Loftsisolering

Vi giver et gratis tilbud på loftsisolering

Isolering af loftet er løsningen, hvis du vil skære drastisk ned på varmeregningen på dit hus. For har du et loftsrum, der ikke er isoleret, koster det dig mange penge hver år i øget varmeforbrug.

Fordele ved at loftisolere

 •   Når det er koldt udenfor, holder huset på varmen.
 •   Loftsisolering er typisk tjent ind på 2 år
 •   Dit varmeforbrug falder drastisk
 •   Bedre indeklima
 •   Boligen stiger i værdi
 •   Sænker co2-udslip

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  Loftisolering skærer ned på varmeregningen

  Loftsisolering er løsningen, hvis du vil skære drastisk ned på varmeregningen på dit hus. For har du et loftsrum, der ikke er isoleret, koster det dig mange penge hver år i øget varmeforbrug. Derfor kan det betale sig at få isoleret loftet. Samtidig får du både et bedre indeklima og nedsætter CO2-udslippet, lige som huset får bedre energimærke og dermed en højere ejendomsvurdering.

  Har I svært ved at holde varmen i huset, når først det bliver frost og kuldegrader udenfor? Så skyldes det højst sandsynlig dårlig isolering og oftest især dårlig eller slet ingen loftsisolering. For varmen søger opad og er der ikke isoleret ordentligt på loftet, samler alt den dyre varme sig under taget, hvorfra det afgives til omgivelserne.

  Med Hotpaper er det forholdsvist nemt at få isoleret loftet. Hvordan det foregår i praksis, kan du se i videoen herunder. Efter videoen kan du læse mere om fordelene ved en loftsisolering, samt læse en mere detaljeret beskrivelse af fremgangsmåden.

  Det er altid en god ide at tjekke loftsisoleringen

  Bliver huset hurtigt koldt, så snart temperaturen falder udendørs, er der god grund til at tjekke isoleringen på loftet. For enten er der slet ingen isolering eller også er den eksisterende isolering for tynd eller blevet ødelagt af mus eller andre skadedyr, der har søgt tilflugt indendørs for kulden.

  I dag er der ved isolering af lofter et krav om minimum 300 mm isoleringsmateriale. Men faktisk anbefaler vi, at du får lagt 400 mm isolering på loftet, da vi – på trods af et midlertidigt fald i oliepriserne – ikke kan forvente, at energiudgifterne bliver billigere i årene fremefter.

  Efterisolering af Loft med Papirisolering,Hotpaper odense fyn- fyns land
  Efterisolering af loft med papirisolering

   

  Så har du ikke fået isoleret loftet inden for de seneste 10 år, vil en efterisolering dels opdatere husets isolering til tidens lovkrav og dels give store besparelser på varmeregningen og mindske husets miljøpåvirkning. For et dårligt isoleret hus bruger næste tre gange så meget energi og udleder tre gange så meget CO2 til omgivelserne, som et energivenligt hus med en isolering, der lever op til det gældende bygningsreglement.

  Så det er altid en god ide at få tjekket din loftsisolering. For der ligger måske en stor årlig besparelse på varmebudgettet og venter på dig.  Samtidig vil husets værdi stige alene på grund af, at huset efter loftsisoleringen vil få et bedre energimærke i tilstandsrapporten. Så en loftsisolering er altid en god investering, der tilmed ikke behøver at være særlig dyr.

  Sådan isolerer vi dit loft med Hotpaper

  Hos Hotpaper kan du få isoleret med alle former for isoleringsmaterialer. Men vi anbefaler helt klart papiruld til isoleringen, da det er væsentligt nemmere at håndtere og tager kortere tid etablere, fordi isoleringsmaterialet blæses ind. Derved giver papiruld også de færreste gener under og efter isoleringsarbejdet er udført. Samtidig har det en effektivt lyddæmpende effekt og er med til at give jer et bedre indeklima.

