Hulmursisolering

Vi giver et gratis tilbud på hulmursisolering

Er din bolig endnu ikke isoleret? Så er hulmursisolering en billig investering, der mindsker varmeforbruget og dermed sænker din varmeregning og giver et bedre indeklima med i købet 🙂

 Der er flere fordele ved at hulmursisolere

 •   Når det er koldt udenfor, holder huset på varmen.
 •   Hulmursisolering er typisk tjent ind på 2 år
 •   Dit varmeforbrug falder drastisk
 •   Bedre indeklima
 •   Boligen stiger i værdi
 •   Godt for miljøet, da du sænker co2-udslippet

 

AA-DK kreditværdighed hotpaper byg garanti anmeld håndværker hotpaper

Kontakt os og hør nærmere om Hulmursisolering 
70 277 699 eller via kontaktformen

 

  Hulmursisolering skruer ned for dit energiforbrug og gavner dit indeklima og miljøet omkring dig

  Hulmursisolering spare penge på dit energiforbrug. Udover at nedsætte dine varmeudgifter og give dig en kontant besparelse på din varmeregning, vil du også opleve, at hulmursisolering vil forbedre indeklimaet i din bolig; luften bliver lunere og tørrere, kuldebroerne forsvinder og hermed forsvinder også betingelserne for angreb af fugt og skimmelsvamp.

  På denne video vises, hvor effektiv efterisolering af hulmuren vil være.

  Samtidig stiger dit hus i værdi, da et godt isoleret og energimærket hus er nemmere at sælge end et, der har et stort varmeforbrug og et dårligt energimærke.

  Med en såkaldt termografisk undersøgelse af dit hus, kan Hotpaper afsløre årsagerne til din høje varmeregning. Oftest ligger årsagen til det store energiforbrug i en dårlig isolering, og da en hulmursisolering er relativt billig, vil det stort set altid kunne betale sig at få hulmursisoleret sit hus. En isolering af dine hulmure vil typisk være tjent ind på 1-3 år.

  Vi vil opfordre jer til at kigge forbi vores cases på hjemmesiden der omhandler hulmursisolering i bl.a. Odense, Odense N, Odense S, Fåborg, Nyborg, Ringe, Assens, Middelfart, Svendborg, og en del på Sjælland i København, Valby, Dragør og på Frederiksberg samt i Jylland, hvor det primære fokus ligger op til og med Århus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og helt ned til Sønderborg inkl. trekantsområdet med Fredericia, Vejle og Kolding.

  Tømning af hulmur for gammel legaisolering og installering af ny hulmursisolering

  Videoen nedenfor der omhandler tømning af hulmur for legaisolering og opfyldning af nyt og moderne isoleringsmateriale flamingo isolering  (EPS med grafit, med en rigtig god isoleringsevne/lamdaværdi 0,33). Videoen er blevet lavet i samarbejde med Energistyrelsen, Hotpaper og Tømrer Thomas Guld.

  Hotpaper blev kontaktet af tømreren Thomas Guld for at høre, om vi ville medvirke til at lave en undervisningsvideo, der omhandlede tømning af gammel legaisolering fra en hulmur og opfyldning med ny god flamingoisolering ( Eps med Grafit). Da energistyrelsen i forvejen kendte til Hotpaper og vidste, at vi udfører kvalitetsarbejde samt har en lang erfaring inden for isolering af hulmure, var vi et oplagt valg til videoen.

  Ønsker du at vide mere om tømning af hulmur, kan du læse mere her.

  Fremgangsmåden – de fem faser

  Når du kontakter Hotpaper med henblik på at få udført en isoleringsopgave, er arbejdsgangen følgende:

  1.  Du ringer eller kontakter Hotpaper via kontaktform, mail eller telefon

  2.  Vi kommer ud til dig og måler op, som regel indenfor 5 arbejdsdage

  3.  Vi sender et tilbud til dig pr. mail, som regel indenfor 2 arbejdsdage

  4.  Accept af tilbud, hvorefter vi sender ordrebekræftelse + dato for udførelse af isoleringsopgaven

  5.  Vi udfører opgaven hurtigst muligt, og sender faktura pr. mail samme dag som opgaven er afsluttet.

  Isolering af hulmur MED HOTPAPER

  Hulmursisolering Albertslund sjælland
  Hulmursisolering med Glasuld / Mineraluld

   

  Hos Hotpaper bruger vi udelukkende moderne maskiner og udstyr og anvender den nyeste indblæsningsteknik.Ved isolering af hulmur på pudsede eller vandskurede huse kan vi nøjes med at bore huller og blæse isoleringen ind i hulmuren gennem en Ø 25 mm. eller Ø 35 mm. indblæsningsstuds. Det betyder, at de synlige spor ved en hulmursisolering på et pudset hus er meget begrænsede, og vi gør altid hvad vi kan for at ramme en evt. struktur på væggen.

