Gode råd

Bedre indeklima med ventilation

Et godt og sundt indeklima er afgørende for din families sundhed og velvære, og med Duka One ventilation fra Hotpaper slipper du for mug og skimmelsvamp.

Kontakt os uforpligtende omkring opsætning af Duka One ventilation

Udluftning er den sikre vej til et sundt indeklima. Hotpaper hjælper jer til at forbedre jeres indeklima med Duka One ventilation.

God udluftning sikrer at du:

  • Undgår mug og skimmelsvamp
  • Opnår friskere luft i boligens rum
  • Slipper for allergier, astma og andre luftvejsgener
  • Får færre sygedage for både børn og voksne
  • Får mere for din bolig, når den skal sælges

Forbedret indeklima med Duka One Ventilation

Kontinuerlig udluftning sikrer et sundt indeklima, så du undgår problemer med mug og skimmelsvamp som følge af fugtophobning i din bolig. Vores ventilationssystem forbedrer luftkvaliteten og fjerner tilmed en række skadelige stoffer fra luften, som kan fremkalde allergier, og i værste tilfælde alvorlige følgesygdomme som lungekræft. 

I takt med at vi bliver bedre til at isolere boliger i Danmark, stiger kravene til ventilation. Behovet bliver særlig tydeligt i de rum i boligen, hvor du opholder dig mest. Ved at installere Duka One ventilation i bl.a. soveværelser, børneværelser og stue, får du effektivt ledt fugt og skadelige stoffer ud af boligen, alt imens du får frisk luft ind i boligen.

Hos Hotpaper forbedrer vi indeklimaet i udvalgte rum i boligen med øjeblikkelig virkning ved hjælp af den smarte Duka One ventilation. Vores ventilationssystem sikrer sund og forbedret luftkvalitet i boligen.

Læs mere om vores installation af Duka One Pro 50 her.

Undgå mug og skimmelsvamp

Får du ikke luftet tilstrækkeligt ud, slipper du ikke af med fugten i din bolig. Dette giver gode vækstbetingelser for mug og skimmelsvamp, som kan sidde uopdaget bag et klædeskab eller lignende, hvorfra der spredes farlige og sygdomsfremkaldende mug og skimmelsporer til luften. Disse sporer kan være direkte årsag til udvikling af allergier og mere alvorlige følgesygdomme i luftvejene.

Med Duka One ventilationssystem fjernes fugt i boligen, så du undgår mug og skimmelsvamp.

Opnå bedre luftkvalitet og færre sygedage

Regelmæssig ventilation sikrer, at du får friskere luft i din bolig. Du opnår overordnet markant forbedret luftkvalitet, hvilket giver ny energi og bedre velvære til hele familien. Du slipper tilmed for dårlig lugt og skadelige stoffer i luften, som kan give gener lige fra hovedpine til lungekræft. Med effektiv ventilation i din bolig sikrer du færre sygedage, og kan se frem til et sundere liv.

Med Duka One ventilation opnår du markant forbedret luftkvalitet og et sundere indeklima for dig og din familie.

Slip af med radon og andre skadelige stoffer

Radon er en radioaktiv luftart, der stiger op fra undergrunden og ind i boligen gennem revner og små utætheder i fundamentet. Indånder du eller din familie radon gennem længere tid, kan det få alvorlige senfølger. I værste tilfælde kan man udvikle lungekræft. Her kan effektiv ventilation bortskaffe mindre koncentrationer af radon, ligesom at ventilationen mindsker koncentrationen af CO2 og andre skadelige stoffer fra luften i din bolig.

Med Duka One ventilation fjernes radon og andre skadelige stoffer i luften effektivt, og du mindsker desuden også støjgener.

Slip for unødig støj udefra, når du lufter ud

Med ventilation slipper du for at skulle åbne vinduerne, når du vil lufte ud. Ved et ventilationssystem slipper du derfor for unødig støj fra omgivelserne, hvilket særligt kan være til stor glæde for dig, der bor nær en befærdet vej, et industriområde eller en børneinstitution. Samtidig får du en mere energibesparende udluftning, da Duka One genindvinder varmen fra indeluften i forbindelse med udluftning gennem systemet.

Med Duka One ventilation slipper du for unødig støj fra omgivelserne og sparer samtidig på varmen.

Så nemt monterer vi Duka One ventilation i din bolig

Duka One ventilation er et effektivt ventilationssystem, der kan monteres og installeres i de enkelte rum i din bolig. Ventilationssystemet monteres direkte i væggen, så der ikke skal trækkes rør. På indersiden i boligen placeres en næsten lydløs lavenergiblæser. På ydersiden sidder en storskærm foran indsugningen, som sikrer at der ikke trækkes kold luft ind i boligen. I systemet sidder nogle støvfiltre, der sørger for at urenheder, skadelige stoffer og insekter fra udeluften ikke føres indenfor.

Selve montagen af Duka One ventilationssystemet foregår ved, at vi borer et hul gennem ydervæggen. På indersiden i boligen monteres styreenheden og selve ventilationen. På ydersiden af muren opsættes den tidligere nævnte storskærm. Mellem de to enheder indsættes et trækrør, der fører luften gennem væggen.

Energioptimeret udluftningssystem

Når ventilationen kører, suges den gamle luft ud af boligen, og frisk luft udefra blæses ind i boligen. Under denne udsugning opsamles varmen fra indeluften i en keramisk veksler. Efterfølgende afgives varmen til den friske luft, der blæses ind i boligen udefra, så energien genindvindes. Derved kommer ventilationssystemet ikke til at koste dig ekstra på varmeregningen.

Oplev forbedring med det samme

Så snart ventilationen er monteret, kan den sættes direkte i stikkontakten og køre. Du kan betjene systemet på siden af enheden eller via den medfølgende fjernbetjening. Herefter går der ikke længe, før du tydeligt kan mærke den store forbedring i indeklimaet ved brug af automatisk ventilation.

Lad os montere Duka One ventilation i din bolig

Ønsker du et forbedret indeklima og vil du undgå problemer med mug, skimmel og skadelige stoffer som radon og CO2 i din bolig? Så lad Hotpaper hjælpe dig på vej til et bedre indeklima med montering og installering af vores Duka One ventilationssystem.

Lad os installere ventilation i de rum i boligen, hvor du og din familie opholder jer mest. Det er som oftest i soveværelser, børneværelser og stue. Oplever du derudover fugtproblemer på badeværelset, i køkkenet eller i bryggerset, kan en Duka One ventilation også afhjælpe dette.

Selve montagen klares på en til to timer pr. ventilationsenhed alt efter ydervæggens beskaffenhed og fremføringen af eventuelle skjulte installationer i denne. Opsættes Duka One ventilation i forbindelse med hulmursisolering eller anden efterisolering, sparer du yderligere på opsætningen.

Papiruld/papirisolering af loftisollering, hotpaper.

Papiruld

Hotpaper isolerings materialer. Bl.a. Celotex og blød masonit

Celotex og blød masonit

Papirisolering med etageadskillelse

Etageadskillelse med papirisolering giver lune gulve uden træk

hotpaper-hulmursisolering-00

Hvor hurtigt har isolering tjent sig hjem

Har du brug for hjælp til et sundere indeklima med ventilation?

Vil du give indeklimaet et løft og værne om familiens sundhed, så kontakt Hotpaper allerede i dag. Brug kontaktformularen på siden, ring til os på 70 27 76 99 eller send os en mail på: info@hotpaper.dk

Så sender vi dig et uforpligtende tilbud på opsætning af Duka One ventilation i din bolig.

Claus Mikkelsen

Direktør