  Før vi går i gang med isoleringsopgaven, anbefaler vi, at du eventuelt får en elektriker til at gennemgå og sikre eventuelle elinstallationer i loftsrummet, samt eventuelt lader en tømrer tjekke tagkonstruktionen for råd og fugtskader. Vi kan ligeledes udføre en test for skimmelsvampeangreb, så du er helt sikker på at loftsrummet er så sikkert og sundt som muligt.

  Efterisolering af loft

  Videoen nedenfor omhandler efterisolering af loft, hvor den tidligere isolering eftertjekkes og udskiftes, så en korrekt isolering af loftet opnås og dermed et sundt indeklima. Videoen er blevet lavet i samarbejde med Energistyrelsen, Hotpaper og Tømrer Thomas Guld.

  Tagkonstruktionen afgør fremgangsmåden

  Fremgangsmåden ved udførelsen af isoleringsopgaven afhænger helt og holdent af, hvordan husets tagkonstruktion er udført og hvorvidt loftsetagen er udnyttet eller ej. Har huset f.eks. en høj taghældning og er loftsrummet uudnyttet, er der masser af plads til, at vi kan komme til at lægge 300 mm loftsisolering eller mere ud over hele loftsarealet. Det kræver blot, at der er etableret en gangbro. Er der ikke det eller er den eksisterende gangbro for lav, etablerer vi en ny gangbro i forbindelse med arbejdet.

  Loftisolering kræver lidt plads

  Loftisolering med Papiruld, papirisolering Hotpaper.dk Vejle- Rødovre, vanløse, brønshøj
  Loftisolering med Papiruld

   

  Er loftsetagen udnyttet, vil der oftest være plads over denne til at udføre loftsisolering på samme måde, som vi gør det på parcel- og andre huse, der har en lav taghældning. Her er pladsen mere trang og tilføjelsen af loftsisolering på 300 mm eller mere vil oftest betyde, at der ikke længere vil være plads til at bruge loftet som pulterrum. Eventuelt kan vi etablere nogle hylder i loftsrummet over loftslemmen, så det stadig vil være muligt at opbevare mindre ting som f.eks. julepynten på loftet.

  Hvis loftetagen er udnyttet eller huset består af flere etager, kan det også være en ide at få isoleret etageadskillelsen. Du kan læse mere om isolering af etageadskillelser her.

  Før vi begynder på indblæsningen af papirulden, monterer vi eventuelt vindstopplader, så papirulden ikke får lukket for ventilationen af tagkonstruktionen. Samtidig forhøjer vi kanten omkring loftslemmen, så der ikke falder isolering ned, når I åbner lemmen, lige som vi forhøjer eventuelle trækkanaler og andre gennemføringer, så der ikke falder isolering ned i stueetagen eller de enkelte kanaler stoppes til.

  Derefter blæses papirisoleringen ud i et tætsluttende lag på minimum 300 mm, så loftsisoleringen lever op til byggereglementets krav. Det tager ikke særlig lang tid og du slipper for støvgener og de irriterende isoleringsrester, som tit opleves ved anvendelse af andre isoleringstyper. Indblæsningen foretages nemlig gennem en slange og selve maskinen står udendørs, så du hverken får støv eller isoleringsrester ind i huset.

  Er der noget, du skal sørge for?

  Ja du skal sørge for, at loftsrummet er ryddet for eventuelle effekter ( julepynten, havemøbler mm. .Vi kan godt hjælpe med begge dele, men bliver naturligvis nødt til at sende dig en regning for den tid og de eksterne ressourcer, vi bruger på opgaven.

  Ellers  klarer vi alt arbejdet, uden du behøver at foretage dig noget. for at kunne blæse isoleringen op på loftet.