  Ved hulmursisoleringer på murværk benytter vi også en ø20-ø25 mm. indblæsningsstuds som er 90 grader vinklet så vi kan styre indblæsningen inde i væggen og derved lave færre huller i facade , hvorigennem papirisoleringen, glasuld isoleringen eller flamingoisoleringen indblæses. Er der mindre plads i mellen fugerne i mellem stenene skrærer vi sten ud i ydervæggen for ikke at ødelægge hjørnerne på murstenene Det gør vi for at undgå at ødelægge hjørnerne på murstenene og derved skæmme huset.

  Papirgranulatet / papirulden bliver blæst ind i hulmuren under tryk, og en trykmåler sørger for, at det bliver pakket helt tæt, så ingen kulde kan finde vej gennem isoleringen, og så isoleringen ikke kan synke sammen inde i muren.

  Håndværkerfradrag

  Hotpapers papirisolering er konkurrencedygtig også på prisen. Med håndværkerfradragsordningen, der findes i dag, har du desuden mulighed for at opnå fradrag til en hulmursisolering fra Hotpaper.

  Størstedelen af dine energiudgifter går til opvarmning af din bolig, og det er samtidig også her, den største miljøbelastning fra private finder sted. Med en hulmursisolering med papirisolering vil du opleve et nedsat varmeforbrug og en synlig besparelse på din varmeregning, da du mindsker varmetabet gennem de uisolerede hulmure. Det er godt for dig og dit budget, men det kommer også miljø og klima til gode, at du sparer på energien.

  Hulmursisolering er desværre ikke længere noget som energistyrelsen bidrager med energitilskud til, men isolering af hulmuren er en af de bedste energioptimeringer du kan foretage dig i dit hus med en kort tilbagebetalingstid på under 3 år. Derudover er der alle de fordele, som kommer med med i kølvandet ved en hulmursisolering – dit hus bliver mere jævnt varmt, og du oplever ikke de kolde træk fra væggene.

  Hvor meget kan man spare på varmeregningen ved at efterisolere ydervæggene ( hulmursisolering )?

  Hvor meget man sparer ved at isolere ydervæggene afhænger af, hvor tykt et lag isolering du efterisolerer hulrummet med. Derudover afhænger det af hvilken type isolering, der egner sig bedst til opgaven. Der findes en del forskellige isoleringsmaterialer, som egner sig til forskellige typer huse herunder papirisolering / papiruld, glasuldsisolering og Eps flamingo med grafit, Vi udfører opgaver med træfiberisolering med dette produkt egner sig ikke til indblæsning i hulmure.

  Man kan efterisolere alle ydervæggene eller blot nogle af dem, men jo flere m2 af væggen der bliver fyldt, jo flere penge sparer man på varmeregning.

  På vores side om priser har vi eksempler på udførte opgaver og ca. besparelser på udførte isoleringsopgaver forskellige steder I landet. Vi kører ud fra Odense på Fyn og dækker hele landet, Vi har udført mange isoleringsopgaver i Svendborg, Nyborg, Assens, Faaborg, Middelfart, Fredericia, Vejle, Kolding, Århus, Horsens, Korsør, Slagelse , Roskilde, Ballerup, Kastrup, og hele Københavnsområdet, så give endelig et kald 70 277 699 og få et godt tilbud.

  Besparelsen på varmeregningen varierer efter hvad man har af varmekilde samt brugeradfærd i huset. En typisk hulmursisolering er tilbagebetalt på varmeregningen på ca. 2-5 år, alt efter tykkelse på hulmuren, og materiale der bliver anvendt til isoleringsopgaven.

  Fordele der er ved at isolere ydervægge

  Man sparer selvfølgelig penge, når man får foretaget en isolering af hulmuren og får et betydeligt mere behageligt indeklima. Boligen vil føles ens varm i alle rum, og man nedsætter muligheden for, at der kommer skimmelsvamp, da ydervæg-temperaturen bliver varmere.

  • Du slipper for koldt træk fra ydervæggene
  • Man mindsker kuldestråling og kuldenedfald samt kolde overflader og kolde trappeopgange
  • Kuldebroer som giver sorte striber og sod-lignende farve i hjørnerne forsvinder.
  • Du minimerer risikoen for, at der opstår fugtskader og dannes skimmelsvamp på dårligt isolerede kolde vægge.
  • Ved at få foretaget en isolering af hulmuren hjælper du miljøet ved at sænke CO2-udslippet fra din bolig.
  • En rigtigt udført efterisolering kombineret med god ventilation giver   et meget bedre indeklima i din bolig.
  • Hotpaper giver gerne et gratis og uforpligtende besigtigelse af huset og udarbejder gerne et gratis tilbud, hvis huset egner sig til at blive efterisoleret/ hulmursisoleret.

  Materialer som Hotpaper anvender til Hulmursisolering

  • Papirisolering / papiruld, lamda klasse 38
  • Glasuld – Mineraluld
  • Flamingo isolering ( Eps med Grafit – Grafit coatet – for højere isoleringsevne )
  • Flamingo Isolering ( Eps med grafit, TILSAT LIM –  for at fastholde isoleringen i væggen ved evt. skift af vinduer, gennemføring af ventilationshuller mm.)

