Papirisolering

Få et gratis tilbud på papirisolering

Vi forhandler papirisolering til private såvel som erhverv samt benytter det til vores isoleringsopgaver. Papirisolering er miljøvenlig isolering.

 Der er flere fordele ved at papirisolering

  •   Har høj isoleringsevne
  •   Dækker selv de sværeste områder
  •   Godt for miljøet

Kontakt os og hør nærmere på 70 277 699 eller via kontaktformen.

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Papirisolering til privat og erhverv

Hos Hotpaper kan du både købe papirisolering eller lade os isolere for dig, hvad enten om du er privat eller erhverv.

Papirisolering er miljøvenlig isolering til hulmur, loft og etageadskillelse.

 

 

Historien om papirisolering

Papirisolering er ikke en ny opfindelse. Isolering med papir har været anvendt i over 100 år i USA og siden 1940’erne i Europa. Man har fremstillet papiruld industrielt i Danmark fra slutningen af 1980’erne. Men kvaliteten af papirisolering er løbende blevet forbedret pga. teknologiske fremskridt og muligheder, og i dag kan man få papirisolering, der er fuldt på højde med – og ofte bedre end – traditionelle isoleringsmaterialer som mineraluld (stenuld og glasuld)

I lande som Tyskland og Østrig, hvor man er meget langt fremme indenfor energirigtigt byggeri og energirenovering anvender man således primært papirisolering.

Papirisoleringen Hotpaper anvender, er produceret på den tyske fabrik Dämmstatt, og består af papirgranulat fremstillet af genbrugspapir. Da det er afgørende for Hotpaper, at det isoleringsmateriale vi anvender er både miljøvenligt, produceret under bæredygtige forhold og har den absolut bedste kvalitet, har vi valgt netop Dämmstatts papirisolering. Vi har tidligere isoleret med flere andre typer papiruld, men Dämmstatts papirisolering er det bedste og mest miljørigtige, vi har kunnet finde på markedet. Således er vores papirisolering både miljømærket og har den bedste isoleringsevne (lambdaværdi 37) Og så kan du samtidig glæde dig over, at hos Hotpaper koster kvalitet ikke ekstra: Med vores papirisolering får du det bedste for dig, din bolig og miljøet til konkurrencedygtige priser!

Papirisolering produktegenskaber

Hotpapers papirisolering er fremstillet af genbrugspapir, og består af kværnede danske og tyske genbrugsaviser, der er tilsat mineralske salte for at gøre papirgranulatet modstandsdygtigt overfor brand.
Papirisolering er miljøvenlig isolering, og kan finde genanvendelse ved kompostering: papirgranulatet bliver til muld, imens de tilsatte salte indgår naturligt i jordens næringskredsløb igen.
Papirisolering giver heller ingen nævneværdige støvgener, og arbejdsmiljøet er langt bedre end ved isolering med mineraluld, da papiruld hverken klør eller kradser.

Brand og papirisolering

I modsætning til hvad mange måske går og tror, er papirisolering ikke brandfarligt! Ved direkte påvirkning af ild, forkuller papirisoleringens overflade og laver et tyndt men tætsluttende askelag, som forhindrer varmen i at trænge længere ind i isoleringslaget. Vores papirisolering er godkendt efter BS 02 og har en CE godkendelse + en ETA godkendelse (European Technical Approval). Hotpaper har isoleret for flere større erhvervskunder (bl.a. Odense Kommune, Horsens kommune, Fåborg-Midtfyn Kommune) hvis sikkerhedsundersøgelser ikke har fundet anledning til bekymring med hensyn til papirisoleringens brandmodstand.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om emnet papirisolering og brand, er du altid velkommen til at kontakte os.

Godkendelse papirisolering

Hos Hotpaper importerer vi selv vores paperisolering fra den tyske fabrik Dämmstatt, som ligger i Berlin. Det er ikke uden grund, at valget er faldet på denne bestemte tyske fabrik. Denne type papirgranulat har ubetinget den bedste kvalitet på det europæiske marked. Det har en lamdaværdi på 37 – det er en rigtigt flot isoleringsevne!

Vi har en type papirisolering med borsalte/borax. Hotpapers papirisolering med borsalt/borax er CE godkendt og indeholdet af boresalt/borax ligger under de fastsatte grænseværdier.

Indeholdet af støv er også meget begrænset i denne type papiruld, og det gør det betydelig mere behageligt at arbejde med ved eks. loftisolering, isolering af etageadskillelse  eller hulmursisolering og det giver et betydeligt bedre arbejdsmiljø.

For yderligere information om Hotpapers papirisolering kan De rette henvendelse til Claus på [email protected]

Godkendelse af Hotpaper papirisolering

 

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på papirisolering

SKRIV EN KOMMENTAR ELLER STIL ET SPØRGSMÅL