Loftisolering

Vi giver et gratis tilbud på loftisolering

Loftisolering er løsningen, hvis du vil skære drastisk ned på varmeregningen på dit hus. For har du et loftsrum, der ikke er isoleret, koster det dig mange penge hver år i øget varmeforbrug.

Fordele ved at loftisolere

 •   Når det er koldt udenfor, holder huset på varmen.
 •   Loftisolering er typisk tjent ind på 2 år
 •   Dit varmeforbrug falder drastisk
 •   Bedre indeklima
 •   Boligen stiger i værdi
 •   Sænker co2-udslip

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

Loftisolering skærer ned på varmeregningen

Loftisolering er løsningen, hvis du vil skære drastisk ned på varmeregningen på dit hus. Har du et loftsrum, der ikke er isoleret, koster det dig mange penge øget varmeforbrug. Derfor kan det betale sig at få isoleret loftet. Samtidig får du både et bedre indeklima og nedsætter CO2-udslippet, lige som huset får bedre energimærke og dermed en højere ejendomsvurdering.

Har I svært ved at holde varmen i huset, når først det bliver frost og kuldegrader udenfor? Det skyldes oftest dårlig isolering og især, hvis loftet ikke er isoleret. For varmen søger opad, og er loftet ikke isoleret ordenligt, samler varmen sig under taget, hvorfra det afgives til omgivelserne.

Med Hotpaper er det nemt at få isoleret loftet. Hvordan det foregår i praksis, kan ses i videoen herunder. Efter videoen kan du læse mere om fordelene ved en loftisolering, samt læse en mere detaljeret beskrivelse af fremgangsmåden.

Det er altid en god ide at tjekke loftisoleringen

Bliver huset hurtigt koldt, når temperaturen falder udendørs? Så er der god grund til at tjekke isoleringen på loftet. Typisk er der ingen isolering, eller også er den eksisterende isolering for tynd eller ødelagt. Det er oftest mus eller andre skadedyr, der har søgt tilflugt indendørs for kulden, som dermed ødelægger isoleringen.

I dag er der ved isolering af lofter et krav om minimum 300 mm isoleringsmateriale. Men vi anbefaler, at du får lagt 400 mm isolering, da vi – på trods af et midlertidigt fald i oliepriserne – ikke kan forvente, at energiudgifterne bliver billigere i årene fremefter.

Efterisolering af Loft med Papirisolering,Hotpaper odense fyn- loftisolering
Efterisolering af loft med papirisolering

 

Har du ikke isoleret loftet inden for de seneste 10 år? Så vil en efterisolering opdatere husets isolering til tidens lovkrav og give besparelser på varmeregningen samt mindske husets miljøpåvirkning. Et dårligt isoleret hus bruger næsten tre gange så meget energi og udleder tre gange så meget CO2 til omgivelserne, som et energivenligt hus med en isolering, der lever op til det gældende bygningsreglement.

Det er altid en god ide at få tjekket din loftisolering. Der ligger oftest en stor årlig besparelse på varmebudgettet og venter på dig.  Samtidig vil husets værdi stige alene på grund af, da huset vil få et bedre energimærke i tilstandsrapporten. Derfor er en loftisolering altid en god investering, der tilmed ikke behøver at være særlig dyr.

Sådan isolerer vi dit loft med Hotpaper

Hos Hotpaper kan du få isoleret med alle former for isoleringsmaterialer. Vi anbefaler papiruld, da det er nemt at håndtere og tager kortere tid at etablere fordi, at isoleringsmaterialet blæses ind. Papiruld giver også de færreste gener under og efter isoleringsarbejdet er udført. Samtidig har det en lyddæmpende effekt og er med til at give jer et bedre indeklima.

Før vi går i gang med isoleringsopgaven, anbefaler vi, at du eventuelt får en elektriker til at gennemgå og sikre elinstallationer i loftsrummet. Samtidig er det en god idé at lade en tømre tjekke tagkonstruktionen for råd og fugtskader. Vi kan ligeledes udføre en test for skimmelsvampeangreb, så du er helt sikker på at loftsrummet er sikkert og sundt.

Efterisolering af loft

Videoen nedenfor omhandler efterisolering af loft, hvor den tidligere isolering eftertjekkes og udskiftes. Dermed opnås en korrekt isolering af loftet og et sundt indeklima. Videoen er blevet lavet i samarbejde med Energistyrelsen, Hotpaper og Tømrer Thomas Guld.

Tagkonstruktionen afgør fremgangsmåden

Fremgangsmåden ved udførelsen af isoleringsopgaven afhænger af, hvordan husets tagkonstruktion er udført, og hvorvidt loftsetagen er udnyttet eller ej. Har huset f.eks. en høj taghældning, og er loftsrummet uudnyttet, så er der plads til, at vi kan ligge 300 mm loftisolering eller mere over hele loftsarealet. Det kræver dog, at der er etableret en gangbro. Er der ikke det, eller er den eksisterende gangbro for lav, etablerer vi en ny gangbro i forbindelse med arbejdet.

Loftisolering kræver lidt plads

Loftisolering med Papiruld, papirisolering Hotpaper.dk Vejle- Rødovre, vanløse, brønshøj
Loftisolering med Papiruld

 

Er loftsetagen udnyttet, vil der ofte være plads over denne til at udføre loftisolering på samme vis, som det gøres på parcel- og andre huse med lav taghældning. Her er pladsen dog mere trang og tilføjelsen af loftisolering på 300 mm eller mere vil oftest betyde, at der ikke længere er plads til at bruge loftet som pulterrum. Vi kan evt. etablere hylder i loftsrummet over loftslemmen, så det stadig vil være muligt at opbevare mindre ting som julepynten på loftet.

