Referencer

Hulmursisolering og loftsisolering i Morud

Hotpaper har udført hulmursisolering og loftsisolering, for at fjerne kuldebroer samt træk i Arnes murstensvilla fra 1971. En løsning som allerede gav mærkbar effekt dagen efter.

Byg Garanti
Trustpilot
Google Rating ikon hvid

Kunde

Arne Pedersen
Morud, Fyn
Tilkaldevikar på folkeskole og tidl. kommunal embedsmand

Projekttype

Isolering

Bygning

Murstenshus fra 1971
146 m2 og 60 m2 kælder
Opvarmning: Naturgas 

Projektperiode

December 2012

Forbedring

Hulmursisolering og loftsisolering

Hulmursisolering og loftsisolering i Morud

Siden huset blev bygget i 1971, har Arne Pedersen boet i det sammen med sin hustru Ingelise. De har passet godt på huset, bygget til og løbende renoveret det med blandt andet nye vinduer. I december 2012 fik de isoleret både loft og hulmur med papirisolering. En investering, som ifølge Arne Pedersen har betalt sig selv ind i løbet af tre-fire år.

Hvad har I fået lavet?

Vi har fået lagt 20 centimeter ekstra isolering på hele loftet, og så kunne vi se, at der var tre centimeter hulmur, så den har vi også fået isoleret hele vejen rundt. Der var også en mur, som håndværkerne, der i sin tid byggede huset, havde glemt at isolere. Så den blev selvfølgelig også isoleret, så den kuldebro forsvandt.

Hvorfor besluttede I jer for at få huset isoleret?

Der kunne godt komme lidt træk. Især når det blæste, kunne vi fornemme, at det blev halvkoldt herinde. Jeg ved ikke lige, om kulden kom fra væggene eller fra kælderen, hvor jeg også har skiftet et par vinduer for nylig, men nu er der absolut ikke noget.

Hvordan mærker I effekten af isoleringen?

Allerede dagen efter kunne vi mærke, at der var mere lunt. Jeg går en del hjemme, og så kan jeg jo godt mærke, når det trækker i løbet af dagen. Og det kan jeg ikke mere. Det holder også bedre på varmen. Vi oplever, når vi har gæster, at vi er nødt til at åbne for ventilerne, fordi der bliver alt for varmt, når der er mange mennesker herinde.

Om samarbejdet med Hotpaper

Lever resultatet op til jeres forventninger?

Det må man sige. Det er absolut tilfredsstillende. Jeg må rose Hotpaper meget. Claus Mikkelsen sagde til mig, at jeg skulle regne med, at det tog to dage. Da de kom her to mand en morgen og gik i gang med det samme. Meget professionelle folk. 

Den ene gik i gang med at hulmursisolere, og den anden gik i gang på loftet, hvor de satte nogle brædder op osv., så isoleringen ikke røg ud. Det var en del af tilbuddet, så det vidste jeg godt, at de ville. Og så kørte de bare løs hele dagen, og sidst på eftermiddagen kom de ind og sagde, at de ville nå at blive færdige samme dag, og det gjorde de.
Og så kom regningen, og den var mindre end tilbuddet, fordi de ikke skulle bruge to dage, så det var 8000 kroner billigere, end tilbuddet lød på.

Det må jeg sige. Det er jo et ordentligt firma, som også kan gå den vej og trække noget fra tilbuddet, når de nu ikke har brugt lige så meget tid.

Hvordan kom du i forbindelse med Hotpaper?

Det var igennem min søn. Han har også fået isoleret ved Hotpaper, og han anbefalede med det samme Claus Mikkelsen og Hotpaper. Han var også meget tilfreds med isoleringen, så derfor valgte vi Hotpaper. Og vi ville gerne have det lavet inden nytår, og det kunne Hotpaper levere.

Du nævnte, at du forventer, at investeringen har betalt sig selv ind i løbet af tre-fire år?

Ja, jeg har lige haft møde med Naturgas Fyn, hvor jeg fortalte, at jeg har fået lavet de her forandringer. De kendte jo mit forbrug, og så lavede de en beregning på, hvad jeg kan forvente at spare, og så fandt de frem til, at jeg ville spare så meget i varme, at isoleringen har betalt sig selv ind i løbet af tre-fire år. 

Det må jo vise sig, om den beregning holder stik. Det kommer selvfølgelig også an på vejret og andre ting. Men vi er i hvert fald meget tilfredse med investeringen.

Citat Ikon

Det er absolut tilfredsstillende. Jeg må rose Hotpaper meget ... Vi er i hvert fald meget tilfredse med investeringen.

Arne Pedersen

Andre cases

Hotpaper Loftisolering Svendborg

300 mm isolering af loft i 1 plans hus fra 1970

Hulmursisolering og etageadskillelse Hotpaper

Etageadskillelse og hulmursisolering

Isolering case Blommenslyst Hotpaper

Hulmursisolering Blommenslyst

Skal vi hjælpe dig med isolering og ventilation?

Hotpaper har kvalitet og godt håndværk som varemærke, og vi sætter stor ære i at servicere vores kunder på bedste vis. Har du behov for isolering eller ventilation, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Claus Mikkelsen Ejer Hotpaper

Claus Mikkelsen

Direktør

Hvad drejer henvendelsen sig om?