  Ofte stillede spørgsmål og ekstra information

  Løs glasuldsisolering, som også kaldes løsuld eller bare glasuld, er et godt isoleringsmateriale til at efterisolere i en hulmur, da det er både tidsbesparende og billigt. En efterisolering af hulmur med løsuld af glas er ofte klaret på en arbejdsdag.

  Isolering med ISOVER glasuld giver dig et lunt og behageligt hjem. Det giver hurtigt en besparelse på varmeregningen, og varmeudgiften er ofte tjent ind efter 2-3 år.

  Papirisolering  består af cellulosefibre, der fremstilles af gamle brugte aviser. Det er et alternativ til mineraluld og kan fås både som plader og som granulat. Hos Hotpaper benyttes papirisolering til hulmursisolering i løs form ved, at det blæses ind i hulrummet i bygningens ydre konstruktioner.

  Papirisolering har følgende fordele:

  • Papirisolering klør og kradser ikke.
  • Papirisolering lydisolerer bedre end fx glas- og mineraluld ifølge undersøgelsen ”Sammenlignende undersøgelse af lydisolation”, som er udarbejdet af Nordsjællands Akustik ApS.
  • Papirisolering belaster miljøet mindre end andre velkendte isoleringsmaterialer, når materialet produceres.
  • Papirisolering varmeisolerer i samme grad som traditionelle isoleringsmaterialer.
  • Papirisolering er tilsat salte, så skadedyr som fx mus og rotter, sjældent opholder sig i isoleringen.

  Et traditionelt udbredt isoleringsmateriale har været normal EPS (flamingo) eller styropor. Dette materiale er blevet forbedret betydeligt ved, at tilsætte grafit. Ved at materialet er blevet tilsat grafit, får det en fleksibilitet og tekstur, som er identisk med normal EPS/styropor, men som har en væsentlig bedre evne til at reflektere infrarød varmestråling (hvilket tidligere har givet problemer).

  Dette giver en forbedret isolering og/eller mulighed for, at benytte en mindre mængde materiale for at isolere. Det giver mulighed for at hulmursisolere et hus med tynde vægge med en højere isoleringsevne. Omvendt, hvis du tykke vægge, der ville tillade at isolere med normal EPS, får du med EPS med grafit op til 20% bedre isolering uden, at det fylder mere. Prisen for arbejdstid og materiale er omtrendt den samme, så der er store besparelser at hente.

  Isolering med flamingo i hulmuren og andre steder, som fx ved en etageadskillelse har flere fordele:

  • Fugtafvisende
  • Høj isoleringsevne
  • Nemt at arbejde med (vejer næsten ingenting)
  • Materialet kan bruges til mange isoleringsformer

  Man kan benytte lim til at flamingoisolere fx hulmuren. Når man benytter limet sammen med flamigoen, så dannes der en fast plade inde i hulmuren, så man undgår, at den falder sammen over tid. Desuden er det en god løsning, hvis man på sigt skal skifte vinduer eller døre, da flamingoen ikke vil drysse ud af væggen, når rammen fra døren eller vinduet tages ud for at blive skiftet.

  Fremgangsmåden for at flamingoisolere med lim sker på den måde, at når man flamingoisolerer, bliver flamingo-granulatet tilsat en lim samtidig med, at det sprøjtes ind i hulmuren. På den måde limes granulatet sammen, og der dannes en fast plade inde i hulmuren.

  Du kan læse mere om flamingoisolering her på vores underside.  Har du spørgsmål, så skriv endelig til os her eller skriv i vores kommentarfelt nederst på siden.

  Tiden på en hulmursisolering afhænger af, hvor stor din bolig er. Hvis hulmuren er tom, og der er gennemgang, så går det nemmere, men det hænder, at der er skum eller andre efterlandskaber i hulmuren, som gør processen lidt langsommere. Normalt tager en hulmursisolering gerne en halv dag til en hel dag.

  Har du gammel isolering i hulmuren? Så skal den tømmes først. Det kan du læse mere om her.

  Få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering

  Har du et spørgsmål til pris på hulmursisolering, fremgangsmåde, isoleringsmaterialer eller andet, så er du velkommen til at skrive en kommentar

  2 kommentarer

  1. Hej,

   Jeg har en villa i Odense C med kælder, stue og 1. sal, som jeg ikke tror er hulmursisoleret. Det begynder at blive koldt både på vægge og gulve, nu da vejret skifter. Jeg vil gerne høre, hvad i anbefaler?

   Svar
   1. Hej Jens

    Jeg tænker det smarteste er at vi sender en af vores konsulenter ud og besigtiger dit hus, det forgår på den måde at vi borer 2 stk. kontrol huller ø 10 mm. ( som vi selvfølgelig lukker igen. ) for og se tykkelse på hulmuren samt for at se om der evt. tidligere har været isoleret med et andet isoleringsmateriale der evt. skulle være fladet sammen inde i væggen. Vi har også mulighed for at benyttet et termografi kamera så vi kan se varmetabet igennem væggen, dette kan dog kun gøres når der min. er 10 graders forskel på inde og ude temperatur.
    Ring gerne til Hotpaper 70 277 699 så kan vi lave en aftale

    Vh. Claus

    Svar

  Skriv En Kommentar