbejdet, uden du behøver at foretage dig noget. Det kræver blot, at det er muligt at få adgang til et kraftstik. Vores kraftige isoleringsmaskiner kører nemlig med 400 V strøm, for at kunne blæse isoleringen op på loftet.

Samtidig skal du naturligvis sørge for, at loftsrummet er ryddet for eventuelle effekter. Vi kan godt hjælpe med begge dele, men bliver naturligvis nødt til at fakturere dig for den tid og de eksterne ressourcer, vi bruger på opgaven.

Få et tilbud på din loftsisolering

Har du overvejet at få isoleret loftet, kan vi komme forbi og tjekke den eksisterende isolering ud, samt måle op til og give dig et tilbud på, hvad det vil koste at få loftsisoleret med HotPaper. Vi giver som allerede nævnt også gerne tilbud på loftsisolering med andre isoleringsmaterialer.

Så kontakt os allerede i dag og aftal tid til, hvornår vi skal komme forbi og tjekke op på jeres loftsisolering. Det kan nemt lune både i hjemmet og tegnebogen.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på loftsisolering