Hvis loftetagen er udnyttet, eller huset består af flere etager, kan det være en idé at få isoleret etageadskillelsen. Du kan læse mere om isolering af etageadskillelser her.

Før vi begynder på indblæsningen af papirulden, monterer vi vindstopplader, så papirulden ikke får lukket for ventilationen af tagkonstruktionen. Samtidig forhøjer vi kanten omkring loftslemmen, så der ikke falder isolering ned,  loftlemmen åbne. Derudover forhøjer vi eventuelle trækkanaler og andre gennemføringer, så der ikke falder isolering ned i stueetagen, eller kanalerne tilstoppes.

Efterfølgende blæses papirisoleringen ud i et tætsluttende lag på minimum 300 mm, så loftisoleringen lever op til byggereglementets krav. Det tager ikke lang tid, og du slipper for støvgener og isoleringsrester, som tit opleves ved anvendelse af andre isoleringstyper. Indblæsningen foretages gennem en slange, og selve maskinen står udendørs, så du hverken får støv eller isoleringsrester ind i huset.

Er der noget, du skal sørge for?

Ja du skal sørge for, at loftsrummet er ryddet for eventuelle effekter ( julepynten, havemøbler mm.).Vi kan godt hjælpe med begge dele, men bliver naturligvis nødt til fakturere for  tid og ressourcer,  som bruges på opgaven.

Er loftrummet tømt, så klarer vi alt arbejdet uden, at du behøver foretage dig noget.

Få et tilbud på din loftisolering

Har du overvejet at få isoleret loftet, kan vi komme forbi og tjekke den eksisterende isolering samt opmåle, så vi kan give dig et tilbud. Vi giver også gerne tilbud på loftisolering med andre isoleringsmaterialer. Du kan kontakte os uforpligtende her og høre nærmere.

Isoleringsmaterialer til en loftisolering

Kontrol loftisolering med papirisolering og kvalitetssikring af Hotpaper. Papiruld, hulmursisolering
Papirisolering, Loftisolering

 

Hos Hotpaper benytter vi Papirisolering/ Papiruld og Mineraluld ( glasuld ) til isolering af lofter, skråvægge og tagkonstruktioner.

Kontakt os i dag og aftal tid til, at vi skal komme forbi og tjekke op på jeres loftisolering. Det kan nemt lune både i hjemmet og tegnebogen.

 

Bedre priser ved husetsalg med bedre energimærke.

Når man energirenoverer sit hus og får et bedre energimærke f.eks med loftisolering, hulmurisolering eller isolering af etageadskillelsen, så vil vil man ved en  kunne opnå en højrere salgspris. Det er bla. en af de gode fordele ved en loftisolering

Ofte stillede spørgsmål og ekstra information

En typisk loftisolering giver en besparelse mellem 3.000 – 6.000 kr. på varmeregningen årligt. Det afhænger dog af husets opvarmningskilder, størrelsen på huset, og hvis der ligger gammel isolering i forvejen, som stadig har lidt effekt.

Når loftet skal efterisoleres blæses isoleringsmaterialet Papiruld i løs form ud på loftet. Er der gammel isolering som Rockwool batts i forvejen, blæses Papiruld oven på den gamle isolering. Dermed isoleres sprækker og revner i den gamle isolering, som fyldes op og bliver dækket af et lag Papiruld. Dette er en god og effektiv metode til at fjerne kuldebroer, der er årsag til varmetab.

Næsten alle lofter kan efterisoleres. Kontakt os, så besøger vi dig og giver et uforpligtende tilbud på loftisolering.

Da isolering af dit loft oftest betyder, at vi skal blæse et tykkere lag isolering ind end det evt. eksisterende, så hæver vi din gangbro. Dermed kan du stadig inspicere dit loft.

Dit loftlem forhøjer vi, så isoleringen ikke drysser ned. Dette gøres ved, at vi bygger en kasse rundt om din loftlem, så højden tilsvarer isoleringen, der blæses ind.

Du kan sagtens være hjemme, mens vi isolerer dit loft.

Få et uforpligtende tilbud på isolering af loft

Har du et spørgsmål til pris på loftisolering, fremgangsmåde, isoleringsmaterialer eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

4 kommentarer

 1. Pris på 400 mm tag isolering på en funkis villa inkl garage på ca 260 kvm i Fredericia

  Mvh Jonas

  Svar
  1. Hej Jonas

   Tak for din besked, det vil vi meget gerne give en pris på, det vil ligge på ca. 23.900 kr. + moms, denne pris er lavet ud fra vi benytter vores egen Steico Papirisolering som har en lamda værdi klasse 38.
   Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på TLF. 70 277 699 eller skrive til [email protected]

   Vh. Claus

   Svar
 2. Pris på 200 mm ekstraisolering ovenpå 100 mm batts på loft gangbro skal hæves der er 108 m2 ligger i tarup Odense NV

  Svar
  1. Hej Henrik

   pris for 200 mm. papirisolering udlagt på loft koster 95 kr. + moms pr. m2, gangbro udført i spærtræ og ru forskalning koster 190 kr. + moms pr. meter, kant omkring loftlemmen koster 300 kr. + moms

   giv gerne et kald for et tilbud, vi måler gratis op i Odense

   Vh. Claus

   Svar

Skriv En Kommentar