  Få et tilbud på din loftsisolering

  Har du overvejet at få isoleret loftet, kan vi komme forbi og tjekke den eksisterende isolering ud, samt måle op til og give dig et tilbud på, hvad det vil koste at få loftsisoleret af HotPaper. Vi giver som allerede nævnt også gerne tilbud på loftsisolering med andre isoleringsmaterialer. Du kan kontakte os uforpligtende her og høre nærmere.

  Isoleringsmaterialer til en loftisolering

   

  Kontrol Papirisolering ,, Kvalitetssikring Hotpaper. Papiruld, hulmursisolering
  Papirisolering, Loftisolering

   

  Hos Hotpaper benytter vi Papirisolering/ Papiruld og Mineraluld ( glasuld ) til isolering af lofter, skråvægge og tagkonstruktioner.

  Så kontakt os allerede i dag og aftal tid til, hvornår vi skal komme forbi og tjekke op på jeres loftsisolering. Det kan nemt lune både i hjemmet og tegnebogen.

   

  Bedre priser ved husetsalg med bedre energimærke.

  Når man energirenoverer sit hus og får et bedre energimærke f.eks med loftisolering, Hulmurisolering eller isolering af etageadskillelsen, så vil vil man ved en  kunne opnå en højrere salgspris, det er bla. en af de rigtig gode fordele ved en loftisolering

  Ofte stillede spørgsmål og ekstra information

  En typisk loftisolering giver en besparelse mellem 3.000 – 6.000 kr. på varmeregningen årligt. Det afhænger dog af husets opvarmningskilder, størrelsen på huset, og hvis der ligger gammel isolering i forvejen, som stadig har lidt effekt.

  Når loftet skal efterisoleres blæses isoleringsmaterialet Papiruld i løs form ud på loftet. Er der gammel isolering som Rockwool batts i forvejen, blæses Papiruld oven på den gamle isolering. Dermed isoleres sprækker og revner i den gamle isolering, som fyldes op og bliver dækket af et lag Papiruld. Dette er en god og effektiv metode til at fjerne kuldebroer, der er årsag til varmetab.

  Næsten alle lofter kan efterisoleres. Kontakt os, så besøger vi dig og giver et uforpligtende tilbud på loftisolering.

  Da isolering af dit loft oftest betyder, at vi skal blæse et tykkere lag isolering ind end det evt. eksisterende, så hæver vi din gangbro. Dermed kan du stadig inspicere dit loft.

  Dit loftlem forhøjer vi, så isoleringen ikke drysser ned. Dette gøres ved, at vi bygger en kasse rundt om din loftlem, så højden tilsvarer isoleringen, der blæses ind.

  Du kan sagtens være hjemme, mens vi isolerer dit loft.

  Få et uforpligtende tilbud på isolering af loft

  Har du et spørgsmål til pris på loftisolering, fremgangsmåde, isoleringsmaterialer eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  4 kommentarer

  1. Pris på 400 mm tag isolering på en funkis villa inkl garage på ca 260 kvm i Fredericia

   Mvh Jonas

   Svar
   1. Hej Jonas

    Tak for din besked, det vil vi meget gerne give en pris på, det vil ligge på ca. 23.900 kr. + moms, denne pris er lavet ud fra vi benytter vores egen Steico Papirisolering som har en lamda værdi klasse 38.
    Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på TLF. 70 277 699 eller skrive til claus@hotpaper.dk

    Vh. Claus

    Svar
  2. Pris på 200 mm ekstraisolering ovenpå 100 mm batts på loft gangbro skal hæves der er 108 m2 ligger i tarup Odense NV

   Svar
   1. Hej Henrik

    pris for 200 mm. papirisolering udlagt på loft koster 95 kr. + moms pr. m2, gangbro udført i spærtræ og ru forskalning koster 190 kr. + moms pr. meter, kant omkring loftlemmen koster 300 kr. + moms

    giv gerne et kald for et tilbud, vi måler gratis op i Odense

    Vh. Claus

    Svar

  Skriv En Kommentar