Referencer

Hulmursisolering Blommenslyst

Med en hulmursisolering kan Anni nyde godt af en behagelig og konstant temperatur i hendes murstensvilla – En bæredygtig løsning der mindsker hendes varmeforbrug markant.

Byg Garanti
Trustpilot
Google Rating ikon hvid

Kunde

Anni Henriksen
Blommenslyst, Fyn

Selvstændig teknisk illustrator

Projekttype

Isolering

Bygning

Murstensvilla fra 1950’erne.
86 m2 fordelt på to plan – kælder ikke medregnet

Opvarmning: Brændeovn og oliefyr (ældre fyr)

Projektperiode

December 2012

Forbedring

Hulmursisolering

Hulmursisolering i Blommenslyst

Da Anni Henriksen i december 2012 overtog sit nye hus og flyttede ind sammen med sin datter, vidste hun allerede fra starten, at det var nødvendigt at isolere den gamle villa fra 50’erne.

Hvorfor valgte du at få huset isoleret med det samme?

Jeg var godt klar over, at huset ikke var isoleret, så jeg lavede faktisk en aftale med Hotpaper, allerede før jeg overtog huset. Efter 14 dage ringede Claus Mikkelsen fra Hotpaper og sagde, at de havde fået et afbud og kunne komme og isolere mit hus i stedet. Så jeg nåede faktisk kun at bo her i et par uger uden isolering. Men der var det allerede begyndt at være bidende koldt.

Hjalp det så på kulden at få hulmursisoleret?

Vi kunne mærke forskel allerede dagen efter. Det er selvfølgelig lidt svært at sammenligne før og efter, når jeg kun har boet i huset i så kort tid. Men det har helt sikkert gjort en forskel, som vi kan mærke i hverdagen. Vi kan bedre varme huset op kun med radiatorer. Før kørte brændeovnen konstant. Den var tændt hele tiden, ellers blev det alt for koldt. Det var koldt om morgenen, når vi kom ned om. Det er det ikke nu, der er noget lunere, og vi kan mærke, at temperaturen i huset ikke falder på samme måde natten over.

Havde du nogen særlige forventninger til resultatet?

Mine forventninger var, at jeg kunne spare lidt på varmeregningen, så jeg ikke skal bruge 30.000 kroner på varme om året. Men når jeg ikke har boet her længere, har jeg ikke rigtig noget at sammenligne med. Men når vi kan mærke forskel på den måde, som vi kan, så må der jo også være en forskel i forbruget. Hvis jeg bare kan nå ned under 20.000 kroner til varme om året, så er jeg i hvert fald glad.

Om samarbejdet med Hotpaper

Hvorfor valgte du lige Hotpaper?

Jeg fik anbefalet af en bekendt, som også har fået huset isoleret med papirisolering. Så jeg hentede nogle forskellige tilbud, og ingen af de andre kunne nå det inden nytår, så jeg valgte Hotpaper. Og de endte jo med at komme endnu tidligere end ventet.

Hvordan har du oplevet samarbejdet med Hotpaper?

Det har været rigtig fint. Det var så synd for de to unge håndværkere, da de var her. Det var simpelthen pivkoldt, så jeg havde ret ondt af, at de skulle gå rundt ude i den kulde. Det viste sig desværre også, at der slet ikke var kraftstrøm i mit hus, selv om der er et stik til det. Så vi havde en elektriker ude, og jeg hentede en generator, og ingen af delene virkede.

Og så kørte de selv ud og hentede en anden generator, som fungerede. Og de endte faktisk med at nå det hele på samme dag alligevel. Og det kostede mig ikke en krone ekstra. Det er jeg godt nok imponeret over, men jeg fik også rigtig dårlig samvittighed, da de kom ind og sagde, at de havde droppet frokostpausen, så de kunne nå at blive færdige.

Er der noget, du ikke har været tilfreds med?

Ikke rigtigt. De ringede selvfølgelig og spurgte, om de måtte komme tidligere, end vi havde aftalt. Men det er jo bare positivt. Det eneste jeg er lidt træt af er, at jeg ikke også fik isoleret taget med det samme, for der er stadig ret koldt oppe under loftet. Det tænkte jeg ikke lige på, og så vidste jeg faktisk slet ikke, at Hotpaper også isolerede lofter.

Citat Ikon

De endte med at nå det hele på samme dag ... Det er jeg godt nok imponeret over.

Anni Henriksen

Andre cases

Hotpaper Loftisolering Svendborg

300 mm isolering af loft i 1 plans hus fra 1970

Hulmursisolering og etageadskillelse Hotpaper

Etageadskillelse og hulmursisolering

Hulmursisolering og loftisolering i Morud Hotpaper

Hulmursisolering og loftsisolering i Morud

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Claus Mikkelsen Ejer Hotpaper

Claus Mikkelsen

Direktør

Hvad drejer henvendelsen sig om?