Papirisolering

Vi benytter bl.a. Papirisolering / Papiruld

Vi benytter det til vores isoleringsopgaver rundt i hele Danmark. Hotpaper er centralt placeret i Odense på Fyn og udfører isoleringsopgaver over hele landet

Papirisolering / papiruld er miljøvenlig isolering.

 Der er flere fordele ved at papirisolering

 •   Har høj isoleringsevne
 •   Dækker selv de sværeste områder
 •   Godt for miljøet

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  Papirisolering til privat og erhverv

  Hos Hotpaper kan du både købe papirisolering eller lade os isolere for dig, hvad enten om du er privat eller erhverv.

  Papirisolering er miljøvenlig isolering til hulmur, loft og etageadskillelse.

   

   

  Historien om papirisolering

  Papirisolering er ikke en ny opfindelse. Isolering med papir har været anvendt i over 100 år i USA og siden 1940’erne i Europa. Man har fremstillet papiruld industrielt i Danmark fra slutningen af 1980’erne. Men kvaliteten af papirisolering er løbende blevet forbedret pga. teknologiske fremskridt og muligheder, og i dag kan man få papirisolering, der er fuldt på højde med – og ofte bedre end – traditionelle isoleringsmaterialer som mineraluld (stenuld og glasuld)

  I lande som Tyskland og Østrig, hvor man er meget langt fremme indenfor energirigtigt byggeri og energirenovering anvender man således primært papirisolering.

  Papirisoleringen Hotpaper anvender, er produceret på den tyske fabrik Steico, og består af papirgranulat fremstillet af genbrugspapir. Da det er afgørende for Hotpaper, at det isoleringsmateriale vi anvender er både miljøvenligt, produceret under bæredygtige forhold og har den absolut bedste kvalitet, har vi valgt netop Steico papirisolering. Vi har tidligere isoleret med flere andre typer papiruld, men Hotpapers papirisolering er det bedste og mest miljørigtige, vi har kunnet finde på markedet. Således er vores papiruld både miljømærket og har den bedste isoleringsevne (lambdaværdi 38) Og så kan du samtidig glæde dig over, at hos Hotpaper koster kvalitet ikke ekstra: Med vores papirisolering får du det bedste for dig, din bolig og miljøet til konkurrencedygtige priser!

  Produktegenskaber

  Kontrol Papirisolering ,, Kvalitetssikring Hotpaper. Papiruld, hulmursisolering
  Papirisolering, Hotpaper, Hulmursisolering, Loftisolering

  Hotpapers papirisolering er fremstillet af genbrugspapir, og består af kværnede polske og tyske genbrugsaviser, der er tilsat mineralske salte for at gøre papirgranulatet modstandsdygtigt overfor brand.
  Papirisolering er miljøvenlig isolering, og kan finde genanvendelse ved kompostering: papirgranulatet bliver til muld, imens de tilsatte salte indgår naturligt i jordens næringskredsløb igen.
  Papirisolering giver heller ingen nævneværdige støvgener, og arbejdsmiljøet er langt bedre end ved isolering med mineraluld, da papiruld hverken klør eller kradser.

  Brand og papirisolering

  I modsætning til hvad mange måske går og tror, er papirisolering ikke brandfarligt! Ved direkte påvirkning af ild, forkuller papirisoleringens overflade og laver et tyndt men tætsluttende askelag, som forhindrer varmen i at trænge længere ind i isoleringslaget. Vores papirisolering er godkendt efter BS2d-0 og har en CE godkendelse + en ETA godkendelse (European Technical Approval). Hotpaper har isoleret for flere større erhvervskunder (bl.a. Odense Kommune, Horsens kommune, Fåborg-Midtfyn Kommune) hvis sikkerhedsundersøgelser ikke har fundet anledning til bekymring med hensyn til papirisoleringens brandmodstand.

  Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om emnet papirisolering og brand, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Godkendelse papirisolering

  Hos Hotpaper importerer vi selv vores Papirgranulat fra den tyske fabrik Steico. Det er ikke uden grund, at valget er faldet på denne bestemte tyske fabrik. Denne type papirgranulat / Papirisolering har en af de bedste kvaliteter på det europæiske marked. Det har en lamdaværdi på 38 – det er en rigtigt flot isoleringsevne!

  Vi har en type papirisolering med borsalte/borax. Hotpapers papirisolering med borsalt/borax er CE godkendt og indeholdet af boresalt/borax ligger under de fastsatte grænseværdier.

  Indeholdet af støv er også meget begrænset i denne type Papirisolering/papiruld, og det gør det betydelig mere behageligt at arbejde med ved eks. loftisolering, isolering af etageadskillelse  eller hulmursisolering og det giver et betydeligt bedre arbejdsmiljø.

  For yderligere information om Hotpapers papirisolering kan De rette henvendelse til Claus på info@hotpaper.dk.

  Data og godkendelse af Hotpapers papirisolering

  Godkendelse af cellulosefibre til isolering
  Kvalificeret, teknisk specifikation / AbZ Deutsches Institut für Bautechnik Z-23.11-2070
  Europæisk teknisk godkendelse (ETA) 16/0141
  Brandreaktion iht. DIN EN 13501-1 E
  Brandklassificeret ved brandteknisk laboratorium ITB. Testcertifikat 01963/17/Z00NZP d. 26/10/2017 B-s1,d0 (EN 13501-1 + A1:2010)
  Målt værdi for varmeledeevne λD [W / ( m*K )] 27–60 kg/m³ 0,038
  Anbefalet densitet ρ [kg / m³]
  åben udlægning: øverste etageloft ca. 27-39
  lukkede bygningshulrum: Tag, loft, væg ca. 40-60
  Strømningsmodstand r DIN EN 29053
  30 kg/m³ 6,2 kPa * s /m²
  45 kg/m³ 18,4 kPa * s /m²
  Vanddampsdiffusionsmodstand μ 1-2
  Specifik varmekapacitet c [J / ( kg*K )] 2.100
  Affaldskode (EAK) 170604 / 170904

  Få et uforpligtende tilbud på papirisolering

  Har du et spørgsmål til pris på isolering med papirisolering, fremgangsmåde, andre isoleringsmaterialer eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  2 kommentarer

  1. Hej Hotpaper,
   jeg skal til at isolere loft selv og tænker på papiruld. Jeg skal bruge isolering til 75 m2 i 400 mm. Det skal udbringes til mit hus i Frederikssund. Leverer I til gør-det-selv? og hvad koster leveringen?

   Svar
   1. Hej Jens

    Kan du ikke sende mig dine oplysninger på Claus@hotpaper.dk så kontakter jeg dig

    Vh. Claus

    Svar

  Skriv En Kommentar